Drankspel – “Ik heb nog nooit”

Drankspel – “Ik heb nog nooit”

Ik ben zelf gek op spelletjes! Vice en ik hebben een grote vriendengroep en dus hebben wij ook heel vaak feestjes en verjaardagen. En op elke verjaardag spelen wij allemaal verschillende spelletjes. Nu mocht ik van coolgift een paar leuke producten uit hun webshop uitkiezen. En het eerste product wat ik uitgekozen had was dit spel “Ik heb nog nooit”.

Dit spel is eigenlijk de Nederlandse variant van “Never have i Ever”. Als je veel films kijkt heb je vast wel eens dit spelletje op de tv voorbij zien komen. En het leek mij altijd al leuk om dit spel een keer met vrienden te spelen.

 

ik heb nog nooit 02De spelregels zijn heel simpel. Iedereen heeft een shot glas met wat alcohol erin. Dat kan echt van alles zijn. Nu ben ik nou niet echt iemand die veel alcohol drinkt en ik hou ook niet van die hele sterke alcohol. Dus ik neem meestal een fles met een wat zoetere drank erin. Een van de spelers pakt een kaartje en begint met “ik heb nog nooit” en kiest dan een van de twee zinnen op het kaartje. En als jij wel gedaan heb wat er op het kaartje stond dan moet je een slokje nemen. Nou hoef je niet perse alcohol te nemen zoals hier ook boven bij de gebruiksaanwijzing staat. Je kan dit spel op verschillende soorten manieren spelen.

ik heb nog nooit 03Er zitten maar liefst 106 kaartjes in dit doosje, en op elk kaartje staan twee vragen. Dus je bent er wel een tijdje zoet me als je dit spel gaat spelen.

ik heb nog nooit 04

Coolgift:

“Ik heb nog nooit” is een gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat rare anekdotes, gênante situaties en spannende geheimen zal onthullen over jou en je vrienden. Het spel bevat meer dan 200 onverwachte, pijnlijke en verbazingwekkende ontboezemingen en is een geweldige manier om nieuwe en oude vrienden beter te leren kennen.

ik heb nog nooit 05Vice en ik hadden al even een “voorproefje” gedaan met dit spel hihi. Binnenkort gaan we dit zeker met vrienden spelen! Het spel “Ik heb nog nooit” kost € 19,95 en kan je nu kopen op de website van coolgift.

Is dit een spel voor jullie?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

37 Reacties

 1. 15 juni 2016 / 09:58

  Hihi leuk! Lijkt me zo grappig om elkaar op zo’n hilarische manier toch weer iets beter te leren kennen. Lachen
  Shannon Sheila onlangs geplaatst…Juni: Ootd #2My Profile

 2. 15 juni 2016 / 10:00

  Leuk zelf spelen wij dit ook wel maar dan zonder kaartjes. Maar ideaal cadeau voor een vriendin van mij. Zelf speel ik vaak met vrienden cards against humanity. Ook heel erg grappig.

 3. 15 juni 2016 / 12:08

  Lijkt me een leuk spel! Ik houd wel van spelletjes waarbij ik niet teveel hoef na te denken xD
  Mijn favoriete spelletje om te spelen met vrienden is ‘Wiewistet’ waarbij je moet raden wat je vrienden het leukste vinden of juist het stomste. Ooit wil ik nog hiervoor eigen kaartjes maken omdat we bijna alles al gehad hebben. Maar het is nog steeds leuk om te spelen :’)
  Dinja onlangs geplaatst…Work in progress: ButterfreeMy Profile

 4. 15 juni 2016 / 14:25

  Het lijkt mij echt een geweldig spel helaas mag ik nog niet drinken. Hihi ? maar ik moet het spel echt hebben.

 5. 16 juni 2016 / 06:42

  Lijkt me een erg leuk spel. En wie weet waartoe kan het leiden? Ik denk dat vriendschappen erdoor verdiept kunnen worden, maar… met een slokje teveel op zou je misschien ook weleens dingen kunnen zeggen waar je later een beetje spijt van hebt.
  sunny mama onlangs geplaatst…ZO CREËER JE DE FRANSE LOOK IN 5 STAPPENMy Profile

 6. 16 juni 2016 / 09:18

  Haha, wat een grappig spel zeg!
  Liefs,
  Elles

 7. 16 juni 2016 / 10:29

  Volgens mij kan dit zulke hilarische momenten opleveren. Ik houd wel van spelletjes, dus ik denk dat ik deze ook nog wel ga aanschaffen.

  Ik dacht heel even dat jullie uit Merry christmas glazen aan het drinken waren trouwens haha.
  ricardo onlangs geplaatst…Een dagje Disneyland Parijs – Verslag.My Profile

  • Marushi
   Auteur
   16 juni 2016 / 11:28

   Hahaha nee Merry’s! 😉 Ik had even geen andere shotglazen. Ook echt een aanrader trouwens hihi. -x-

 8. 16 juni 2016 / 11:13

  Het klinkt als een heel gezellig spelletje waar je bijzonder dronken van kunt worden haha

 9. 16 juni 2016 / 14:44

  Ik moet dit zeker eens aan gaan schaffen. Ik denk dat ik hier heel veel plezier aan ga beleven met vriendinnen, haha!

 10. 17 juni 2016 / 13:52

  Wat grappig dat je dit boekje hebt gekozen! Ik speel dit namelijk altijd op een verjaardag van een goede vriendin van mij en het is super leuk 🙂
  Merel onlangs geplaatst…VerhuiskriebelsMy Profile

 11. 17 juni 2016 / 13:56

  Vrienden van mij hebben dit spel ook! Zo super grappig. Je leert iedereen op een hele andere manier kennen 😀

  xo

 12. 2 september 2016 / 18:29

  I simply want to mention I am all new to blogs and seriously liked your web page. Likely I’m want to bookmark your site . You certainly come with incredible articles. Bless you for sharing your web-site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: