OOTD | Summer Festival

OOTD | Summer Festival

Afgelopen week hebben jullie kunnen lezen dat ik samen met een vriendin naar een Food Truck Festival was gegaan. Heb je dat artikel nou gemist dan kan je hem hier altijd nog even terug lezen. Het was super lekker weer dus ik kon eindelijk weer wat zomerkleding uit de kast halen.

Alhoewel het super warm was had ik de dagen ervoor gewoon nog met een vest in de winkel gestaan. Dus ik zat een beetje in dubio met wat ik nou precies aan moest doen. Normaal draag ik jurkjes, maar ik wou eigenlijk niet te hard van stapel lopen. Dus ben ik gegaan voor een korte spijkerboek met een halflang shirt wat ik onlangs bij de Primark had gekocht. Dat samen gecombineerd met mijn witte sandaaltjes.

oftd Festival 01 oftd Festival 02Met dit soort t’shirtjes lijk ik altijd wat voller vind ik. Om dat te voorkomen zou ik eigenlijk wat strakkere kleding moeten dragen om mijn taille te benadrukken. Maar daar heb ik niet altijd zin in. En zeker niet met het warme weer! Dus ik ben hier gewoon voor een casuele ruim zittende shirt gegaan.

oftd Festival 03 oftd Festival 05oftd Festival 04 oftd Festival 06 oftd Festival 07Hier mijn witte schoentjes die ik voor € 12,50 op de markt heb gekocht. Ik heb ze ook in het zwart, en ze zitten echt lekker! Met slippers ben ik gelukkig al helemaal klaar voor de zomer!oftd Festival 08

T-shirt – Primark
Korte Broek – H&M
Sandaaltjes – Markt
Tas – Markt

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

51 Reacties

 1. 16 mei 2016 / 07:49

  Helemaal leuk. 84 is n goed nummer. Ben weg van de combi en de sandaaltjes.
  Cindy onlangs geplaatst…InstaspirationMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   16 mei 2016 / 19:17

   Nee ik ook echt niet hoor, ga ik alleen maar van zweten als iets super strak om mijn lichaam zit. Daar heb ik echt een hekel aan haha. -x-
   Marushi onlangs geplaatst…OOTD | Summer FestivalMy Profile

 2. 16 mei 2016 / 08:11

  Leuke outfit! De tas vind ik inderdaad ook errug leuk!

 3. 16 mei 2016 / 08:37

  Leuke outfit! De sandaaltjes zijn ook super leuk!

 4. 16 mei 2016 / 12:14

  Wat een mooie outfit! Dat shirt is echt super leuk!
  Liefs,
  Elles

 5. 16 mei 2016 / 12:22

  Nice! Oh ik baal zo dat ik geen spijkerstof kan verdragen. Die korte broek is zo leuk!
  Marion onlangs geplaatst…ZwakhedenMy Profile

 6. 16 mei 2016 / 12:34

  Mooi! Vooral je sandaaltjes. Hoop dat we deze kleding weer snel uit de kast kunnen trekken.
  Astrid onlangs geplaatst…Liebster AwardMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   16 mei 2016 / 18:23

   Echt? Misschien lijkt het dan alleen maar zo haha dankje! -x-

 7. 16 mei 2016 / 18:50

  Hele leuke combinatie. Ik vind vooral het t-shirt leuk

 8. 16 mei 2016 / 21:38

  Hele leuke outfit! Ik heb volgensmij hetzelfde broekje, vind ‘m echt heel fijn zitten!

 9. Shiva
  16 mei 2016 / 22:36

  Super leuke outfit meid! Krijg er gelijk zomer kriebels van hehe 😀

 10. 17 mei 2016 / 16:26

  leuke outfit! en je lijkt gewoon nog mooi slank hoor 😀 ik vind wijd zittende shirtjes altijd veeeel lekkerder zitten, haha!

 11. 19 mei 2016 / 13:50

  De outfit is totaal niet mijn smaak, maar ik vind hem super bij jou passen. Platte sandalen zal je mij ook nooit op zien lopen. Maar het maakt jouw outfit erg compleet. Ik vind ook jouw haar altijd zo mooi vallen. Je ziet er goed uit!
  Sheila onlangs geplaatst…Reacties op je blogsMy Profile

 12. 19 mei 2016 / 17:04

  Mooie outfit! Ik vind je sandaaltjes ook heel tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: