Plog 15| Tapas, Zebravinken, High Tea

Plog 15| Tapas, Zebravinken, High Tea

In deze plog laat ik weer wat leuke/lekkere dingen zien, want ik heb deze week hele lekkere dingen gegeten! Heel lekker maar ook erg ongezond pff. Binnen drie maanden gaan Vice en ik op vakantie, en ik zou toch heel graag nog wat kilootjes willen afvallen. Nou probeer ik al gezonder te eten en minder (tot niet) te snoepen. Maar het gaat helaas niet zo snel, omdat er soms gewoon teveel verleiding is.

Ik ben wel thuis ook bezig om een beetje te “sporten” maar ik word ook wel heel snel afgeleid haha. En het ergste is dat mijn abonnement bij de sportschool nog steeds loopt! Maar ik ben al maanden niet geweest * zucht”. Kennen jullie dit probleem? In ieder geval laat ik jullie nu maar eens zien wat ik deze week allemaal gedaan heb.

plog 01Mijn kat heeft helaas last van blaasgruis, dus we hebben al speciaal voer voor hem moeten halen. Daarnaast had ik ook een nieuwe kattenbak voor hem gekocht en een drinkfontein. Nou die was gelijk al goed gekeurd, dash heeft zeker vijf minuten staan drinken! Daarnaast ben ik ook nog met Vice wezen shoppen bij Alexandrium. Ik heb een paar leuke jurkjes en sieraden gekocht. We hebben ook even lekker weer bij de KFC gegeten yumyum, en ook hebben we nog twee cinnabon’s gekocht! Een normale en een karamel pecan bon! We hebben weer heerlijk gezondigd dit weekend.

plog 02Ik ben ook nog naar de bios geweest met een goeie vriend van mij. We waren naar de film Central Intelligence geweest met Kevin Hart en Dwayne Johnson. Ik vond de film wel ok, ik kon Johnson niet echt serieus nemen in zijn rol. Daarna gingen we nog even wat gezellig drinken op een terrasje, en we hadden allebei honger dus namen we een tapas schotel! Yummie!!

plog 03In mijn vorige plog kon je lezen dat we baby zebravinken op het werk hadden, en ze zijn al weer flink gegroeid! Het is zo leuk om te zien hoe alles ontwikkeld, en om te zien hoe ze veertjes krijgen. Het zijn nu echt fluffballs geworden. Kijk hem nou op die waterbak zitten! De eerste keer dat zij een klein stukje gevolgen had! *trots*

plog 04Dit vind ik zo’n leuke familie foto! Ik had echt geluk met deze. Papa en mama op de achtergrond en de twee baby’s op de voorgrond. Zebravinken kun je onderscheiden aan de kleuren in het gezicht. De vrouwtjes hebben witte wangen en een zwart streepje onder de ogen. En de mannen hebben oranje wangen. (Dit mannetje is een uitzondering). Wij denken dat de beige baby een vrouwtje is, ja kan het streepje al lichtelijk zien. En de donkere baby is waarschijnlijk een mannetje.

plog 05Mijn oma werd dit weekend 70 dus hadden wij een een high tea voor haar geregeld in het Zalmhuis. Het was allemaal stiekem georganiseerd, en ze was heel verrast! We begonnen de high tea met een pittig kipsoepje gevolgd door de broodjes en zoetigheden. Daarna kregen wij een hamburgertje, (meer burger dan vlees haha). En daarna nog een soort kwart toetje. Dit was niet de beste high tea die ik ooit gehad heb maar hij was zeker lekker.

plog 07Mijn oma had heel veel mooie bloemen en cadeaus gehad. De bedoeling was dat we met zijn alle voor mijn oma gingen betalen. Maar mijn moeder en ik zagen op de tafels allemaal foldertjes liggen met: De jarige eet gratis! Dus wij gelijk informeren dat wij een jarige in ons midden hadden. Na een tijdje kwam de ober naar ons toe en zei dat alles geregeld was. Mijn oma kreeg dus een gratis high tea van het zalmhuis! Dat was ook nog eens mooi mee genomen!

Hebben jullie weleens een high tea gedaan?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

32 Reacties

 1. 28 juni 2016 / 08:14

  Als het goed is heb ik binnenkort een high tea met m’n moeder en oma (nog als moederdag cadeautje), ben super benieuwd hoe dat gaat worden. Hele leuke foto’s heb je gemaakt, die karamel pecan bon ziet er niet normaal goed uit!
  Demi onlangs geplaatst…Aardbeien kwarktaart met muesli bodemMy Profile

 2. 28 juni 2016 / 08:32

  Een high tea is zo lekker, mijn schoonouders had de hele familie getrakteerd!
  Ik wil ook zo graag een drinkfontein, maar ze zijn best duur. Vind ze zo leuk en is ook lekker voor ze.
  Gossie, wat schattig, die vogeltjes. Zo kwetsbaar zien ze er nog uit, lief hoor!
  Babs onlangs geplaatst…Introducing: Keune BlendMy Profile

 3. 28 juni 2016 / 08:37

  Ik heb nog nooit een high tea gedaan, maar wil het wel proberen! Binnenkort eens een leuk adresje in Antwerpen uitzoeken. 🙂 En wat dat fitnessabonnement betreft; ik ken het probleem… -_-‘
  Jessica J. onlangs geplaatst…Mijn geurendagboek #16My Profile

 4. 28 juni 2016 / 09:27

  Mmm lekker eten allemaal hoor! Leuk dat je oma van de verrassings high tea heeft genoten ? Zelf heb ik 3 keer een high tea gedaan (maar dan met water want ik drink geen thee haha) en vond het best goed geslaagd iedere keer, het was bij verschillende locaties.
  Kelly onlangs geplaatst…Vals alarm + BabykamerMy Profile

 5. 28 juni 2016 / 10:11

  Ik heb nog nooit een high tea gedaan 😮 erg he? Die zebravinken zijn zo cute! Ja, ik had dat probleem ook met de sportschool. Ben uiteindelijk een jaar lid geweest en ben maar 5 x gegaan ….
  Mariska onlangs geplaatst…Omgekeerd contourenMy Profile

 6. 28 juni 2016 / 12:55

  wat leuk zo’n high tea ik zit mezelf altijd misselijk te eten (wanneer niet ik vind alles te lekker)
  en die vogeltjes zijn zo lelijk als ze zo klein zijn en half kaal hahaha
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…ETOS DREAMY GARDEN PARFUMMy Profile

 7. 28 juni 2016 / 13:55

  Hey beauty! Gefeliciteerd met je oma, wat lekker een hight tea. Die vogeltjes zijn echt heel schattig. Ik hoop dat je kat zich snel beter gaat voelen, mijn hondje eet op dit moment slecht. Als huisdier houder snap ik dat dit weer uitdagende momentjes zijn. XOXO
  Rochella onlangs geplaatst…Outfit of the week by Rosh || Simpel in DusseldorfMy Profile

 8. 28 juni 2016 / 18:32

  Wat lief zo’n verrassings high tea voor je oma! Een high tea is altijd lekker (en lekker uiteraard;-)).
  Een abonnement hebben op de sportschool en nooit gaan ken ik helemaal haha. Uiteindelijk heb ik hem toch opgezegd, want het is best zonde van het geld. Van het bedrag dat je maandelijks kwijt bent kun je (afhankelijk van de sportschool) heerlijk high tea-en:-p

 9. 28 juni 2016 / 19:10

  Nog gefeliciteerd met je oma 🙂 leuk dat jullie een High tea hadden geregeld voor haar, zo op de foto’s te zien vond ze het heel leuk!
  En die vogeltjes zijn super schattig 😀
  Dinja onlangs geplaatst…MEGA Vakantie verslagMy Profile

 10. 28 juni 2016 / 19:44

  heb echt genoten van de high tea.was een grote verrassing. wat ben ik verwend .
  10jullie doen we het nog even dunnetjes over he marsha. maar dan van de cinees.
  we zitten wel te duimen dat het goed weer is. tot dan.

 11. 28 juni 2016 / 20:00

  Abonnement van sportschool laten lopen zonder bezoek , ik denk dat het herkenbaar is voor iedereen. Heerlijk gezondigd en zichzelf verwennen is zeker een manier om van het leven te genieten. J

 12. 29 juni 2016 / 10:38

  Waaah, al dat eten. Lekker hoor! En die zebravinkjes, wat schattig!

 13. 29 juni 2016 / 12:57

  Kom we gaan ‘lekker’ samen naar de sportschool! Ik heb ook geen zin, maar met z’n 2en geen zin hebben is nog altijd leuker dan in je eentje hihihi. Nog gefeliciteerd met je oma btw 😉

 14. 29 juni 2016 / 22:37

  Wat een fijn weekje zo te zien! Ik heb afgelopen zaterdag nog een high tea gehad, haha love it! <3

 15. Shiva
  2 juli 2016 / 14:54

  Wat een fijn weekend heb jij gehad lekker hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: