Primark – Volume Boost Mascara

Primark – Volume Boost Mascara

Een tijdje geleden had ik mascara crisis. Normaal gesproken heb ik wel ergens in elke la of beautycase een mascara liggen. Ik heb het hele huis onderste boven gehaald maar niks, noppes, nada! Mijn mascara stash was gewoon echt op! Nu heb ik van elk merk wel een mascara gehad, maar dit keer besloot ik om even op blogs te gaan zoeken wat hun aanraden. 

Nu kwam ik op de site van Lindsey terecht en zij had een review geplaatst over een mascara van de de Primark. Ik heb daar eigenlijk nog nooit makeup van gekocht, maar haar review zijn wel echt positief. Plus omdat dat de makeup daar niet echt prijzig is wou ik er gelijk al een paar aanschaffen. Ik wil zelf uitvinden of dit nou echt iets voor mij is.

mascara02Als eerst ging ik voor de Volume Boost Masscara. Waarom? Hij is zwart met goud en dat trok mij aan haha. Ik ben een simpel persoon als het op verpakkingen aankom. En de woorden volume boost waren ook een positief puntje.

mascara04De mascara koste € 1,50. Dat is echt een lachertje! Normaal betaal ik zeker boven de € 10,-. Aan de ene kant was ik blij met mijn goedkope aanwinst aan de andere kant vroeg ik mij af of zoiets goedkoopst nou echt goed kon zijn.

mascara03Het borsteltje is gewoon basic. Overal de zelfde dikte.

mascara05En dan nu de uitslag! Zoals je op de foto’s kan zien steken mijn wimpers heel erg naar voren. Ik zou hier een kruller voor kunnen gebruiken maar ik ben als de dood dat ik daar mijn wimpers mee afknip (Bij een paar vriendinnen van mij gebeurd). Ik zal het maar gelijk zeggen ik ben totaal niet tevreden over deze mascara. Hij verdeeld niet goed, ik moet zeker twee lagen aanbrengen voordat het een beetje vol lijkt, en je ziet dat je daardoor een beetje spinnenpootjes krijgt. Wat ik trouwens echt super lelijk vind! En na het eind van de dag gaat het brokkelen. Dus dan heb je allemaal zwarte stipjes onder je ogen.

Het was leuk geprobeerd voor die prijs, maar ik ga helaas geen mascara meer halen bij de Primark. Natuurlijk als je even geld crisis heb is het leuk opgelost. Maar wil je echt voor de mooie vollere wimpers gaan dan zou ik deze niet aanbevelen.

Koop jij weleens mascara bij de Primark?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

54 Reacties

 1. 20 juni 2016 / 07:55

  Een beetje spinnenpootjes daar heb ik hekel aan. Wel jammer dat je ontevreden bent. Gelukkig is het niet zo’n dure investering. Ik zelf heb nooit probleem om budgetproducten te kopen. Het hoeft niet allemaal High End te zijn. Als het maar goed is. 🙂

 2. 20 juni 2016 / 08:29

  Gelukkig is het niet zo’n duur product en dan kun je zoiets nog eens meenemen als je niet zeker weet of het goed is. Wie weet kun je hem samen met een andere mascara combineren, dat wil bij mij nog wel eens helpen! Goede review 🙂
  bloggerkimmetjekims onlangs geplaatst…Bucketlist | Mijn eerste auto!My Profile

 3. 20 juni 2016 / 09:20

  Nee, nooit gedaan. Ik herken dat ,met die zwarte stipjes, niet fijn.
  Ik heb ook van die rechte wimpers, daarom zoek ik altijd een goede mascara die ook krult. Of in ieder geval mijn wimpers ‘op tilt’…
  Babs onlangs geplaatst…MUA – Perfect the matte lipMy Profile

 4. 20 juni 2016 / 09:50

  Jammer dat het resultaat niet echt goed is, ik heb nog nooit make-up bij de primark geprobeerd!
  Liefs. Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Mijn zomer wishlist!My Profile

 5. 20 juni 2016 / 09:55

  Jammer dat dit te mooi was om waar te zijn 😉 Ik ben over het algemeen ook niet echt fan van make-up van de Primark, al vind ik hun Beautyblender dupe wel top!

 6. 20 juni 2016 / 10:08

  Voor 1,50 kun je weleens experimenteren. Snap je bevindingen wel. Gebruik al jaren Hypnose van Lancome en stap niet meer over naar iets anders, Al is de lipgloss van primark wel fijn.

  • Marushi
   Auteur
   20 juni 2016 / 11:05

   Ja ik vind het ook niet zo’n probleem voor die € 1,50 haha. Ik heb hem wel een paar keer gebruikt. En hij zit wel ok, maar ben wel betere mascara kwaliteit gewend.
   Marushi onlangs geplaatst…Primark – Volume Boost MascaraMy Profile

 7. 20 juni 2016 / 10:11

  Fijne review, deze ga ik dus nooit halen haha. Ik heb wel eens eyeliner van Primark gebruikt, maar die vond ik mwah. Waarmee schiet jij trouwens je foto’s? Ze zijn super mooi!! X
  Ismay onlangs geplaatst…Inspiration Monday #17My Profile

 8. 20 juni 2016 / 10:36

  Jammer van het resultaat, maar voor die prijs zou ik het ook proberen! Ik had een anderhalf jaar geleden wel een fijne mascara kunnen scoren bij de Primark, dus dat verschilt ook wel per product 🙂

 9. 20 juni 2016 / 11:04

  Jammer dat je het niks vind! Ik was ook aan het twijfelen of ik deze zou proberen maar ik vind het helemaal niks dat de mascara afbrokkelt. Dat gaat ‘m dus niet worden, haha.
  Chantalle onlangs geplaatst…Wishlist – NYX.My Profile

 10. 20 juni 2016 / 12:06

  nee, koop het bij een ander.
  maar over iets krullende wimpers een tip van je oma.
  gewoon een wimper kammetje kopen dat gaat wel gebruik ik heel mijn leven al
  en je weet hoe jong ik ben [haha]
  sucses.

  • Marushi
   Auteur
   20 juni 2016 / 12:08

   Hahah okeej dan ga ik dat een keer proberen! 😀 -x-

 11. 20 juni 2016 / 12:17

  Wat jammer zeg! Ik koop nooit Primark make-up, denk ook omdat het er zo goedkoop uit ziet en ik meestal geen goede reviews lees!
  Joyce onlangs geplaatst…Woefbox Juni 2016My Profile

 12. 20 juni 2016 / 12:28

  Jammer zeg! Het zou wel een mooie vondst zijn geweest als een mascara voor 1,50 wel goed was. Zelf ben ik heel erg blij met de mascara voor de gevoelige ogen van Etos. Lekker goedkoop ook en werkt ook nog eens top.
  Dalinka onlangs geplaatst…90’s en 00’s muziek terugluisterenMy Profile

 13. 20 juni 2016 / 17:20

  Ik ben ook niet weg van het resultaat.. Ik gebruik sinds kort een mascara van Dior, echt een aanrader als je van gesepareerde wimpers houdt!
  Demi onlangs geplaatst…TAG // No Words NeededMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   20 juni 2016 / 18:36

   Die ga ik onthouden! Bedankt voor de tip! -x-

 14. 20 juni 2016 / 18:21

  Oh wat raar, ik gebruik echt al jaaaaren een wimperkrullen en mijn wimpers zijn er echt daardoor nog nooit afgevallen! Maar even ontopic: deze mascara ziet er wel lekker subtiel en naturel uit maar zelf hou ik ook meer van volle wimpers dus ik ben ook niet heel enthousiast

  • Marushi
   Auteur
   20 juni 2016 / 18:37

   Ja het zijn twee vriendinnen van me en die gebruikte het ook jaren. Ik geloof ook wel dat het goed kan gaan hoor, maar ze hadden met er bang mee gemaakt haha. -x-

 15. 20 juni 2016 / 19:02

  Jammer dat hij zo tegen valt zeg (maar gelukkig heb jij er een artikel over geschreven want ik wilde de Primark mascara ook proberen).
  Ik blijf denk ik toch wel bij mijn vertrouwde mascara, van Yves Rocher. Het is een mini (goedkoop en handig mee te nemen) maar ze zijn ook in fullsize te koop 🙂
  Dinja onlangs geplaatst…OOTD Industrial ZürichMy Profile

 16. 20 juni 2016 / 22:34

  Hey! Persoonlijk koop ik nooit make up bij Primarkt, omdat ik geen goed product verwacht voor zo weinig geld. Echter laatst was ik samen met een vriendin bij de Primarkt en ik was erg nieuwschierig of deze make-up producten echt zo slecht zijn als ik denk. Toch heb ik niks gekocht, maar nu na jouw post ga ik het zeker niet meer doen.. Thanks for sharing! -x-

 17. 21 juni 2016 / 02:06

  Ik ben er na jarenlang prutsen achter gekomen dat ik toch wat meer moet betalen voor mascara en eyeliner, die koop ik niet meer van de budgetmerken, omdat er altijd wel iets is dat me niet bevalt. Dan mogen na 2 keer proberen de buurmeisjes ermee schminken. Een wimperkruller heb ik nog nooit gebruikt, ik vind het ook een beetje een eng tangetje. 😉
  Tamara TS onlangs geplaatst…Een Limburgse in Rotterdam : Vakantie!My Profile

 18. 21 juni 2016 / 09:54

  Jammer dat het niet helemaal goed werkt inderdaad! Had wel leuk geweest als zo’n budget mascara heel erg goed zijn werk zou doen natuurlijk 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Spaarvarken die zelf geld teltMy Profile

 19. 21 juni 2016 / 12:38

  Jammer dat de mascara tegenvalt. Gelukkig is hij zo goedkoop en ben je er niet teveel geld aan kwijt.

 20. 21 juni 2016 / 16:59

  Gelukkig is het een budget-prijsje, dan is het denk ik nog niet zo heel erg. Wel jammer dat het resultaat wat tegenvalt. Zou natuurlijk super zijn als dit een knaller was.
  blogenbeauty onlangs geplaatst…Mijn verandering van haarstijl!My Profile

 21. 21 juni 2016 / 22:05

  Ik had dit zelf niet durven proberen hihi. Ik ben toch nog een beetje sceptisch over de make-up van Primark, maar ik was eigenlijk ook wel heel nieuwsgierig! De lijn ziet er namelijk wel heel erg mooi uit. Jammer dat hij niet goed werkt, voor de prijs zou het wel heel erg leuk geweest zijn. Hele fijne eerlijke review!
  melikebeauty onlangs geplaatst…Two New Blogging U. Courses Available On DemandMy Profile

 22. 22 juni 2016 / 16:48

  Ik snap wel dat je voor dat geld het eens wou uit proberen, maar ik had nu niet echt super kwaliteit verwacht :p Is het echt al eens gebeurt bij een vriendin dat haar wimpers eraf gingen? 😮 Dat lijkt me verschrikkelijk!! Leuk artikel! 🙂
  Me, myself & cocktails onlangs geplaatst…SHOPLOG!My Profile

 23. 30 juni 2016 / 20:57

  Leuke review, ondanks hij negatief uitdraait 😀 Ik heb zelf ook nog geen make-up bij de Primark gekocht. xX

 24. 4 augustus 2016 / 09:14

  Jammer dat het geen fijne mascara was! En nu je dat zegt over die wimpers “afknippen” met een wimperkruller ben ik daar ook wel bang voor.. Gebruikten ze die wimperkruller per ongeluk na het opdoen van mascara of is het echt op de normale manier gebeurd? Zelf had ik wel een hele vouw in m’n wimpers toen ik dat ding voor de eerste keer gebruikte, haha. Maar nu snap ik hoe het werkt 😛

  Liefs 🙂
  Eva onlangs geplaatst…Goals for August • Sparen, doen wat ik leuk vind, blognaam veranderen en nog (veel) meer doelenMy Profile

 25. 5 augustus 2016 / 10:02

  Jammer dat het resultaat je tegen viel! Zelf heb ik nog nooit make up van Primark geprobeerd.

 26. 29 oktober 2016 / 17:52

  Wauw het ziet er wel erg epic uit misschien moeten we het ook kopen xD Trouwens je hebt echt een heel mooie oogkleur, echt uniek 😉 we dachten we laten je ook even weten dat de uitslag van de winactie bekend is 😉 vergeet dus niet om een kijkje te nemen op onze blog <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: