Plog | Koningsdag, mosselen, rommelmarkt

Plog | Koningsdag, mosselen, rommelmarkt

Het is dinsdag dat betekend weer tijd voor een nieuwe plog! Ik heb weer een ongelooflijk druk weekend achter de rug (what else is new). Maar dit weekend had ik maar een dag vrij! 

Het was de bedoeling dat deze plog maandag online zou komen. maar ik was zondag avond zo moe ik had geen energie meer om een artikel te schrijven. Vandaar dat hij vandaag online komt. Enjoy!

plog 18-04 02 Ik had kattengras meegenomen van mijn werk. Het was al weer een tijdje geleden dat de katten dit hadden gekregen Ik had het net twee seconden neergezet en daar kwamen ze al aangehobbeld. Lekker knabbelend aan het gras en een half uur later kon ik de kots opruimen haha. Ja dat werkt heel goed dat kattengras. Volgende keer maar gewoon weer een pasta doen.

plog 18-04 03 Afgelopen week was het Koningsdag, maar wat was het rot weer he! Het was de bedoeling dat ik ook ging verkopen op de vrijmarkt maar gelukkig heb ik dat niet gedaan. Af en toe scheen de zon maar ook heel veel regen. In plaats daarvan gingen wij lekker een rondje rijden op de scooter en gingen wij andere rommelmarkten langs. Weer eens wat anders want normaal verkoop ik elk jaar! Maar dit was ook zeker gezellig.

plog 18-04 04We waren op twee verschillende plekken geweest en daarna dingen we naar de stad. Daar was het ook best druk! Er stonden allemaal kraampjes die dingen aan het verkopen waren. Ook waren er mensen muziek aan het maken, die verkochten ze dan weer in cd vorm. Heel knap en indrukwekkend vond ik dat, en echt heel leuk om naar te kijken.

plog 18-04 05Afgelopen weekend heb ik toch op een rommelmarkt gestaan, samen met mijn nichtje. Het was echt prachtig weer, we hadden echt getroffen! Ik had nog nooit eerder op deze “snuffelmarkt” gestaan zoals ze het noemde maar het was echt mega groot. Daar zaten we lekker in onze tuinstoel van het zonnetje te genieten en onze oude troep te verkopen. Het was echt een gezellige dag en ik heb maar liefst  €103,- euro opgehaald! Leuk bedrag voor een dag in de zon te zitten!

plog 18-04 06Daarna ben ik lekker met mijn familie uit eten geweest, we gingen onbeperkt mosselen eten! Heerlijk! In combinatie met salades, stokbrood en gepofte aardappels hebben wij heerlijk gegeten. En dat maar voor € 12,-! Een hele leuke prijs voor heerlijk eten.

plog 18-04 07Die avond gingen wij nog met vrienden naar de film. We gingen naar “Captain America, civil war”. We waren echt met een hele grote groep, mannetje of zesentwintig. De film vond ik best goed! Ik hou wel van super helden films. Toen we op de rest van de groep aan het wachten waren gingen wij nog even op de foto met deze turtle.

plog 18-04 08Even nog een groepsfoto! 

plog 18-04 09 plog 18-04 10En na de film moesten we buiten natuurlijk ook nog even een paar gekke foto’s maken haha.

Wat heb jij dit weekend met het mooie weer gedaan?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

26 Reacties

 1. 3 mei 2016 / 07:33

  Wat een gezelligheid! Hier heerlijk rustig aan gedaan. Gisteren zelfs het ligbed in de tuin gezet! Kom maar op met die zon!
  Marion onlangs geplaatst…Sam is de SjaakMy Profile

 2. 3 mei 2016 / 11:21

  Gezellig! Oh maar goed dat je op koningsdag lekker weer had. In brabant weinig zon.

 3. 3 mei 2016 / 12:36

  Geinig die foto waar jullie gekke bekken trekken! Dit weekend (zondag) zijn we bij mijn schoonouders geweest en bij de Italiaan gaan eten. Zij zijn 60 jaar getrouwd…
  Een mixed grill en een Dame Blance als toetje… ik zat helemaal strak.
  En maandag doodmoe….. moeders gaat een dagje uit 😉
  Lekker die mosselen, ben er dol op!
  Babs onlangs geplaatst…5 Beauty producten die ik door bloggers gekocht heb.My Profile

 4. Shiva
  3 mei 2016 / 13:04

  Leuk hoor! Ziet er echt super gezellig uit allemaal! 😀

 5. 3 mei 2016 / 15:31

  Wat ziet dat er gezellig uit! Jammer dat het weer bij jullie tegenviel op Koningsdag! Ik mag zeker niet klagen, ben naar een festival geweest in Groningen en het was de héle dag droog gelukkig 😀 X

 6. 3 mei 2016 / 18:42

  Super leuke plog! Wat heb je toch een heerlijk bedrag opgehaald! Ik wil captain america civil war ook nog super graag zien! xx
  Janneke | Crafty Time onlangs geplaatst…MAY GoalsMy Profile

 7. 3 mei 2016 / 19:02

  Wat heb je veel centjes opgehaald zeg 🙂 Ja mooi weer scheelt ook weer! Wat heb je een leuke koningsdag gehad Ik vind je lay-out ook prachtig. Je hebt er een volger bij!

 8. 3 mei 2016 / 20:01

  Leuke plog, wat heb je veel centjes opgehaald 🙂
  Je hebt leuke dingen gedaan, leuk voor te zien!
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Favorieten April!My Profile

 9. Anita
  7 mei 2016 / 23:46

  Leuke foto’s heb je gemaakt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: