Marushi’s Drawings #1

Marushi’s Drawings #1

Vandaag wil ik een nieuw onderwerp tot leven roepen, namelijk “Marushi’s Drawings”. Mensen die mij al langer volgen weten dat tekenen een van mijn grootse hobby’s/passie’s is. Maar op dit moment heb ik het te druk met andere dingen. Tekenen is er hierdoor een beetje bij ingeschoten. Dit vind ik wel heel erg jammer, omdat ik het erg leuk vind om te doen! 

In de komende artikelen wil ik jullie graag mijn artwork laten zien. Dat kunnen schetsen zijn, illustraties comics noem maar op. Door het plaatsen van mijn tekeningen hier, hoop ik wat positieve feedback te krijgen die mij kan inspireren om weer te gaan tekenen. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met Comic Portraits. Dat wil zeggen dat ik mensen ging natekenen maar dan met een persoonlijk/comic tintje eraan. Voor meer tekeningen kan je me ook volgen op facebook, al ben ik daar op het moment nu niet echt heel actief.

Marushi's Drawings1# Dit was mijn tweede poging die ik waagde voor een portret tekening. De eerste had ik van mijzelf gemaakt maar die vond ik echt lelijk haha. Dit is Katouar een oud collegaatje van mij toen ik nog bij de plus werkte (ergens in een grijs verleden). Voor een eerste echte portret vind ik hem wel mee vallen maar ik merk wel dat mijn skills op portretten steeds beter zijn geworden.

Marushi's Drawings2# Dit is Ferron. hij is een buurjongen van een vroegere vriend die ik ooit gehad heb. Ik vond deze tekening best een uitdaging vanwege het haar en het sikje hihi. Om haar realistisch te krijgen vind ik nog steeds erg moeilijk.
Marushi's Drawings3# Deze mooie dame heet Jitske. Ze is het zusje van een vroegere vriend van mij. Ook hier vond ik het haar erg moeilijk. Het is allemaal nog net een beetje te streperig. 

Marushi's Drawings4# En de laatste tekening van vandaag is van Sarah, een van mijn goede vriendinnetjes. Ik vind dat deze portret echt super goed gelukt is! Aan iedereen aan wie ik hem liet zien haalde ze haar er gelijk uit. Ik was wel wat langer bezig met haar omdat ik wat dunnere lijnen wou.

Dit was het dan weer voor het eerste artikel van Marushi’s Drawings..

Wat vonden jullie van deze tekeningen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

43 Reacties

 1. 12 juni 2016 / 07:17

  WoW! Echt super gaaf zeg! Prachtige tekeningen!

 2. 12 juni 2016 / 08:07

  Ik vind ze echt super goed. Mocht je de tijd en inspiratie weer terug vinden, dan zou ik het zeker weer oppakken.

  • Marushi
   Auteur
   12 juni 2016 / 10:27

   Ja ik gebruik beide! maar een teken tablet is toch wel echt een uitkomst hoor! ik zou niet meer zonder willen/kunnen. -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Marushi’s Drawings #1My Profile

 3. 12 juni 2016 / 10:23

  Fantastisch, ik werd echt enthousiast toen ik de titel van dit artikel zag! Laat alsjeblieft vaker je tekeningen zien =D
  Ik wil ook wel eens model zijn voor een van je tekeningen =D

 4. 12 juni 2016 / 10:44

  Echt super gaaf gedaan! En dat ook nog eens met zo’n tablet, ik kan daar helemaal niks mee. Alsof je weer opnieuw moet leren tekenen xD

 5. 12 juni 2016 / 11:11

  Wauw het ziet er echt geweldig uit. Ik denk dat iedereen wel zich wil laten denken door jou.

 6. 12 juni 2016 / 11:17

  Wauw! Super tof! Je ziet ook echt de vooruitgang die je hebt gemaakt. Het lijkt me super leuk om meer van je creatieve uitspattingen te volgen, dus ontzettend leuk idee om deze rubriek in het leven te roepen! Je hebt echt talent!

 7. 12 juni 2016 / 11:27

  Wow wat kan je goed tekenen! Ik bewonder echt zulk talent!

 8. Angela
  12 juni 2016 / 11:52

  Wat een gave tekeningen zeg! Ik wil zeker meer zien! En als je ooit nog een model nodig heb voor een portret tekening hou ik me ook zeker aanbevolen!! 😀

 9. Shiva
  12 juni 2016 / 11:55

  Wauw wat kan jij mooi tekenen! Erg mooie portretten!

 10. 12 juni 2016 / 13:59

  Wauw wat mooi gemaakt! Ik vind tekenen op z’n tijd ook heel leuk om te doen. Maar jij bent er wel echt goed in 🙂

 11. 13 juni 2016 / 16:08

  Wat een toffe tekeningen! Heel knap en nu ben ik ook benieuwd naar hoe deze personen er in het echt uitzien. Ze zien er heel mooi uit. Ik kan me voorstellen dat haar een uitdaging is om te tekenen. Maar goed gedaan!

 12. 13 juni 2016 / 18:08

  Superknap dat je digitaal zo kan tekenen. Grootste conpliment is dat deze mensen herkend worden. Dan weet je dat je goed zit.
  Cindy onlangs geplaatst…Inspiratie van een NailtechMy Profile

 13. 13 juni 2016 / 21:37

  Jeetje wat gaaf! Echt goed gelukt. Lijkt me super leuk om een digitale tekening van mezelf te hebben. Leuk om te gebruiken in de layout van mijn blog ofzo. En nee, dat is geen verzoek hoor. Al zou ik denken dat je daar best wel wat mee zou kunnen. 😉 Er zijn vast andere mensen die dat ook wel zouden willen.
  Wendy onlangs geplaatst…14 juni – Wereld BloeddonordagMy Profile

 14. 14 juni 2016 / 12:19

  Super mooi! 🙂 vroeger zocht ik dit altijd op op internet omdat ik dit ook wilde, maar ik had helaas het geduld niet. Je moet dit vaker gaan delen, leuk 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Link Party #12My Profile

 15. 15 juni 2016 / 12:04

  Ik vind ze goed gelukt hoor! Vooral de laatste tekening!
  Vroeger heb ik wel eens geprobeerd om digitale tekeningen te maken, maar het is gewoon niks voor mij. Ik wil echt gummen als het fout gaat :’)
  Dinja onlangs geplaatst…Work in progress: ButterfreeMy Profile

 16. 20 juni 2016 / 12:16

  Heel tof! Gaaf dat je dat kunt via de computer, zelf houd ik het maar bij papier, haha! Leuk om je blog te leren kennen ook, via je reactie op onze blog! Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: