Happy Thoughts #6

Happy Thoughts #6

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van word. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk ook een soort van booster voor als ik een beetje sad ben. Dan open ik gewoon een happy thought’s en daar word ik dan weer blij van. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van April. Lees je mee? 
Verjaardag gevierd van Feyan  Naar de film “My big fat greek wedding 2” geweest  Vrijgezellenfeestje van Sarah gehad.  High tea gehad met familie ♥ Verjaardag gevierd van Sarah Naar de film ” Batman vs Superman” geweest. ♥ Naar de film “Dirty grandpa” geweest. ♥ Naar de film “Huntsman” geweest. Promotor voor dailyfashion geworden ♥ Pakketje binnengekregen van Newqic  ♥ Faroek die voor ons kip masallah ging koken. ♥ Pakketje gewonnen van Beauty unboxing.  ♥ Samenwerking gehad met Lucardi Samenwerking gehad met chockerketting.nlWinactie gewonnen van Beautyspot ♥  Samenwerking met  fotofabriek Rommelmarkten afgestruind op koningsdag  ♥ Met mijn nichtje naar de rommelmarkt geweest Met mijn mama en oma naar de markt geweest.  Naar de film “Jungle book” geweest.


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

22 Reacties

  • Marushi
   Auteur
   30 april 2016 / 07:28

   Hij is echt GE-WEL-DIG! Echt een aanrader! -X-

 1. 30 april 2016 / 07:31

  Mijn geluksmoment deze maand is toch echt wel de vakantie en die hou ik nog een weekje vast ook 😉

 2. 30 april 2016 / 10:44

  Mooie momenten. Wat ben je lekker veel naar de film geweest. Love it!

 3. Shiva
  30 april 2016 / 13:37

  Hele leuke maand gehad zo te zien! leuk! 😀

  • Marushi
   Auteur
   30 april 2016 / 16:45

   Nee helemaal niks haha beetje jammer 😛 Ja verjaardagen zijn altijd een hoogtepunt! ^^ -x-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: