Shoplog | Kruidvat, Primark, New Yorker

Shoplog | Kruidvat, Primark, New Yorker

Afgelopen week had ik een lekker lang weekend, en daar heb ik ook van genoten! Samen met mijn vriend zijn wij naar Zuidplein geweest. Dit kon je ook hier terug lezen in mijn shoplog. Ik moest hoognodig nieuwe broeken hebben, want de oude waren al helemaal verkleurd of kapot.

Maar met mijn lengte is dat niet zo makkelijk helaas. Ik ben 1,65 met brede heupen. De meeste broeken die ik in de winkel aantrekt zijn zo lang dat ik ze weer in de volle lengte terug naar boven kan omslaan. Heel irritant, gelukkig hebben ze bij sommige winkels lengte en breedte maten. Maar eer ik die winkels gevonden heb zijn we al weer een tijd verder. Een tijdje geleden was ik naar Roermond Outlet geweest en had ik daar drie broeken van Levis gescoord die perfect paste. Maar in Zuidplein hebben ze geen Levis winkel, dus dat werd even zoeken. We zijn verschillende winkels ingegaan, de eerste winkel was uiteraard Primark.

shoplog 03Ik heb weer een paar makeup producten gekochten. Ik zat opeens helemaal zonder mascara, deze budget producten hadden een leuk prijsje dus besloot ik ze uit te proberen. Willen jullie een review over deze (of een) producten? Daarnaast heb ik nog een velvet matte lipstick crayon gekocht en een normale lipstick. Voor broeken was ik niet geslaagd maar dat wist ik al van te voren, ik moet daar volgens mij maatje XXL hebben voordat ik er met mijn heupen in past.

shoplog 06Normaal gesproken maak ik alleen foto’s van de producten die ik heb gekocht, maar dit keer wou ik wat anders proberen. Ik vind dat kleding meer tot zijn recht komt als iemand het aan heb. Dit grijze topje heb ik bij Tanoli Fashion gekocht. Het is echt super zacht materiaal, ik hou daar echt van. Het is eigenlijk een lang t-shirt met een split aan beide kanten.

shoplog 01 shoplog 02 Yess!!! Broeken! Eindelijk ben ik geslaagd en wel bij de New Yorker. En een broek was ook nog in de aanbieding, lucky me! Zoals je bij de tweede broek ziet heeft hij gaten bij de knieën. Maar omdat ik zo klein ben komt het gat net iets onder mijn knie als ik sta. Hm…minder maar ja voorlopig een tijdelijke oplossing totdat ik echt geschikte broeken gevonden heb.

shoplog 07Nog een shirtje van de Primark. Ik weet niet waarom maar ik had echt veel grijze kleding gekocht viel me opeens uit. De opdruk: “Better days are coming, They are called Saturday & Sunday.

shoplog 04Bij de kruidvat heb ik deze twee zakken meegesmokkeld van Johnny doodle.De salty carmel fudge vond ik best lekker. Maar de Choco late fudge vond ik echt heerlijk! Die zak heeft het maar twee dagen bij ons overleefd. *schaam*

shoplog 08 PrimarkWeer een grijs shirtje, ik weet het! Ik kan er echt niks aan doen, ik heb er niet bij stil gestaan! Ik had ook wat basic shirtjes nodig, eigenlijk heb ik gewoon een hele nieuwe garderobe nodig. Wie wilt doneren?

shoplog 05 Primark Een paar nieuwe sokken ook van de Primark! Mijn vriend en ik hebben de zelfde kleur sokken van dezelfde materiaal. Dus je begrijpt dat het af en toe strijden is om het laatste goede paar. Vandaar dat ik maar een paar nieuwe aanschafte.

shoplog 09 PrimarkEn dan zijn we aangekomen bij het laatste blousje, en die is gelukkig niet grijs!! Ik vind dit echt een prachtige kleur. Hij is alleen niet gestreken vandaar dat hij er een beetje verkreukeld uitziet. Maar ik vind dit echt een hele leuke kleur voor de zomer.

Wat is jouw laatste aankoop geweest?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

32 Reacties

 1. 27 april 2016 / 07:35

  Wat een hoop mooi aankopen heb je gedaan, Ik ben gek op jouw kleding smaak! Ik heb eigenlijk al heel lang niet meer geshopt, word wel weer eens tijd.
  Lonneke onlangs geplaatst…Essie Splash of GrenadineMy Profile

 2. 27 april 2016 / 09:39

  Dat laatste blouseje staat je onwijs goed! Lekker fris! Leuke dingetjes weer 😉 Xoxo
  Lou-ann onlangs geplaatst…Actief fietsenMy Profile

 3. Serena
  27 april 2016 / 10:03

  Super leuke spulletjes! 😀 x

 4. 27 april 2016 / 10:06

  Zo leuk geshopt! Ik wist trouwens niet dat je 1,65 bent, scheelt maar 1 cm van mij, dacht eigenlijk dat je langer was :O broeken zijn wel een struggle soms inderdaad maar je bent goed geslaagd!
  Mariska onlangs geplaatst…Oranje make-up look | Fijne Koningsdag!My Profile

 5. 27 april 2016 / 11:22

  Die lichte spijkerbroek en dat rode blousje zijn erg leuk!! De laatste staat je ook erg goed! Ik ben heel benieuwd naar de beautyproducten van de Primark! En Johnny Doodle…yum!!!
  Zazazoo onlangs geplaatst…Lucardi Nouveau Vintage + winactie!My Profile

 6. 27 april 2016 / 13:25

  Leuke items! Hoe duur was die lichte spijkerbroek van New Yorker? Ik ga aankomende woensdag ook lekker shoppen in Zuidplein.

  • Marushi
   Auteur
   27 april 2016 / 15:21

   Volgens mij was die € 14,95 want hij was in de aanbieding. -x-

 7. 27 april 2016 / 15:03

  Wat een leuke dingen allemaal! Die blouse staat je echt onwijs mooi met jouw donkere lange haar. 🙂
  Ik heb gister de perfecte witte blouse gescoord bij de H&M. Hier was ik al zó lang naar opzoek. Helemaal happy dus!!

 8. Shiva
  27 april 2016 / 16:01

  Hele leuke aankopen meid! je ziet er weer beeldig uit!

 9. 28 april 2016 / 20:44

  Goed geslaagd! Ik herken je broekenprobleem… Ik ben ook 1.65 en heb wat buikvetjes overgehouden aan mijn zwangerschap. Als ik een te lange broek heb, laat ik mijn moeder hem bij de pijpen omzoomen, zij is handig met de naaimachine 😀 Maar ik heb weer vaak het probleem dat hij bij mijn buik te straks zit en bij mijn billen en benen te los… De stretchbroeken van de H&M doen het bij mij nu heel goed.
  Astrid onlangs geplaatst…Blogaversary: één maand + beautyblog winactieMy Profile

 10. 28 april 2016 / 21:10

  Wat een gave broeken!
  Sokkel haal ik ook altijd bij de Primark, leuke kleuren en niet te duur! 😉

 11. 29 april 2016 / 13:14

  Leuke aankopen heb je gedaan! Zelf slaag ik altijd wel bij Primark 😀 Ook het laatste blouse die je aan heb de kleur staat je erg goed!
  Jennifer onlangs geplaatst…Styletone Unboxing AprilMy Profile

 12. 29 april 2016 / 21:23

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Vooral het grijs shirt met de split aan de zijkanten vind ik erg leuk, en de de felgekleurse blouse! Mijn laatste aankopen waren een paar basic shirtjes bij de h&m. Altijd handig haha.

  Liefs Christy.

 13. Simone
  7 mei 2016 / 23:53

  Super leuke aankopen heb je gekocht! Vooral het rode blousje vind ik leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: