Happy Thoughts #7

Happy Thoughts #7

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van word. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk ook een soort van booster voor als ik een beetje sad ben. Dan open ik gewoon een happy thought’s en daar word ik dan weer blij van. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Juni. Lees je mee? 
Meer dan 400 volgers op bloglovin  Leuke Vaderdag gehad met familie  Twee leuke samenwerkingen gehad  Visitekaartjes laten maken voor een euro! ♥  Er zijn twee babay zebravinken geboren. ♥ De verjaardag van mijn nichtje gevierd. Ijsjes gegeten met vice ♥ Naar een terrasje geweest met vice en tapas gegeten  Uit eten geweest naar La Cubanita2 Koreaanse soaps afgekeken (hoe bedoel je verslaafd?)  ♥ Een nieuwe samenwerking aangeboden gekregen.Naar de bioscoop geweest met Denver.  Drankjes gedaan met denver en tapas gegetenEen haarmasker gehad van mijn nichtjeDe baby zebravinken kunnen al vliegen!  ♥ Naar de bios geweest met vice “Independence Day”  ♥  Een verassings High tea georganiseerd voor mijn omaIk doe weer mee aan een toneeluitvoering Heerlijke chocoladekoekjes ontdekt bij de KFC Vice die eindelijk geslaagd is voor zijn scriptie! Zo trots op je schat!! ♥  


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. 30 juni 2016 / 07:54

  Wat leuk dat je mee doet aan een toneeluitvoering!

  • Marushi
   Auteur
   30 juni 2016 / 12:40

   Ja het is alweer tien jaar geleden dat ik het voor het laatst gedaan heb, en het is best een groet rol. Wel weer even spannend dus! 😛 -x-

  • Marushi
   Auteur
   30 juni 2016 / 12:41

   Jaa!!! Ik wist dat ook niet haha ik neem ze altijd bij de bioscoop maar daar zijn ze best duur. En bij de KFC kostte ze een €1,-! En ze zijn echt heerlijk!!! -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Happy Thoughts #7My Profile

 2. 30 juni 2016 / 12:41

  De komst van mijn kittens! Wat leuk dat je toneel doet, super spannend lijkt mij dat (en best eng, ik zou de tekst constant vergeten))
  Babs onlangs geplaatst…Lovea Nature Hair & BodycareMy Profile

 3. 30 juni 2016 / 13:16

  Leuk om te lezen! Mijn geluksmomenten deze maand zijn dat we een splinter nieuwe polo hebben gekocht. De eerste keer in nieuwe polo rijden haha voelt zo luxe! Dat ik lekker veel op het terras heb gezeten met vrienden en familie <3 En dat ik een hoop leuke perspakketjes heb ontvangen deze maand!
  elisabethsmusthaves onlangs geplaatst…Benefit brow collectieMy Profile

 4. 30 juni 2016 / 14:44

  Zeker leuk om al die positieve dingen op een rijtje te zien! Word ik vrolijk van 🙂

  Het leukste van deze maand, is eigenlijk nét achter de rug. Iemand van het personeel op school, ging met pensioen, en ik kon altijd heel goed met hem opschieten. Dus… toen kreeg ik zomaar een bos bloemen! Zo bijzonder en lief.
  Anne onlangs geplaatst…Een maaltijd eten met diabetesMy Profile

 5. 30 juni 2016 / 20:23

  Wat een super fijne momentjes beschrijf en deel je hier. Erg leuk om te lezen en om happy van te worden.
  Mijn moment? Dat ons appartement veranderd is van makelaar en we met vol positiviteit het weer aangaan. Tevens gaan we een weekendje weg, waar ik al ZOLANG naar uitkijk<3
  iliveformydreams.com onlangs geplaatst…Ontmoet mijn Timex horlogeMy Profile

 6. Shiva
  2 juli 2016 / 14:53

  Veel leuke dingen gedaan zie ik! Een erg geslaagde maand!

 7. 3 juli 2016 / 12:12

  Wat een leuk en positief lijstje!! Ik word er helemaal blij van. Samenwerkingen zijn idd erg leuk! En wat van fijn dat je schatje geslaagd is., Gefeliciteerd!! Mijn mooiste moment was onze vakantie op Bali en dat er allemaal perspakketjes lagen te wachten op mij.
  Claudia onlangs geplaatst…I love the Summer Box, Mireille huidverzorgingMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: