Plog #11| Zonnen, Moederdag, Zwanen

Plog #11| Zonnen, Moederdag, Zwanen

Het weekend is weer voorbij, dus tijd voor een nieuwe plog! Wat was het toch heerlijk weer, ik ben zelfs een klein beetje bruin geworden ghehe. Wel jammer dat het deze week gelijk weer slecht weer wordt. Dat zal je altijd zien hier in Nederland.

Hebben jullie allemaal een fijne Moederdag gehad? Ik zag weer een aantal blogs met leuke cadeautjes en tips voorbij komen. Mijn moeder vond haar cadeautjes ook zeer geslaagd! Laten we beginnen met wat ik deze week allemaal gedaan heb.

Plog #11| Zonnen, Moederdag, ZwanenWoensdag was ik lekker vrij maar ik had geen auto om ergens heen te gaan. Dus ik ging gewoon lekker thuis zonnen, met een lekkere bak met Ben & Jerry’s ijs op mijn schoot, heerlijk! Ik had ook nog een paar pakketjes binnen gekregen, dat blijft altijd een feest om open te maken!

Plog #11| Zonnen, Moederdag, ZwanenMet dat mooie weer hebben we heel veel gereden met de scooter, en we kwamen deze schattige zwanen familie tegen. Moeder en vader hadden allebei een rood kopje, laten we we maar hopen dat ze gewoon iets te hard gekroeld hebben?

Plog #11| Zonnen, Moederdag, ZwanenWe reden langs dit prachtige riviertje met allemaal gele bloemen langs de kant. Dat zag er echt super mooi en zomers uit. Ik heb ook nog een paar leuke foto’s genomen maar die zie je weer in een ander artikel voorbij komen.

Plog #11| Zonnen, Moederdag, ZwanenIk ben met mijn vriendin Sarah naar de Food truck Festival Trek geweest in Rotterdam. Meer foto’s van het festival kan je hier terug bekijken.

Plog #11| Zonnen, Moederdag, ZwanenMet Moederdag is het traditie dat we alle oma’s afgaan. Ik heb er heel veel in mijn leven gehad maar op dit moment heb ik nog drie oma’s en opa’s. Dus zo zien we op die dag eigenlijk heel veel familie bij elkaar. Mijn kleine neefje was lekker met alle potten en een gieter aan het spelen.

Plog #11| Zonnen, Moederdag, ZwanenOp naar de tweede oma! Mijn kleine neefje groeit zo snel! Ik kan niet geloven dat hij nog drie moet worden! Hij word als zo bijdehand hihi. De derde oma hadden we niet gehaald omdat we ook nog naar mijn schoonmoeder moesten, dus die kwam de volgende dag aan bod! 

Plog #11| Zonnen, Moederdag, ZwanenMijn schoonmoeder was op bezoek bij mijn schoonzus, dus gingen we ook gelijk spelen met ons andere neefje Jeriah. In het begin was die een beetje eenkennig maar zodra vice begon met gekke bekken trekken was hij al snel op zijn gemak.

Plog #11| Zonnen, Moederdag, ZwanenEen paar keer op en neer bewegen en hij begon als een gek te lachen hihi was zo schattig! Alleen heeft Jeriah nog niet echt tafelmanieren haha. Hij was met zijn ravioli aan het spelen en heel zijn gezicht en haar zat onder de tomatensaus.

Plog #11| Zonnen, Moederdag, ZwanenWe zijn ook nog gezellig naar Hoek van Holland geweest met de scooter. Het was echt prachtig weer alleen waaide het wel veel. Af en toe kregen we ook echt een zandstorm over ons heen. Op een gegeven moment zaten mijn oren vol met zand en had ik het zelfs in mijn mond haha. We werden ook omcirkeld door meeuwen omdat we chips aan het eten waren. Ik mocht van Vice ook absoluut geen chippie gooien want dan zou hij zijn vrienden roepen en ons niet meer met rust laten haha. Plog #11| Zonnen, Moederdag, ZwanenOok hadden we nog een lekker ijsje gehaald, we moesten wel snel zijn want ze smolten waar we bij stonden. Op de terug/heen weg reden wij langs de zee en er waren echt kilometers met zwanen aan de kant. Echt een heel mooi en indrukwekkend gezicht. We zagen alleen maar volwassen zwanen, dus ik zei nog: “Aww er zijn helemaal geen baby’s.” Vice: Oh kijk! Er zijn wel baby’s kijk die zwarten maar.” Toen begon ik keihard te lachen het waren geen baby zwanen maar eendjes haha. Achja rijden en kijken kan niet tegelijkertijd! 😉

Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

29 Reacties

 1. 10 mei 2016 / 09:55

  Wat een leuke foto’s heb je weer gemaakt! Ik ga binnenkort ook naar het food festival, ben er erg benieuwd na want ben er nog nooit geweest.
  Chantalle onlangs geplaatst…Van 10 tot 1 – TAG.My Profile

 2. 10 mei 2016 / 10:09

  Wat een gezellige foto’s weer. Leuk dat jullie langs alle oma’s gaan. Je moet ook gewoon heerlijk genieten met familie. Hopelijk word het toch nog mooi weer deze week. Ik was naar Portugal en daar was het koud en regenachtig dus ik heb nog wel wat zonnestralen nodig.
  Monica onlangs geplaatst…Slaaphouding | Wat zegt dat over jou?My Profile

 3. Shiva
  10 mei 2016 / 10:27

  Leuke plog weer! Heerlijk weekend gehad zo te zien 😛

 4. 10 mei 2016 / 10:28

  Klinkt als een heerlijk weekend! Bij mij hebben de zwanen ook babys gekregen! de eieren zijn eindelijk uit. Zo leuk om te zien. Zo te zien woon je best dicht bij mij in de buurt. Ik had het idee dat je veel verder woonde haha

 5. 10 mei 2016 / 13:29

  Ziet er uit als een heerlijk weekend! En wat een rijkdom om zoveel opa’s en oma’s te hebben!

 6. 10 mei 2016 / 14:37

  Wat een super leuke foto’s zeg hehe en kijk hem is lachen! heerlijk he dat warme zonnetje!

 7. 10 mei 2016 / 16:07

  Jammer van al die wind maar die strandfoto;s zien er wel heerlijk uit. Lekker zomers!

 8. 10 mei 2016 / 20:26

  marsha, je had wel even een andere foto moeten maken van mij zit net wat te eten.
  maar het was gezellig zondag alle kinderen en kleinkinderen en achterkleinzoon .
  je heb het gezien ben erg verwend.
  ‘s avonds kwam ook rosanne nog met een cadeautje, een mooie foto
  van bruce en rosanne..op naar vader dag, en de verjaar dagen komen er nu
  ook snel weer aan. dus veel gezellegen dagen in het vooruit zicht. gr.

 9. 11 mei 2016 / 05:35

  Wat een gezelligheid! Die ben en Jerry’s variant is echt lekker! Laatst had ik deze ook. Mijn weekend was heerlijk. 2x gebbqt :-).

 10. 11 mei 2016 / 20:00

  Wat een heerlijke foto’s! Echt genieten… Oeh.. Ben & Jerry’s moet ik ook weer eens halen.. En super mooi die foto van de zwanen. Zo mooi om de natuur zijn gang te zien gaan. Zo zie ik 2x per week familie meerkoet, een hele familie ganzen onder mijn raam en als klap op de vuurpijl vorige keer een ooievaar die ik eten heb gegeten<3
  iliveformydreams.com onlangs geplaatst…Inspirerende tekeningen: Heather StillufsenMy Profile

 11. 17 mei 2016 / 11:44

  Oh heerlijk ijsjes! Krijg er al helemaal zin in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: