Smart-Lifestyle | De fruit infuser

Smart-Lifestyle | De fruit infuser

De zomer komt er weer aan en overal om je heen beginnen de mensen met afvallen. Niet verkeerd natuurlijk want iedereen wilt er immers goed uitzien in een bikini, waaronder moi! En ik merk ook gewoon dat mensen tegenwoordig veel meer bezig zijn om gezonder te leven. Een van de tips om af te vallen is veel water te drinken. Nu is dat niet voor iedereen even makkelijk. Ik mocht van smart lifestyle een product gebruiken om mij te helpen bij dit proces namelijk de Fruit Infuser

En wat is nou precies een Fruit Infuser vraag je je misschien af. De Fruit Infuser is een trendy en hippe waterfles. Door de fruit filter voeg je makkelijk gezonde vruchten toe die jij lekker vindt. De combinaties zijn eindeloos! Ideaal te gebruiken voor onderweg, op het werk, tijdens het sporten of gewoon voor thuis.

fruit juice 04Je hebt verschillende soorten Fruit Infuser flessen. Het model die ik ontvangen heb is er in vier verschillende kleuren namelijk: geel, zwart, blauw en roze. Natuurlijk ging ik gelijk voor de roze! 

Large-800ML-Fruit-Infusion-Infusing-Infuser-Juice-Water

Over Smart-lifestyle 

Het is onze missie om mensen een gezonde lifestyle aan te bieden. Zo proberen wij onze klanten te stimuleren om meer water en gezonde drankjes te drinken. Er zijn allemaal lekkere recepten om water met fruit te combineren met onze Fruit Infuser. De flessen die wij aanbieden zijn hiervoor de ideale oplossing.

Onze visie is om in de toekomst zoveel mogelijk mensen water te zien drinken in combinatie met fruit. Dit is een stuk gezonder en tevens erg lekker. Daarom bieden wij handige producten aan die een gezonde lifestyle toegankelijker maakt en stimuleert.

 fruit infuserJe kan verschillende soorten fruit met elkaar mengen om precies de juiste smaak te krijgen. Op de site van Smart-Lifestyle vind je ook verschillende soorten recepten die je kan uit proberen. Ik heb er nog niet heel veel uit geprobeerd maar aardbeien met munt is toch echt een aanrader! Het is super gezond maar toch ook zoet! Een beetje een licht siroop smaakje krijgt het water. Ik doe er ook meestal een paar ijsklontjes bij om het extra koud te maken.

vvvWil jij nou ook zo graag zo’n handige Fruit Infuser voor jezelf? Ga dan nu snel naar de website van Smart Lifestyle en bestel er een met 15 % korting! Gebruik deze kortingscode: Marushi

Ben jij bezig met gezond leven?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

35 Reacties

 1. 30 mei 2016 / 08:31

  Deze heb ik nog niet eerder gezien! Lijkt me heel handig. Ik ben momenteel ook best wel “druk” met gezond leven. veel fruit, water en af en toe mag ik van mezelf een cheatday.

 2. 30 mei 2016 / 08:53

  Ik ben zeker gezond bezig, al zeg ik het zelf. Ik drink in de zomer ook graag water met een stuk fruit erbij. Dit is handig hiervoor!

 3. 31 mei 2016 / 08:11

  Toevallig zag ik van de week deze waterfles staan in de winkel. Maar weet zelf nog niet of ik gewoon een water-waterfles wil of eentje waar ik ook eigen watertjes mee kan maken. Één ding weet ik wel: ik moet echt nodig een waterfles om op mijn bureau te zetten. Anders drink ik echt te weinig op een dag.
  Grace onlangs geplaatst…Woonidee – Fotobehang van het RijksmuseumMy Profile

 4. 31 mei 2016 / 12:56

  Lijkt me super handig! Thuis doe ik wel eens gewoon in een kan water fruit of iets dergelijks bij het water, maar een fles om mee te nemen is ook handig!
  Eva onlangs geplaatst…Glitter traanMy Profile

 5. 31 mei 2016 / 13:48

  ik vind die infusers er altijd zo leuk uitzien! Aardbeien munt is een lekkere combi…krijg er dorst van!
  Ik leef best gezond, maar af en toe een zoete uitspatting is wel lekker 🙂
  Babs onlangs geplaatst…10 Cadeau ideeën voor Vaderdag!My Profile

  • Marushi
   Auteur
   31 mei 2016 / 13:59

   Hahaha nou bij mij blijft het niet bij een uitspatting hoor! 😉 Laten we maar vergeten dat ik dit gezegd heb haha. -x-

 6. 31 mei 2016 / 13:52

  Heb ook zon soort flesje gehad maar vind m weinig fruitsmaak afgeven. Maar het ziet er heel leuk uit en stimuleert zeker om gezond te drinken.
  Cindy onlangs geplaatst…Mint glitterMy Profile

 7. 31 mei 2016 / 16:14

  Die fles, daar wordt je gewoon spontaan blij van! Ik probeer me aan een gezonde levensstijl te houden, omdat ik vd zomer echt een mooie buik wil hebben. Maar het is erg moeilijk 🙂 Mooie foto’s darling XOXO
  Rochella onlangs geplaatst…Linda Festival 2016My Profile

 8. 31 mei 2016 / 18:09

  Ja deze zijn echt super handig! Ik gebruik hem ook regelmatig en doe er het liefst citroen, bosvruchten en munt in! <3

 9. Angela
  31 mei 2016 / 21:42

  Ziet er echt leuk uit! Water is niet echt mijn ding, maar misschien helpt dit wel! Ik ga er even over na denken!

 10. 31 mei 2016 / 22:10

  Ik hou niet echt van water dus doe ik er altijd een beetje ranja bij. Maar dit is natuurlijk een vele betere gezondere oplossing. Het ziet er nog leuk uit ook! Ik probeer zo gezond mogelijk te leven haha maar dat lukt niet altijd helaas. Maar nu voor de zomervakantie moet het wel goed lukken. Nog maar 50 dagen en dan moet ik in bikini! Ik moet dus wel wat gezonder gaan leven haha
  Quinty onlangs geplaatst…∆ H&M, NEW YORKER & KRUIDVAT SHOPLOG!My Profile

 11. 1 juni 2016 / 05:56

  Zo’n fles moet ik ook echt nog een keertje kopen! Ik drink normaal water, maar dit lijkt me ook wel iets.

 12. 1 juni 2016 / 08:28

  Oh handig! Ik had laatst komkommer in mijn water gedaan, lekker maar onhandig met drinken als de komkommer steeds tegen je lippen aan zit. Dit ziet er wel handig uit 🙂

 13. 1 juni 2016 / 10:03

  Heb er ook 1. Gebruik hem eigenlijk te weinig. Fijn dat het een grote fles is dan kunnen er nog ijsblokjes in, dat is zo lekker als de temperaturen weer oplopen!
  Herma onlangs geplaatst…Iets leuks in de kast gevonden!!!My Profile

 14. 3 juni 2016 / 15:41

  Zoiets zie ik vaak op Tumblr langskomen, maar het lijkt me dus zo handig. Zeker met al dat lekkere zomerfruit.
  Lisa onlangs geplaatst…1 maand en 1 dag verderMy Profile

 15. 3 juni 2016 / 15:51

  Lijkt mij erg handig en lekker in zo’n fles. Mijn collega heeft er ook altijd een mee op het werk.
  denk dat ik ook een ga aanschaffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: