Bites We Love <3

Bites We Love <3

Afgelopen week heb ik een pakketje binnen gekregen. Via momambition had ik deze Bites we love box gewonnen. Hier was ik heel erg blij mee want ik heb deze dozen al vaak voorbij zien komen, en ik was hier dus heel erg benieuwd naar geworden.

Ik mocht op de site van bites we love 4 zakjes uitkiezen. Dat was best moeilijk want ze zagen er allemaal zo lekker uit! De doos ziet er op de foto niet zo fraai meer uit, dat komt door de hond van mijn moeder. Die vond het allemaal heel erg lekker ruiken en was dus met de doos aan de haal gegaan. Gelukkig hadden we hem net gestopt voordat hij echt bij de zakjes was gekomen.

biteswelove02

Bites we love:

Bites zijn tussendoortjes op basis van noten, zaden, super foods en chocolade. Iedere bite zit in een handige portieverpakking, van 40-50 gram. Allemaal zonder onnatuurlijke geur-, kleur- of smaakstoffen. We hebben inmiddels meer dan 50 verschillende bites. Keuze genoeg dus.

biteswelove03

Ik ben voor deze zakjes gegaan

biteswelove04Nummer 14 – Blueberry Cheesecake 

In dit zakje zitten ongebrande cashewnoten, gedroogde bosbes cranberry’s en witte chocoladedruppels. Ik vond dit zakje echt het lekkerst! Alles paste echt heerlijk bij en door elkaar.

biteswelove05Nummer 46 – Going Bananas 

In dit zakje zitten walnoten en chocolade bananenchips. Ik ben echt dol op walnoten, maar ze blijven natuurlijk wel een beetje droog. Maar ik wist niet dat deze combinatie echt heerlijk zou zijn! Eerst at ik een walnoot en toen een stukje chocola. Maar toen dacht ik waarom niet allebei tegelijkertijd. En dat smaakte heel goed!

biteswelove06Nummer 12 – Banana Break

In dit zakje zitten chocolade cornflakes, gedroogde bananenchips en ongebrande caramel amandelen. Ook dit zakjes vond ik erg lekker deze komt bij mij op de tweede plek terecht!

biteswelove07Nummer 29 – Co Co Caramel

Aan dit zakje moest ik even wennen. Er zaten Kokossnippers, caramel drops en ongebrande paranoten in. De caramel drops vond ik heerlijk, alleen door de combinatie van paranoten en kokos kreeg ik erg dorst. En het is dat de caramel drops er in zaten anders had ik deze combinatie niet zo heel erg lekker gevonden.

 

Heb jij al een “Bites we love” geproefd?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. 28 april 2016 / 08:16

  Ik ken het niet… noten zijn zo gezond, ik eet ze graag. Slechts 1 paranoot per dag schijnt goed te zijn als anti-oxidant.
  En walnoten zijn weer goed voor de hersenen. die zou ik vaker moeten eten, hahaha
  Babs onlangs geplaatst…Review- Catrice liquid liner denimMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   28 april 2016 / 18:01

   Ow echt? haha ik vond die paranoten wel okeej, niet geweldig ofzo. Maar de walnoten vond ik wel lekker ^^ -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Bites We Love My Profile

 2. 28 april 2016 / 09:17

  nee nog nooit geproefd. koop wel een gedroogd fruit is ook heel lekker.
  eetse en hoor het wel hoe de andere zakjes smaken.

 3. 28 april 2016 / 11:59

  Nog nooit geprobeerd, maar sommige combi’s klinken best lekker 😀

 4. 28 april 2016 / 16:30

  Ik kende het merk nog niet, maar het ziet er mij wel heel erg interessant uit! Zeker omdat ze mooi per portie verpakt zijn, zo kan ik gerust zijn dat ik niet uit de pot blijf eten halen en zo veel te veel binnen heb oeps hihi 😉
  Hanne onlangs geplaatst…Van 10 tot 1 tagMy Profile

 5. 28 april 2016 / 22:07

  Ik heb hier al wel vaker van gehoord en het klinkt zo leuk en lekker, de Banana break vind ik het lekkerste klinken! Leuk dat je dit gewonnen had!
  Quinty onlangs geplaatst…∆ THE TEA TAGMy Profile

 6. 29 april 2016 / 11:30

  Ik heb dit weleens vaker voorbij zien komen, nog nooit geprobeerd maar het lijkt mij zo heerlijk allemaal!

 7. Simone
  7 mei 2016 / 23:55

  Klinkt erg goed! En ziet er ook lekker uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: