Moederdag cadeau – Woof! Tootpick holder

Moederdag cadeau – Woof! Tootpick holder

In mijn vorige artikel over een moederdag cadeau had je kunnen lezen dat ik van ditverzinjeniet een cadeau voor moederdag mocht uitzoeken. Nou had ze het geluk dat ze niet een maar twee cadeautjes uit mocht zoeken! 

Bij het eerste cadeau had ik al iets van “Okeej het is leuk, maar ik had wat anders voor je uitgezocht” Bij dit cadeau had ik dat nog erger. “Ma waarom kies je dit uit? Er zijn zoveel leukere cadeau’s die je kan kiezen!” waarop mijn moeder weer antwoorden “Ik vind het gewoon leuk! Kijk dat hondje nou, en je vader en ik gebruiken elke dag tandenstoker. Dan kan ik het ook leuk op tafel zetten”. Tja.. wie ben ik dan om mijn moeder dit leuke cadeau te ontzeggen. Mijn moeder is een grote honden liefhebber dus eigenlijk vond ik dit cadeau wel ergens bij haar passen.

toothpick holder 01

Balvi Woof! Cocktailprikker

Honden spelen graag met stokken, dat weten we allemaal. Goed nieuws voor hen, want met de Woof! cocktailprikkerhouder van Balvi mag de hond steeds met cocktailprikkers spelen. Heb je een cocktailprikker of tandenstoker nodig? Dan hoef je alleen maar het huisje omhoog te schuiven. Als hij niet verder kan laat je het huisje weer zakken en heeft de hond een cocktailprikker in zijn bek.

De Woof! cocktailprikkerhouder is gemaakt van kunststof. Je kan hem aan de bovenkant bijvullen, door het bovenste kapje te verwijderen. De houder zet je op tafel als je hapjes serveert of natuurlijk na het eten, om oncharmante etensresten tussen je tanden te verwijderen.

toothpick holder 02toothpick holder 03Je schuift dus het huisje omhoog om de hond een cocktailprikker te laten pakken. Ik persoonlijk had het wat handiger gevonden als je de hond naar beneden had moeten drukken om een tandenstoker te pakken, maar zo kan het dus ook! 

toothpick holder 04En voila! Daar is je cocktailprikker!

toothpick holder 05Deze leuke Cocktailprikkerhouder kan je voor € 8,95,- kopen op www.ditverzinjeniet.nl

Heb jij al wat voor moederdag gekocht?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

26 Reacties

 1. 4 mei 2016 / 08:03

  Haha, mijn moeder heeft dit onlangs voor haarzelf gekocht. Ik dacht ook eerst: wat heb jij nou gekocht, maar ondertussen vind ik het best een grappig ding 🙂

 2. 4 mei 2016 / 10:04

  Haha heel leuk is die! Ik heb mijn Moederdagcadeau ook klaar. Alleen nog een kaart en bosje bloemen kopen 🙂
  Clivi onlangs geplaatst…7x MoederdagtipsMy Profile

 3. 4 mei 2016 / 18:34

  dat is je moeder hé. het is niet anders. maar jij houd ook van honden, dus de appel valt niet ver van de boom.

 4. 4 mei 2016 / 22:00

  Hahaha ik vind dit ding zo schattig. Ik zag hem laatst ook in een winkel in Utrecht staan en hij valt wel op. Niet dat ik het zelf zou gebruiken, maar ik vind hem wel grappig!
  Dalinka onlangs geplaatst…Mijn huisdieren vroeger en nuMy Profile

 5. 4 mei 2016 / 22:15

  Ik heb al veel Moederdag cadeau tips voorbij zien komen op blogs, maar dit is toch wel de origineelste haha. Echt super leuk! Ik ga mijn moeder het setje geven van Lucardi en bloemen. Ze is een week later al weer jarig dus ik moet nog meer verzinnen;)
  melikebeauty onlangs geplaatst…Four Tips From Seasoned BloggersMy Profile

 6. Anita
  7 mei 2016 / 23:46

  Wat een apart cadeau, maar het ziet er wel weer erg leuk uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: