Esprit pastel outfits

Esprit pastel outfits

Je ziet de laatste tijd steeds meer pastel kleuren voorkomen in het dagelijks leven. Of het nou een haarkleur is, accessoires of meubelen, pasteltinten zijn hot! Zoals jullie in mijn vorige artikelen al gelezen hadden, ben ik steeds meer bezig om een nieuwe garderobe aan te schaffen. 

Het is een feit dat ik helemaal verliefd ben geworden op pasteltintjes. Vooral de kleur oud roze en mint vind ik echt prachtig! Vandaag heb ik dan ook drie outfits voor jullie samen gesteld van een van mijn favoriete webshops namelijk Esprit. Ik heb voor wat luchtige outfits gekozen omdat het (hopelijk) binnenkort lente gaat worden. Ook heb ik er eentje met het oog op de zomer.


Outfit 1

Esprit pastel outfit 01

Voor deze outfit heb ik gekozen voor een zachte 5-pocket-broek met stretch, en een roze soepele blouse met strikband. De combinatie van roze, beige en wit vind ik heel mooi bij elkaar passen. Voor de accessoires heb ik gekozen voor een licht beige zonnebril met contrasterende pootjes en een schattige ketting met een diamantje en strikje eraan. Natuurlijk hoef je niet per se een knoop te maken van de strikband van de blouse maar kan je het ook los laten. Tot slot als accessoire een witte horloge met een rose kleurige kast. Onder deze outfit heb ik voor een paar katoenen sneakers gekozen.

Blouse:  59,99 Broek:  49,99 Schoenen:  69,99 Horloge:  99,90 Ketting:  14,99 Zonnebril:  69,90


Outfit 2

Esprit pastel outfit 03

Voor deze outfit heb ik gekozen voor een witte broek van stretchy katoen. Een creme witte blouse en daarboven op een open bouclé vest met vleermuis mouwen. Dit is ook zeker een van mijn lievelingskleren. Deze vest lijkt mij echt super fluffy en comfortable. Voor onder de broek heb ik gekozen voor creme witte sneakers, om dat weer te combineren met de blouse. Als accessoire ben ik gegaan voor deze Set van 5 stretch armbanden. Die kleurt combineert geweldig met het vest.

Vest:  59,99 Broek:  49,99  Schoenen:  59,99 T-shirt:  25,99 Armbanden:  8,99


Outfit 3

Esprit pastel outfit 02

Deze prachtige chiffon jurk met laagjes look en sierkraaltjes hoop ik toch echt te kunnen dragen wanneer het zonnetje wat meer gaat schijnen. Voor deze zomerse look heb ik gekozen voor een wit paar riempjessandalen. Dit match ik weer met een simpele maar toch chique witte schoudertas. Omdat ik dit echt een meisje-meisje outfit vind, combineer ik dit met een schattige roze horloge met zirkoon. Ik vind de vlindertjes in het horlogekast echt super lief. Bovenop de jurk heb ik gekozen voor een metalen ketting met meerdere strengen, voor dat extra oempf!

Jurkje:  89,99  Schoenen:  69,99 Horloge:  129,90 Ketting:  9,99 Tas:  49,99

Welke Pastel outfit vonden jullie het leukst?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

27 Reacties

 1. 29 april 2016 / 07:16

  Ze zijn allemaal leuk haha! Ik zou voor outfit 2 gaan maar dan met hakken ipv sneakers 🙂 Alhoewel sneakers ook fijn zijn! Leuk artikel! Xxx

 2. Shiva
  29 april 2016 / 18:17

  nice! de outfits zien er erg leuk en fris uit voor de lente en aankomende zomer!

 3. 29 april 2016 / 20:29

  Ik ben dol op pastelkleurtjes! Outfit 1 vind ik op de blouse na heel erg leuk, maar ook outfit 3 vind ik super. Zo leuk dat jurkje en die sandalen!

 4. 29 april 2016 / 21:11

  nummer 3 zal je heel mooi staan. vind ik ook het leukste.

 5. 30 april 2016 / 20:45

  Pastel is zoooo mooi & komt écht elke lente weer terug ! Jammer dat ik geen held ben in het combineren van kledij.. ik zal het wel bij makeup houden haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: