Happy Thoughts #7

Happy Thoughts #7

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van word. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk ook een soort van booster voor als ik een beetje sad ben. Dan open ik gewoon een happy thought’s en daar word ik dan weer blij van. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van April. Lees je mee? 
Bloemen gekregen van Vice  High te gedaan met de ladies.  Uit eten geweest met Pandora naar Wing Wah.  Naar de film “Warcraft”geweest met vice. Samenwerking aangegaan met hoesjesoutlet Vakantie geboekt naar Turkije!  ♥ Mijn collegaatje had chocola voor me meegenomen van haar vakantie, super lief!  Naar de film “Angry Birds” geweest. Samenwerking aangegaan met happiness boutiqueSamenwerking aangegaan met chrisMoederdag gevierd met familie.Van het lekkere weer genoten! Met vice naar Hoek van Holland gegaan.Cupcakes gekregen van vice!♥  Naar de film Barbershop “a fresh cut” geweest ♥  Vice had een super lief briefje achtergelaten voor me.Drie winacties gewonnen!! Wow wat ben ik een bofkont zeg.Eindelijk een lace wig gekocht!  Verjaardag van Jeriah gevierd  High tea gedaan met de sushi sisterhood.  2000 volgers op instagram!!


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

23 Reacties

 1. Angela
  30 mei 2016 / 11:59

  Wat een fijne dingen heb je meegemaakt zeg! Mijn fijnste moment was dat ik met vriendinnen ging shoppen. Dat was zo gezellig!

 2. 30 mei 2016 / 14:24

  Goed om hier weer bij stil te staan.. 2000 volgers!? My goodness… goed bezig! XX

 3. 30 mei 2016 / 15:42

  Leuk altijd deze lijstjes! Mijne is toch wel mijn nieuwe baan waar ik aanstaande donderdag ga beginnen 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Nail Art | Dry MarbleMy Profile

 4. 30 mei 2016 / 18:13

  Dat zijn idd leuke momenten :-). 300 volgers wow! En 3 winacties gewonnen! hoe doe je dat ;-)?

 5. 30 mei 2016 / 20:34

  Gefelicieerd meid met je successen! Echt leuk ook dat je naar Turkije gaat;) Mijn leukste moment was denk ik wel dat ik weer eens lekker in het park in de zon heb kunnen zitten. Jammergenoeg was dat weer wel heel erg van korte duur haha.
  melikebeauty onlangs geplaatst…Field Notes: An Event Apart Boston 2016My Profile

 6. 1 juni 2016 / 13:27

  Wat een leuke momenten allemaal! mijn fijnste momenten deze maand waren : uit eten met vriendinnen en wat elke dag een fijn moment is , is om met mn puppie van 14 weken oud te kroelen 🙂

 7. 3 juni 2016 / 11:05

  Chocola voor je meegenomen van haar vakantie is zeker super lief, Angry bird heb ik ook gekeken. 🙂 staat nog een paar in de petto. Mooi zo’n geluksmoment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: