Unboxing swap | Clivi.nl

Unboxing swap | Clivi.nl

Het is weer een erg lange tijd geleden dat ik een swap met iemand had gedaan. Dus het werd weer tijd om er eentje te gaan doen! Ik had al lang geleden met clivi van clivi.nl afgesproken dat we een keer zouden swappen maar dat is er eigenlijk nooit meer van gekomen.

Toen ik op haar blog las dat ze mensen zocht om te swappen stuurde ik haar gelijk een berichtje dat ik nog steeds interesse had. We hebben toen een beetje heen er weer geappt met wat we nou allebei precies van deze swap verwachtten. We besloten om er een mix swap van te maken tussen beauty en lifestyle. Ik had dit nog niet eerder gedaan dus het leek mij wel een leuke uitdaging. We zouden allebei tien producten uitkiezen.

Swap clivi 02Het pakketje van clivi kwam binnen in een hele grote doos! Ik was heel erg benieuwd wat ze er allemaal ingestopt had. Ik vind het zo leuk om een swap open te maken. Het zijn toch weer een soort van cadeautjes die je ontvangt.

Swap clivi 01 Ze had er ook nog een heel lief briefje op geplakt. Ik was helemaal vergeten om een briefje bij mijn swap te doen, sorry meid! :$

Swap clivi 031e product. Het eerste product wat ik uitpakte was een kaars. Ik had het al geraden voordat ik het uitpakte hihi. Ik ben echt gek op kaarsen dus het eerste cadeautje viel al helemaal goed! En de omhulsel van de kaars past ook goed bij de achtergrond haha.

Swap clivi 042e product. Een nagellakje van Essence. Eerlijk is eerlijk dit is geen kleurtje wat ik zelf had uitgekozen. Maar misschien moet ik wat meer uit mijn comfort zone stappen en dit soort kleurtjes toch maar eens gaan proberen.

Swap clivi 053e product. Een super vrolijk gekleurde handcrème van Rose Berry. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, maar de verpakking ziet er in ieder geval wel heel erg vrolijk uit!

Swap clivi 064e product. Hier was ik heel erg blij mee! Een lipstick van Essence. Ik spaar lipsticks in zoveel mogelijk kleuren! Dus deze krijgt zeker een mooi plekje naast de rest van haar nieuwe zusjes.

Swap clivi 075e & 6e product. Witte Fotolijstjes. Die kan ik altijd wel gebruiken! Staat ook prima bij mijn inrichting.

Swap clivi 087e product. Een body wash van Dove. “Softer, smoother skin after one shower” staat er op de verpakking. Ik ben erg benieuwd!

Swap clivi 098e product. Dit is ook iets wat ik helemaal te gek vind! Ik hou erg veel van quotes en deze lijkt ook echt precies voor mij gemaakt te zijn. Deze krijgt een mooi plekje in het huis.Swap clivi 109e product. Een kookboekje met 100 recepten van wok gerechten. Heel leuk! Ik heb zelf heel veel boeken waaronder ook kookboeken. Maar een kookboek over wok gerechten had ik nog niet.
Swap clivi 11

10e product. En dan zijn we alweer aangekomen bij het laatste product. Een kanten mandje in de vorm van een hart. Echt super schattig! Ik weet nog niet zeker wat ik ermee ga doen, misschien een leuk bakje voor mijn lipsticks?


Ik vond dit een zeer geslaagde (5e) swap! Ook weer eens wat anders dan alleen makeup. Er zaten zeker leuke spulletjes bij, ook dingen die ik nog niet eerder gezien had. Lijkt het jouw nou ook zo leuk om een keer te swappen dan mag je mij zeker een berichtje sturen! Ik vind het super leuk om een pakketje met cadeautjes te ontvangen en weg te geven!

Wat vond jij van deze swap?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

32 Reacties

 1. 9 juni 2016 / 07:54

  Ik kan alitjd genieten van zo’n artikel. Altijd leuk om verrassing uit te pakken en wisselen van elkaar. Zeker sommige dingen dat je misschien zelf nooit zal kopen. Geniet ervan!

 2. 9 juni 2016 / 08:41

  Wat leuk! Een soort verrassingspakketje is altijd leuk. De spanning van te voren en het uitpakken..hihi. Leuke swap! DIe nagellak is super!

 3. 9 juni 2016 / 13:35

  Wat een ontzettend leuke swap! Ik deed dat echt ook zooooo vaak, maar het is al weer eeuwen geleden! Misschien maar weer eens een swap buddy zoeken!
  Jamey onlangs geplaatst…Slaap jij wel goed?My Profile

 4. Shiva
  9 juni 2016 / 17:42

  Wat een super leuke swap! echt leuke spullen allemaal! 😀

 5. 10 juni 2016 / 09:58

  Super leuke spulletjes! Dat nagellakje heb ik toevallig gisteren aangeschaft.

 6. 10 juni 2016 / 10:56

  Ik heb nog nooit een swap gehad maar het lijkt me wel super leuk! Fijne product heb je gekregen!
  Liefs,
  Elles

 7. 10 juni 2016 / 18:28

  Ben blij dat het is bevallen. Ik vond het wokboekje wel toepasselijk omdat je daar volgens mij wel van houdt als ik je weekend PLOG’s bekijk 🙂 Ben ook heel blij met de producten die ik heb gekregen. Morgenochtend komt daar een blog over online! Thanks a lot babe xxx
  Clivi onlangs geplaatst…Shoplog C&AMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: