De Disney dilemma tag.

De Disney dilemma tag.

Een hele lange tijd geleden ben ik door Dalinka getagd om een Disney tag in te vullen. Het was zo dat ik net daarvoor ook al een Disney tag had ingevuld. Dus ik wou het niet gelijk online plaatsen, maar ik vond deze tag ook zeker erg leuk!

Ik had hem ergens in een draft staan maar ik was hem helemaal vergeten (oeps). Dus hierbij dan eindelijk de tweede Disney tag die ik invul! Als je de andere Disney tag wilt lezen kan je hier op klikken: De Disney tag, maar dan net even anders.

De regels

Laten we eerst even de regels doornemen. Ook handig voor de bloggers die ik helemaal onderaan tag.
+ Vermeld netjes door wie je getagd bent (in het geval van) en wie de bedenker is van de tag.
+ Tag minstens één persoon om hem over te nemen (meer mag) zodat de tag stand houdt.
+ Neem de dilemma’s zoals ze hier zijn over, je mag eventueel bij vragen 3,6 en 8 zelf de films, slechteriken en prinsessen aanpassen om het wat gevarieerder te houden.
+ Uiteraard mag je de tag ook overnemen in de vorm van een vlog!

Oké, tijd voor de dilemma’s!


De Disney Dilemma TAG

Vraag 1: Elke dag een Disney film kijken of elke dag in een attractie in Disneyland moeten?
Ik zou het allebei echt niet erg vinden, ik ben nog steeds gek op tekenfilms en ik hou ook super veel van attracties! Maar om nou elke dag naar Disney land te gaan vind ik ook wel weer een beetje overdreven. Nee dan kies ik liever voor elke dag een Disney film kijken. 

Vraag 2: Een giftige appel eten of je prikken aan het spinnewiel?
Ieuw..wat een enge vraag. Ik haat naalden en prikken dus ik zou dat niet uit mezelf doen. Alhoewel Doornroosje wel in een soort van trance was toen ze zich aan het spinnenwiel prikte. Ik zou dan eerder gaan voor een giftige appel en dan maar hopen dat ik rustig in slaap val van het gif.

Vraag 3: Deze film mag je never nooit meer kijken: Kies je 101 Dalmatiërs of Pinokkio?
Ik vind allebei de films niet zo bijzonder, ik kan me ze ook niet zo heel goed meer herinneren. Als ik nu zou moeten kiezen welke ik weer zou willen zien dan ga ik voor Pinokkio. Dus 101 Dalmatiërs hoef ik nooit meer te zien. Vind het ook een beetje sneu, al die arme puppy’s die ontvoerd worden.

Vraag 4: Alles in ijs kunnen veranderen zoals Elsa of de magische krachten van de goede Feeën?
Ik ben een ontzettende kou kleun dus ik heb niks met ijs! In de zomer zou het misschien handig zijn maar nee liever niet. Dan ga ik veel liever voor de krachten van de goede Feeën. Die zijn toch ook veel gevarieerder.

Vraag 5: Voor altijd als Donald Duck praten of altijd Let It Go uit Frozen zingen?
Hahaha wat een vraag. Ik vind Donald Duck best irritant dus daar ga ik niet voor. En Let it go vind ik best een leuk nummer, maar voor altijd zou het ook zeker mijn strot uit komen (letterlijk en figuurlijk). Maar dan zing ik liever!

Vraag 6: Jij bent de slechterik. Ben je Frodo uit de klokkenluider of Jafar uit Aladdin?

Frodo vond ik echt een engerd en totaal niet interessant! Ik moest ook even weer denken hoe hij er nu ook alweer uit zien. En op de een of andere manier is Jafar nog wel een coole slechterik. En hij kan mensen hypnotiseren! Team Jafar!

Vraag 7: Voor altijd op repeat in je hoofd: It’s a Small World of Supercalifragilisticexpialidocious?
Ik heb Supercalifragilisticexpialidocious altijd al een rot nummer gevonden. Sowieso had ik al niks met Mary Poppins.  Nee, geef mij dan maar It’s a Small World. Ook niet echt een geweldig nummer maar alsnog beter dan die van Mary Poppins!

Vraag 8: Welke Disney prinses kies je?: Pocahontas of Merida?
Pocahontas!!! Ik vind haar heel mooi en haar cultuur vind ik ook schitterend!

Vraag 9: Je stem weggeven aan Ursula en nooit meer praten of altijd struikelen over je te lange Rapunzel haar dat je niet mag afknippen?
Lastige keuze, ik denk nooit meer praten. Dan maar gebarentaal leren of voor altijd een kladblok meenemen. Als je zo lang haar heb als rapunzel lijkt het me onmogelijk om ergens heen te gaan. Mensen staren je na, en opsteken lijkt me echt onmogelijk. Plus dat je volgens mij echt zware hoofdpijn krijgt van al dat haar wat je elke keer moet meeslepen.

Vraag 10: Je favoriete Disney film nooit meer zien of je favoriete Disney song nooit meer luisteren?
Ik heb niet echt een favoriete song, en eigenlijk ook niet echt een favoriete Disney Film. Hmm..ik ga voor nooit meer mijn favoriete Disney song beluisteren. Ik vind toch wel heel veel films leuk, en het lijkt me zonde als ik die nooit meer zou kunnen zien.

Dat waren de vragen alweer! Natuurlijk wil ik deze dilemma’s ook aan andere bloggers voorleggen. Ik tag daarom Jolanda, Elles, en Shannon.  Niemand is natuurlijk verplicht om deze tag in te vullen. Maar ben je niet getagd en wil je hem ook graag invullen dan mag dat ook natuurlijk!

Wat zou jij kiezen? Voor altijd als Donald Duck praten of altijd Let It Go uit Frozen zingen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

16 Reacties

 1. Angela
  18 juni 2016 / 16:31

  Leuke tag! Disney vragen zijn altijd leuk!

 2. 19 juni 2016 / 06:05

  Wat een leuke tag! Disney blijft leuk he, voor jong en oud!
  Ook ik ben van team Jafar!

 3. 19 juni 2016 / 09:05

  Deze tag is zo leuk! Als ik zou moeten kiezen zou ik ook zingen, donald duck heeft best een irritant stemmetje haha.
  Natasja onlangs geplaatst…The Lush TAGMy Profile

 4. 19 juni 2016 / 09:58

  Haha jaaa it’s a small world!! (Zit nu weer in mn hoofd tnx :-p )
  Leuke tag antwoorden!

 5. 19 juni 2016 / 10:17

  Wij groeien allemaal op met Disney, ook al ben ik in Thailand opgegroeid dat is ik kan meepraten. Terwijl meestal dingen ken ik niet. Pocahontas en Mulan is ook zeker één van mijn favorieten!

 6. Shiva
  19 juni 2016 / 18:37

  Aaaah wat leuk! Brengt weer herinneringen naar boven haha!

 7. 19 juni 2016 / 18:53

  Ik word hier zo lekker vrolijk van! Ontzettende leuke tag! De stem van Donald Duck vind ik zelf ook irritant, dus dan maar heel mijn leven LET IT GOO zingen 🙂 Liefs,
  Tessa onlangs geplaatst…DIY | Mijn Smashbook 2016 Update #1My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: