Regenboog pastel haar!

Regenboog pastel haar!

Iedereen kent onderhand wel de “granny haarstijl”. Vrouwen die hun haren grijs verven en ermee weg komen! Nu heb ik weer een nieuwe trend ontdekt die ook alle hoofden om zal laten draaien. Ik heb het namelijk over de Regenboog pastel trend. 

Regenboog haar, een koele en kleurrijke reactie op “granny haar”, wordt steeds meer en meer een populaire trend. Pastel kleuren zie je steeds meer terug komen in kleding, accessoires en nu ook in haar kapsels! Deze trend is kleurrijk, koel, nieuw en levendig tegelijkertijd.

Klik op de foto’s om naar de bron te gaan*

Regenboog pastel haar Regenboog pastel haar Regenboog pastel haar Regenboog pastel haar Regenboog pastel haar Regenboog pastel haar Regenboog pastel haar Okeej dit zijn zeker geen pastel tinten, maar echt meer felle regenboog kleuren. Dit vind ik wel heel heftig eruit zien moet ik zeggen.
Regenboog pastel haar Regenboog pastel haar Regenboog pastel haar Regenboog pastel haar Regenboog pastel haar
Vooral de eerste drie foto’s vind ik echt prachtig. En ik vind het ook enorm gedurfd van al die vrouwen dat ze dit durven te doen. Alhoewel het bij sommige vrouwen echt tof staat zou ik er niet aan moeten denken om mijn haar zo te laten verven. Zou je dit nou graag willen maar niet de prijs willen betalen in een kapsalon dan kan je ook dit boek kopen van Anya Goy. Zij laat je daarin precies zien hoe je te werk moet gaan om dit kapsel te bereiken.

Wat vind jij van de regenboog haar trend?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

38 Reacties

 1. 24 april 2016 / 06:50

  Het is al jaren een trend en ik vind het er top uitzien!
  Wil je alleen niet eindigen met super kort haar (en een boel extenstions om het er nog een beetje fatsoenlijk uit te willen laten zien. Laten we eerlijk zijn bijna al deze dames hierboven hebben extentions in) omdat je haar compleet beschadigd is, ben je handenvol geld kwijt aan de kapper en zelfs dan is het maar de vraag hoe mooi je eigen haar blijft. Super mooi, maar eigenlijk een trend die niet te doen is en maar voor een ZEER KORTE tijd telkens plezier geeft.

 2. 24 april 2016 / 07:06

  Geweldig! Ik heb nu tijdelijk even mijn eigen haarkleur zodat mijn haar rustig kan groeien. Maar zodra ik de gewenste lengte heb, ga ik voor de felle regenboogvariant. De afgelopen paar jaren heb ik al allerlei kleuren gehad, van turquoise tot hardroze, dus mijn omgeving vind het onderhand normaal.

 3. 24 april 2016 / 07:25

  Ik vind dit altijd zo stoer en kleurig. Niet voor mij natuurlijk, maar het is zker leuk dat niet iedereen er hetzelfde uit ziet, ook qua haarkleur.
  Deze modellen kunnen volgens mij alles hebben.
  Eigenlijk zouden kappers zoiets moeten kunnen doen met uitwasbare kleuren zodat je kan zien hoe het staat.
  Eigenlijk zouden ze dat met alle kleuren moeten doen, voordat je iets permanent laat kleuren.
  Babs onlangs geplaatst…KeeK op de Week 17- Gezond, Geen Gezicht, Complimentjes en KledingMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   25 april 2016 / 09:27

   Ja precies, alleen voor donkere haren blijft dat wel moeilijk 🙁 Je hebt ook zo’n soort haarkrijt wat je daarna weer eruit kan wassen. Maar op mijn haarkleur werkt dat niet haha. -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Regenboog pastel haar!My Profile

 4. 24 april 2016 / 08:18

  Ik vind dit soort haarstijlen echt geweldig! Maar ik doe er nu al 5 jaar over om m’n haar gezond te laten groeien, dus ik twijfel heel erg of ik het wel aankan om het te verven …
  Mariska onlangs geplaatst…Make-up look & tips | budgetvriendelijkMy Profile

 5. 24 april 2016 / 09:47

  Ik vind dit wel echt heel gaaf. Ik zou het zelf nooit doen omdat het niet bij mij past maar vind het wel echt heel leuk. Ik zou alleen niet voor teveel kleuren gaan maar kiezen voor een Ombre in 2 pastel tinten.
  Monica onlangs geplaatst…LITTLE BY ME #16 | Ziekjes & bijna vakantieMy Profile

 6. 24 april 2016 / 09:50

  Zo dit is wel een gedurfde haarkleur haha! Ik denk dat ik het maar bij blonde highlights laat 😀
  Sija onlangs geplaatst…Mijn favoriete quotesMy Profile

 7. 24 april 2016 / 15:01

  Wauw, ziet er mooi uit! Zelf zou ik dit nooit doen maar ik wil wel eens een andere haarkleur proberen.
  Liefs,
  Yara
  Yara onlangs geplaatst…Current favoritesMy Profile

 8. 24 april 2016 / 18:02

  Ik vind het heel gaaf om te zien! Maar echt handig lijkt het me niet.

 9. 24 april 2016 / 18:08

  Ik vind het wel echt super vet al die regenboogkleuren, maar om het zelf te doen.. nee, ik denk dat ik dat niet durf, haha.
  Mariska onlangs geplaatst…H&M Cinnabar GemMy Profile

 10. 24 april 2016 / 20:56

  Waaaauw, best vet dit! Sommige meiden kunnen dit zoo goed hebben. Maar na de colorrun waarvan de verf niet meer uit mijn haar wilde, bedank ik voor alles met gekleurde verf nu haha!

 11. 25 april 2016 / 15:10

  Onwijs gave look, alleen jammer dat de kleuren zo snel vervagen!

  Liefs.x

 12. 25 april 2016 / 19:22

  WOAH mega vet. Durf t alleen niet maar ik vind het zo leuk om my little pony haar te hebben!

 13. 25 april 2016 / 19:51

  Vooral de eerste foto’s vind ik erg mooi met die mooie zachte kleuren! Het doet mij ook echt denken aan unicorn hair en My Little Pony haha! Ergens zou ik best willen weten hoe het mij zou staan, maar ik denk dat ik niet zo snel mijn haar echt zo zou verven; ik ben eigenlijk wel heel blij met mijn eigen haarkleur.
  Kirsty onlangs geplaatst…NYX Collection Noir Kohl Kajal Black LinerMy Profile

 14. 25 april 2016 / 22:42

  Mijn dochter heeft haar haar ook in bijna alle kleuren van de regenboog gehad. Ik vind het wel jammer dat de meeste kleuren erg snel vervagen. Vind het altijd weer erg gedurfd .. Zon kapsel. Maaaaar sommige meiden staat het geweldig leuk!!!

 15. 26 april 2016 / 01:14

  Ik vind het ontzettend gaaf! Zelf heb ik paars met knalrozehaar gehad, mis t soms wel!

 16. 26 april 2016 / 18:22

  Ziet er gaaf uit, maar ik zou m’n haar niet snel zo verven! Elke keer rekening houden met je kleur kleding dat ‘t niet vloekt enz! haha.

  • Marushi
   Auteur
   26 april 2016 / 18:30

   Ja dat is ook zeker een dingetje ja haha. -x-

 17. 27 april 2016 / 16:38

  Ik vind dit ook echt prachtig, maar lijkt me wel super moeilijk om te onderhouden. Ik hou het voor nu nog maar bij één of twee gekke kleurtjes!

 18. 5 mei 2016 / 13:17

  Ik vind dit echt super gaaf! Als het niet zo duur en moeilijk was om te onderhouden, en je haar niet zo zou beschadigen zou ik het zo doen haha
  Bodi Féline onlangs geplaatst…Ziek.My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: