Food Truck Festival Trek

Food Truck Festival Trek

Dit weekend ging ik samen met mijn vriendin Sarah naar de food truck festival Trek in Rotterdam. De laatste keer dat ik naar een food truck festival geweest was, was in Ahoy. Het was wel leuk om te zien maar ook super prijzig en het eten viel wel mee. Het was niet bijzonder of zo.

Toen Sarah mij vroeg of ik mee wou gaan naar deze TREK food truck festival had ik eerst zoiets van “nee ik heb nou al een paar keer zo’n festival meegemaakt en zo bijzonder was het niet”. Maar Sarah had het nog nooit meegemaakt en aangezien dit een van de nog weinige momentjes zal zijn dat ik nog met haar kan afspreken (omdat zij binnenkort naar Egypte verhuist) leek het me leuk om samen met haar hier heen te gaan.

Food truck Festival TREK

Tientallen mobiele keukens toveren de geliefde stadsparken, omgetoverd tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Het lekkerste eten, de leukste live muziek en een variëteit aan theatervoorstellingen en vermaak maken van Festival TREK een gezellige belevenis. Zang-, muziek- en theater talent krijgt de kans om op de bühne van de Burgemeester kamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land.

foodtruck festival 01Ze hadden ook geen beter weekend kunnen treffen! Het was echt prachtig weer, temperaturen boven de 25 graden. Iedereen was ook lekker zomers gekleed. Sommige mensen hadden ook kleedjes meegenomen en die zaten gewoon lekker in het gras te relaxen.

foodtruck festival 02 foodtruck festival 03Even een lekker cocos fruitsapje genomen om de dorst te lessen. (wat een raar gezicht trek ik hier zeg haha)

foodtruck festival 04

foodtruck festival 05 foodtruck festival 06 foodtruck festival 07 Dit zag er zo gezellig uit! Het leek alsof we al in Egypte waren haha, we besloten om er in de middag even gezellig te gaan zitten.

foodtruck festival 08 foodtruck festival 09foodtruck festival 22Dit had ik nog nooit gezien, hartige gevulde poffertjes! Ik mocht er een proeven en ze waren best lekker! Wel even wennen maar zeker niet verkeerd!

foodtruck festival 10 foodtruck festival 11 We zijn ook nog in een photo booth geweest, je had daar allemaal verschillende attributen liggen die je kon gebruiken.

foodtruck festival 12We besloten om eerst een hamburger te nemen. Het werd er eentje met truffel saus. Het eerste wat mij opviel was dat er echt mega veel sla opzat, voor mij echt overbodig op een hamburger. We gaven de hamburger een 7, ik heb betere in mijn leven gegeten.

foodtruck festival 13 foodtruck festival 14 foodtruck festival 15 foodtruck festival 16 foodtruck festival 17 foodtruck festival 18 foodtruck festival 19We gingen bij het oosters tentje zitten en namen een “zoet plankje” daar lag verschillende baklava en chocola op. Het was mierzoet maar wel super lekker! 

foodtruck festival 20foodtruck festival 23foodtruck festival 21Het was echt een gezellig middagje met Sarah. We hebben veel gegeten en gedronken, lekker gebabbeld en van de zon genoten.

Ben jij weleens naar een food truck festival geweest?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

36 Reacties

 1. 9 mei 2016 / 09:04

  Oh wat ziet dat er heerlijk uit zo met het zonnetje erbij zeg. Leuk dat ze zo hun best doen om hun ”terras” zo gezellig te versieren. Zelf ben ik nooit op een food festival geweest maar het heeft volgens mij wel wat. Al zijn de prijzen vaak inderdaad iets te hoog..
  Rebecca Denise onlangs geplaatst…Happiness Boutique | Layered Geomatric NecklaceMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   9 mei 2016 / 22:12

   Ja het is wel super gezellig maar de prijzen zijn soms wel echt overdreven hoor! Maarja gelukkig is het maar eenmalig dan 😛 -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Food Truck Festival TrekMy Profile

 2. 9 mei 2016 / 12:14

  Het ziet er gezellig uit en beter weer hadden ze inderdaad niet kunnen treffen! Ik vind de sfeer op food festivals altijd zo leuk. Heel relaxt. Deze zomer wil ik er zeker 1 of 2 bezoeken.
  Dalinka onlangs geplaatst…Zomerhits + PlaylistMy Profile

 3. 9 mei 2016 / 12:40

  Wat ziet het er heerlijk en gezellig uit. Al dat eten en dat heerlijke weer! De photoboot foto’s zijn super leuk! xx
  Janneke | Crafty Time onlangs geplaatst…Plannen |3My Profile

 4. 9 mei 2016 / 14:09

  Het lijkt me echt zo leuk om dat een keer mee te maken! Binnenkort komt er in Utrecht ook een soort van Food festival dus als ik vrij ben ga ik zeker wel even een kijkje nemen 🙂
  DinjaDONUT onlangs geplaatst…Favorites #1My Profile

 5. 9 mei 2016 / 18:44

  nog nooit geweest.
  maar die poffertjes had ik al in een kook
  progamma gezien.
  zal eens gaan uit proberen.
  als het is gelukt ,zeg ik het wel kan je komen eten.
  anders ook wel hoor.
  knuffel.

 6. 9 mei 2016 / 18:49

  Ik ben er zelf nog nooit geweest maar wat ziet het er super uit!
  Bodi Féline onlangs geplaatst…Ziek.My Profile

 7. 9 mei 2016 / 20:12

  Lijkt mij echt leuk zo’n food festival! Ziet er zo gezellig uit en zoveel verschillend eten. <3
  Ziet er uit als een hele leuke dag!

  Liefs! Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Outfit | 18°My Profile

 8. 9 mei 2016 / 21:51

  Ik ben nog nooit naar een food truck festival geweest, maar nu ik dit zie.. Wat heb je leuke foto’s gemaakt en wat ziet het er ongelofelijk gezellig uit!!
  bloggerkimmetjekims onlangs geplaatst…Beautygloss party 2016My Profile

 9. 9 mei 2016 / 22:28

  Wat gezellig en super leuke foto’s! Ziet er leuk uit, ben bij verschillende food truck festivals geweest in Amsterdam. Het jammer hieraan vind ik dat er zo ontzettend veel juppen op afkomen. Het is dan te druk en wordt echt een hipsterdingetje. Hierdoor is het kwaliteit van het eten een heel stuk minder geworden gedurende jaren. Maargoed gezellig blijft het wel! Xx
  Clivi onlangs geplaatst…25 levensvragen | TAGMy Profile

 10. 10 mei 2016 / 10:26

  Dat ziet er leuk uit zeg! Ik wilde ook gaan met mijn vriend afgelopen zondag maar het is er helaas niet meer van gekomen. Volgende keer beter! Blijft er leuk uitzien. Hebben ze ook wat Vegan opties?

  • Marushi
   Auteur
   10 mei 2016 / 10:53

   Daar heb ik eerlijk gezegd niet opgelet, maar ik denk het wel hoor! 🙂

 11. 10 mei 2016 / 20:22

  Ik ben er nog nooit geweest, maar binnenkort is er een Food Truck festival in Maastricht, waar ik waarschijnlijk een kijkje ga nemen. Lijkt me erg leuk om eens een keer te doen. Bij jou ziet het er in elk geval erg gezellig uit!

 12. Angela
  14 mei 2016 / 22:02

  Wat een gezellige foto’s heb je gemaakt! Het eten ziet er heerlijk uit!

 13. Simone
  14 mei 2016 / 22:04

  Ik ben daar ook heen geweest! Ik vond het wel gezellig, alleen de prijzen waren belachelijk hoog! Ik weet niet of ik weer naar zoiets toe zou gaan.

 14. 29 juni 2016 / 10:37

  Hmm ziet er allemaal super lekker uit en wat een gezelligheid :)! Ik ben ook naar TREK geweest, alleen hier in Enschede en er waren toch wel echt andere kraampjes dan die ik hier zie! Die hartige poffertjes zien er heerlijk uit, die had ik ook wel willen proeven :)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: