Plog #13| Verjaardag, High tea, Vriendinnen

Plog #13| Verjaardag, High tea, Vriendinnen

Hoi Iedereen! Het is al weer een tijdje geleden dat ik wat gepost had. Vijf dagen was er geen artikel online gekomen! Kan je dat geloven?! Ik had prive heel veel aan mijn hoofd en ik had er gewoon even niet de kracht ervoor om te bloggen. 

Gelukkig heb ik nou weer genoeg energie! En vandaag laat ik jullie in een dubbele plog zien wat ik de afgelopen weken allemaal heb meegemaakt. Leuke maar ook een beetje verdrietige dingen.

plog 01Ons neefje Jeriah werd al weer 1 jaar. Wat gaat de tijd toch snel! Ze hadden een heerlijke chocolade taart laten maken. En meneertje kreeg ook zijn eigen mini taartje. En lekker dat hij het vond, hij zat helemaal onder hihi. Ik ben zelf dol op chocola en deze taart was echt heerlijk!

plog 02Een Filipijnse verjaardag is natuurlijk niks zonder eten! En wat was er veel zeg, heel lekker allemaal. En Jeremiah vond de knuffel die wij hem cadeau hadden gedaan ook erg leuk. De knuffel is bijna even groot als hem haha.
plog 03En natuurlijk ook nog even een paar gekke/leuke foto’s met de meiden!

plog 04Omdat onze vriendin Sarah al snel zou gaan verhuizen naar Egypte besloten we om nog een snelle high tea te organiseren. Iedereen nam wat lekkers mee. Het was heel erg gezellig maar toch was ik wel een beetje droevig dat ik Sarah niet meer kon zien als ik dat wou.

plog 05Sarah nog even met al de kids. En natuurlijk moest iedereen ook nog even mijn fitness hoelahoep uit proberen hihi. Wat een lol, ze hadden niet verwacht dat hij verzwaard zou zijn, en ze kregen al snel spierpijn ervan.

plog 06Die afbeelding die je op die shirts ziet heb ik jaren geleden gemaakt voor onze “sushi sisterhood” groepje. Dat poppetje met dat rode haar was ik toen destijds haha. We hebben die foto op shirts gedrukt zodat Sarah er eentje mee kon nemen naar Egypte.

plog 07Ik ook nog even samen op de foto met de kiddies! Wat een cuties he!

plog 09Ook kreeg ik nog onverwachts deze mooie bloemen van vriendlief! Echt super lief, de kwaliteit van de foto is niet zo geweldig want ik had de foto in de avond gemaakt.

plog 08Ook ben ik nog gezellig uit eten geweest met mijn lieve collegaatje Pandora. We waren naar Wing Wah geweest. Dat is op dit moment echt mijn lievelingsrestaurant! Sushi & Dimsum! <3 Yummie!!

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

23 Reacties

 1. 7 juni 2016 / 06:40

  Superleuke foto’s schat! Zooo jammer dat Sarah gaat emigreren. Ik snap heel goed dat je dan even down bent. Jullie hebben in ieder geval nog wel iets leuks georganiseerd en mooie herinneringen erbij. But good that you’re back! Kusss

 2. 7 juni 2016 / 09:23

  De vriendschap en gezelligheid straalt echt van de foto’s af. Het zal zeker even wennen zijn als ze verhuisd is…
  Lachen, ik wil ook zo een hoelahoep, maar heb om te kijken of ik het wat vind zo een kinderding gekocht… En het lukt mij voor geen meter, hahaha!
  Babs onlangs geplaatst…Oriflame Ecobeauty, wat een topper- Review!My Profile

 3. Shiva
  7 juni 2016 / 18:39

  Wat een leuke en schattige foto’s! Jammer dat je vriendin weg gaat!

 4. Angela
  7 juni 2016 / 18:40

  Wat een leuke foto’s heb je gemaakt zeg. En die kindjes zijn echt super schattig!

 5. 7 juni 2016 / 20:44

  Wow! Wat een schattig knulletje! Die zou je toch alleen maar willen knuffelen!

 6. 7 juni 2016 / 22:08

  Wat leuk om te lezen. Wat een lekker eten allemaal, ik krijg en plotseling gewoon honger van. Vooral dat chocolade taartje roept me haha
  Quinty onlangs geplaatst…∆ ESSENCE ICE CREAM PARTYMy Profile

 7. 8 juni 2016 / 08:33

  Wat jammer dat je Sarah naar Egypte vertrekt. Hele leuke foto’s verder. Wat lief dat je bloemen kreeg van je vriend.
  Natasja onlangs geplaatst…Pupa Vamp! MascaraMy Profile

 8. 9 juni 2016 / 18:44

  Wat een gezellige dairy!
  Heerlijk zo onschuldig chocoladetaart kunnen eten en lekker vies worden;p!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: