Plog | Masala, Markt, Primark

Plog | Masala, Markt, Primark

Vandaag heb ik weer een nieuwe plog voor jullie! Ik vind het altijd zo leuk om foto’s te maken van dingen die ik beleef, en deze weer met jullie te delen! Had ik maar langer weekend haha. Maar ik denk dat heel veel mensen dit wel zouden willen.

Helaas werk ik heel de week dus maak ik voor de rest geen spannende dingen mee. Deze week was ik woensdag vrij dus heb ik die nog even nuttig besteed. En natuurlijk ook weer een paar foto’s ervan gemaakt! Misschien hebben jullie het gemerkt (ofniet) maar er komt niet elke dag meer een artikel online. Meestal doe ik het om de dag, hoe dat zit laat ik jullie binnenkort in een artikel weten.

plog 26-04-00Ik ben gezellig met mama en oma naar de markt geweest! Het was lekker weer en we hadden zelfs een lekker ijsje gehaald! Mijn oma en moeder gingen ook nog helemaal los toen ze deze leuke kinder kleertjes zagen. Ze blijven maar vragen wanneer er een (achter) klein kind komt. Volgens mij willen ze dat ik opschiet met kinderen haha.plog 26-04-01Deze schattige slippers had ik ook nog op de markt gekocht! Voor maar €12,50 per stuk! Ik dacht neem gelijk een zwarte en een witte en dan ben ik klaar voor de zomer! Ik kan totaal niet tegen teen slippers en in de winkels is het altijd zo moeilijk om dit soort slippers te vinden. Ze zien er super leuk uit en lopen heerlijk!

plog 26-04-02

Een vriend van ons (Faroek) ging een avond voor ons koken! Hij ging masala voor ons maken. Samen met vice waren ze lekker bezig in de keuken, terwijl ik zat te relaxen en te wachtten totdat het eten klaar was. En het was heerlijk! De mannen hadden goed gekookt. En ze hadden zelfs nog twee vlaaien en donuts gekocht. Wat was ik toch verwend die avond.
plog 26-04-03Kijk eens wat een pakketjes ik allemaal heb binnen gekregen! Ik ben benieuwd wat daar allemaal in zit! Kijk mijn twee schattige poekies dan! Ik was weer lekker bezig met foto’s maken en de katjes moesten er ook even op. Binkie kijkt echt verveeld en met zo’n blik van “Oh nee daar komt ze weer”. En dash zat verstopt onder de tafel, maar toen ik foto’s van hem begon te nemen werd hij nieuwsgierig en kwam hij steeds dichterbij. Ik heb zelfs een ooievaar vanuit mijn raam op de camera gekregen. Er lopen hier iets van twee reigers en vier ooienvaars in de buurt. (Dat belooft wat! haha)

plog 26-04-04Dit weekend had ik mijn haartjes gekruld. De nacht daarvoor heb ik vlechtjes in gedaan en dit is het resultaat! Ik vind het zelf wel leuk staan, lekker vol! Vice en ik gingen naar Zuidplein, maar daarvoor gingen we even naar mijn oma en opa. Opa bleek al weer naar Spanje te zijn gegaan. Mijn opa is Spaans en mijn oma Indonesisch. Ze hebben een huis in Nederland maar ook een huis in Spanje. Oma had thee voor ons gezet en zoals indo’s zijn vroegen ze wat we wouden eten. Niet of we honger hadden maar WAT we wilden eten hihi. Dus ging ze een paar Ri’solles voor ons maken. Ik trek trouwens die boze blik omdat het koud was en dat vond ik niet leuk! haha

plog 26-04-05Ik ging ook nog op zoek naar een paar geschikte broeken! We gingen eerst naar Primark maar daar was ik niet geslaagd voor een goede broek. Wel voor een paar super leuke shirtjes maar die zien jullie deze week in mijn shoplog. Bij de New Yorker had ik wel twee leuke broeken gekocht! Tenslotte hebben we nog lekker gegeten bij de Kentucky. Meer dan €20,- was ik kwijt voor dit menu! Echt frikking duur! Nou ik hoop dat jullie dit weer een leuke plog vonden!

Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

35 Reacties

 1. 26 april 2016 / 08:31

  Leuke slippertjes. Dat menu van KFC is echt niet normaal. Heb ook weer zin om naar zuidplein te gaan al mis ik wel veel winkels die weg zijn.

  • Marushi
   Auteur
   26 april 2016 / 13:01

   JA vond het ook mega duur 🙁 Ja was wel big ja haha. Ja ik krijg die vraag nu wel best vaak haha. -x-

 2. 26 april 2016 / 10:15

  De slippertjes zijn erg leuk inderdaad. Wat leuk zeg, je hebt super veel paketten binnen gekregen. Gezellig allemaal wat je ook hier laat zien.

  • Marushi
   Auteur
   26 april 2016 / 13:00

   Dankjewel! ^^ Nou ik moet nog 4 dagen werken 🙁 Zondag pas weer weekend 😛 -x-

 3. 26 april 2016 / 11:25

  Ah die krulletjes staan zo leuk! Lekker vol inderdaad 😀 je bent helemaal klaar voor de zomer, nu hopen dat er nog een zomer komt ;'( Markt is ook gewoon gezellig en primark ook altijd leuk 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Lipsticks die bij iedereen passenMy Profile

 4. 26 april 2016 / 11:39

  Ik was dit weekend ook bij de KFC, gelukkig was wat ik bestelde niet zo duur. 7 Euro was ik kwijt.
  Ben naar Mariah Carey geweest, dat was wel echt het hoogtepunt van mijn weekend 🙂
  ricardo onlangs geplaatst…YASS! momenten en KAK! momenten #2My Profile

  • Marushi
   Auteur
   26 april 2016 / 12:59

   Dat is inderdaad een stuk goedkoper ja! Ow echt? Wat gaaf! -x-

 5. 26 april 2016 / 11:52

  Gezellig weekendje! Die masala ziet er heerlijk uit.

 6. Shiva
  26 april 2016 / 12:56

  Super leuk weekendje zo te zien! En erg leuke en lekkere dingen gehaald!

 7. Marushi
  Auteur
  26 april 2016 / 13:00

  Dankjewel! ^^ Ja ik vind het ook erg leuk om de markt af te struinen. -x-

 8. 26 april 2016 / 13:37

  Wat heb je weer een leuk weekje achter de rug zo. Ik weet precies wat je voelt qua tijd. Ik werk 40 uur per week, dus als ik een vrije dag of een momentje heb, dan maak ik er ook wat van. Je foto’s zijn erg leuk. Gezellige boel xoxo
  Rochella onlangs geplaatst…My week in pictures #8My Profile

 9. 26 april 2016 / 14:16

  Oh jeetje, dat was dan best wel dure avondeten bij de KFC 😮 Maar wat een leuke slippers heb je gekocht op de markt zeg, die zien er onwijs schattig uit. En je hebt echt prachtige krullen <3
  Maaike onlangs geplaatst…Dit zijn mijn favoriete fashion itemsMy Profile

 10. 26 april 2016 / 17:04

  Je haar zit echt onwijs leuk zo! Kun je goed hebben 🙂 Die slippertjes zijn ook leuk zeg! Xoxo
  Lou-ann onlangs geplaatst…Actief fietsenMy Profile

 11. 26 april 2016 / 18:17

  Wat een leuke slippers, ik kan ook niet tegen zo een ding tussen mijn tenen.
  Die krullen staan super leuk en ach, alle foto’s zien er vrolijk uit. Mijn hemel, waar laat jij al die calorieën, hahaha.. ik zou dichtgroeien. (of eet je de rest van de week niet…grapje)
  Ziet er zo lekker uit. Met zo een (grote) familie is het altijd lekker eten, ik hou daar ook zo van. Gezellig!
  Babs onlangs geplaatst…Review- Krijg ik vollere lippen met CandyLipz?My Profile

  • Marushi
   Auteur
   26 april 2016 / 18:30

   Haahahah ja ik eet best veel 😛 Maar ik beweeg ook best veel hihi.-x-

 12. 26 april 2016 / 18:43

  Leuke foto’s weer. Ik vind veel junkfood duur tegenwoordig. De Mac is ook niet normaal voor wat je ervoor krijgt. Misschien wel goed ook want je gaat dan misschien minder snel er naartoe.

 13. 26 april 2016 / 20:25

  Leuke plog, leuke slippers heb je gekocht en je haar is zo mooi 🙂
  X

 14. 26 april 2016 / 22:24

  Leuke foto’s allemaal. Die slippers/sandalen zijn echt heel erg leuk. 2 jaar geleden heb ik ook wel eens zulke gepast met van dat elastiek aan de achterkant maar ze waren er niet meer in mijn maat en zaten zo lekker. Daarna kon ik ze nergens meer vinden, maar als ze ze nu op de markt verkopen zullen ze vast weer in worden YESS!
  Quinty onlangs geplaatst…∆ MAC FLAT OUT FABULOUSMy Profile

 15. 27 april 2016 / 15:41

  Heerlijk om zo ontvangen te worden bij je opa en oma! Ik ben gisteren weer lekker bij die van mij geweest. Heerlijk die gezelligheid
  Kim onlangs geplaatst…New in: Vintage trenchcoatMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: