MAC | Eyeshadow Temperature Rising

MAC | Eyeshadow Temperature Rising

Tijdens het opruimen van mijn makeup stash vond ik meerdere producten van MAC. Dit kan je ook terug lezen in dit bericht. Alhoewel ik ze nog niet heel veel heb gebruikt wil ik ze toch graag in een review aan jullie laten zien. 

Op het eerste indruk vind ik dit echt een hele mooie palette. Ik draag normaal gesproken niet zo veel oogschaduw omdat je het bij mij niet heel goed ziet zitten. Of ik kan het gewoon niet echt goed aanbrengen haha. Het is wel al een wat ouder product, maar nog steeds helemaal nieuw! En het leek me gewoon leuk om deze voor jullie te testen.

MAC MACDe naam van dit palette is Temperature Rising. Dat klinkt wel goed! Al vind ik de naam niet echt perse bij deze kleuren passen.

DSC_1184In het palette zitten drie lichtere tinten en een donkere kleur, die je kunt combineren in een paarse smokey look. Of je kan net zo goed gaan voor een mildere overdag look.MACHet MAC Eyeshadow x4 Palette is lekker compact en stevig. Het enigste minpuntje vind ik is dat er geen kwastje bij zit. Dus die moet je of los meenemen of een ander product ook meenemen waar er wel een bij zit. De meeste Beauty bloggers hebben een arsenaal aan kwasten. Helaas ben ik nog een newbie dus moest ik een kwastje van een andere product pakken.

MACHier zijn dan de swatches van links naar rechts.

 • Circus/Performance Art – frosted gold mauve (veluxe pearl)
 • Temperature Rising – light warm tanned peach (lustre)
 • Swelter – mid-tone grey violet (frost)
 • Beauty Marked – Charcoal black with red pearl (velvet)

Ik moest wel zeker drie keer over het zelfde kleurtje heen gaan om er een mooi streepje van te maken. De kleuren zijn wel echt heel licht! (Op de donkere na dan) Ik vind de pigmentatie echt zwaar tegen vallen, en de kleurcombinaties vind ik ook niet echt super.

MACHelaas heb ik geen ooglook voor jullie. Mijn visagie kunsten zijn nog niet echt al te best haha. Ik probeer mezelf dit nog een beetje aan te leren maar ik heb er ook niet echt de tijd ervoor. Ik vond dit pallete een beetje matig. Je zal er waarschijnlijk wel een mooie smokey look mee kunnen maken maar ik vind de kleuren ook niet echt bijzonder. De tweede en derde kleur vind ik heel zacht, dus misschien zijn deze wel geschikt voor een alledaagse look.

Heb jij oogschaduw van MAC?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

28 Reacties

 1. 26 mei 2016 / 10:08

  Jammer dat hij tegenvalt, het had een heel mooi palette kunnen zijn, ik heb nog geen mac oogschaduws,
  Eva onlangs geplaatst…PaarsblauwMy Profile

 2. 26 mei 2016 / 10:19

  Ziet er mooi uit!! Maar de pigmentatie is niet je van het dus… Jammer!! Verwacht van Mac toch wel een goed product eigenlijk., gebruik bijna nooit make-up , wil er toch weer mee beginnen. Mac is wel 1 van mijn favorieten, vind de kleuren erg mooi!
  Herma onlangs geplaatst…Iets leuks in de kast gevonden!!!My Profile

 3. 26 mei 2016 / 16:16

  Geen dure merken make-up hier, dus ook geen MAC. Ik ben altijd enorm tevreden met de budget merken bij Kruidvat etc. 😉
  Wendy onlangs geplaatst…Tranen om dierenleedMy Profile

 4. Shiva
  26 mei 2016 / 18:48

  Ziet er goed uit. Zou die ook wel een keer willen proberen, leuk artikel!

  • Marushi
   Auteur
   26 mei 2016 / 19:39

   Dankjewel! Jij heb ook een leuke blog zeg! Volger erbij! 😉 -x-

 5. 26 mei 2016 / 20:07

  Op het eerste oog vond ik het palette er goed uit zien, maar jammer van de pigmentatie. De kleurtjes vind ik wel mooi. De naam van het palette vind ik ook een beetje gek gekozen, want bij die naam zie ik eerder veel warmere kleuren voor me.
  Dalinka onlangs geplaatst…Placefuly is weer terug!My Profile

 6. 26 mei 2016 / 23:19

  Ik ben nooit echt een meisje meisje geweest, Weet dus ook weinig van make up af. Al zou ik het wel willen want vind het altijd super mooi bij andere. Dus nee ik heb geen MAC producten (ook het geld niet voor 😛 )
  Melissa onlangs geplaatst…Gratis/Koopjes #21My Profile

 7. 27 mei 2016 / 12:55

  het had zo mooi kunnen zijn! jammer van het pigment 🙁

 8. 27 mei 2016 / 19:18

  Wat jammer dit zeg.. Zeker voor een redelijk duur merk zoals MAC zou je verwachten dat de pigmentatie goed zou zijn,

 9. 27 mei 2016 / 20:24

  Wat zonde van de pigmentatie! En dat van Mac, die toch niet bepaald de goedkoopste producten hebben. Heb je al een geprobeerd met een primer of een witte potlood eronder? Misschien dat de kleuren dan mooier uitkomen!
  Tamara TS onlangs geplaatst…Een weekoverzichtje met vanalles en nog watMy Profile

 10. Angela
  30 mei 2016 / 12:01

  Mooi palette! Alleen jammer dat de pigmentatie niet zo denderend is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: