Moederdag cadeau – Lotus Cotton Bud

Moederdag cadeau – Lotus Cotton Bud

Volgende week is het alweer moederdag! Tijd om onze moeders even in het zonnetje te zetten. Hebben jullie al wat gekocht? Ik ben er nog steeds niet uit, mijn moeder is echt zo’n soort persoon die nooit wat nodig heeft en niks spaart. Altijd een hele opgave om een leuk cadeautje voor te zoeken.

Nu mocht ik van ditverzinjeniet iets uitzoeken speciaal voor moederdag. Maar ik dacht bij mezelf, waarom laat ik mijn moeder niet gewoon wat uitkiezen? Dan weet ik zeker dat ze iets krijgt wat ze echt leuk vind! En ze had niet een, maar twee dingen uitgezocht die ze echt helemaal leuk vindt. Van alle producten van de site had ik niet verwacht dat ze deze zou kiezen. Dit is het eerste product wat ze had uitgezocht.

Moederdag lotus cotton 01
Qualy Lotus wattenstaafjeshouder

Een prachtig accessoire voor je badkamer of kaptafel. Waar bewaar jij je wattenstaafjes? Heb je ze gewoon in dat doosje waar je ze ook in koopt, of slingeren ze ergens rond in de badkamer? Met deze houder maak je zelfs je wattenstaafjes de blits! En ik vind het er ook gewoon super schattig eruit zien! 
Moederdag lotus cotton 03

OMSCHRIJVING QUALY LOTUS WATTENSTAAFJESHOUDER

Wattenstaafjes opbergen in lotusbloem

Met de Lotus watten staafjeshouder van Qualy kan je je wattenstaafjes op een mooie, stijlvolle manier opbergen. In totaal is de houder leverbaar in vier verschillende kleuren: zwart, wit, wit met een groene lotus en wit met een roze lotus.

Lotus Cotton Bud van Qualy

De wattenstaafjeshouder bestaat uit een kunststof onderkant met een mooie lotusbloem. In de bloem kun je zo’n twintig wattenstaafjes plaatsen. Dit lijken dan net stuifmeeldraden van de bloem. De lotus ziet er uit alsof hij zijn stuifmeel verspreidt. De lotusbloem heeft een transparant deksel, zodat er geen stof op de wattenstaafjes komt, maar je wel van het mooie uiterlijk kan blijven genieten.

Moederdag lotus cotton 02Op de achterkant staat een beschrijving waarvoor, en hoe je dit product kan gebruiken. Er zitten drie bloemblaadjes op zodat je zelf kan bepalen hoeveel wattenstaafjes je erin wilt doen. Ik vind de informatie heel handig, alleen een beetje jammer dat het in het Engels staat. Niet voor mij maar meer voor de mensen die slecht, of geen Engels kunnen.

Moederdag lotus cotton 04Moederdag lotus cotton 05Ik vind het er heel schattig uitzien, en ik snap wel waarom mijn moeder voor dit product heeft gekozen. Wij houden allebei namelijk erg veel van roze haha.

Moederdag lotus cotton 06

Zou jouw moeder dit cadeau leuk vinden?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

40 Reacties

 1. 1 mei 2016 / 06:32

  Ik moest even 3 keer kijken wat het nou precies was, haha. Wat een origineel ding zeg. Ik denk dat ik mijn moeder hier niet blij mee maak, maar ik vind het er wel grappig uitzien. Leuk!
  priscilla onlangs geplaatst…Unboxing Blux box aprilMy Profile

 2. Shiva
  1 mei 2016 / 07:50

  Oh dat ziet er wel erg schattig uit! Leuk hoor! Ik moet zelf nog een moeder dag cadeautje vinden haha.

 3. 1 mei 2016 / 08:53

  Oh wat een leuk en origineel cadeau! Ik heb mijn wattenstaafjes gelukkig nog wel in een glazen vaasje, maar dit is ook heel erg leuk!

  (ik zag trouwens dat je had gereageerd bij mijn blog als het goed is, maar ik kan niet op je klikken dus misschien is het handig om je linkje bij een reactie te doen?) XOX
  keybykim onlangs geplaatst…Braids give me lifeMy Profile

 4. 1 mei 2016 / 11:07

  Ziet er heel mooi uit. Bijna zonde om te gebruiken haha

 5. 1 mei 2016 / 12:01

  Wat leuk zeg! Zoiets heb ik nog nooit gezien. Mijn moeder wordt hier niet zo warm van, maar deze moeder hier vind het erg leuk!
  Zazazoo onlangs geplaatst…What’s your face worth?My Profile

 6. 1 mei 2016 / 12:11

  Super schattig, echt een pareltje op je kaptafel om te zien! Mijn moeder is er niet meer. 20 jaar geleden overleden… Maar nu ben ik zelf moeder…alleen vrees ik dat mijn zoon ook dit jaar heel Moederdag weer vergeet. hahaha.
  Maar dat is niet erg, hoor. Ik heb nog al zijn kindertekeningen 🙂
  Babs onlangs geplaatst…KeeK op de week 18- Bijna een kater, koningsdag en een filmtip!My Profile

 7. 1 mei 2016 / 13:50

  dat is wel leuk marsha. zat je moeder blij mee zijn. voor al dat ze het zelf uitge zocht heeft.
  gr;

 8. 1 mei 2016 / 14:05

  Oh joh wat schattig!!!! En wat moeilijk om voor jouw moeder iets leuks uit te kiezen!!! Maar dit is wel heel erg leuk!! Hier gaat ze vast veel plezier aan beleven!!!

 9. 1 mei 2016 / 19:26

  Ahh wat een lief en origineel cadeautje! Daar zal ze zeker blij mee zijn.

 10. 2 mei 2016 / 09:36

  aah wat ziet dat er leuk uit! Mijn moeder gebruikt haast nooit make up dus ook geen wattenstaafjes, maar het is wel een heel leuk cadeau 🙂
  Marion / 24 hours of fashion onlangs geplaatst…BlogspotMy Profile

 11. 3 mei 2016 / 19:19

  Wat schattig zeg ! Super leuk om neer te zetten, mooie foto’s ook 😀 xx

 12. 7 mei 2016 / 21:55

  Wat een leuk hebbedingetje zeg! Ik vind hem al leuk, maar mijn moeder zou hem denk ik ook wel erg leuk vinden. Daarnaast heeft zij roze accessoires in de badkamer dus zo’n lotus past er goed bij 🙂
  DinjaDONUT onlangs geplaatst…Favorites #1My Profile

 13. Anita
  7 mei 2016 / 23:45

  Dit ziet er echt heel schattig uit. Mijn moeder zou dit ook erg leuk vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: