Fotoboek van hetfotoalbum.nl

Fotoboek van hetfotoalbum.nl

Een tijdje geleden kreeg ik van hetfotoalbum.nl de vraag of het mij leuk leek om een fotoboek te maken om te reviewen voor mijn blog. Toevallig stond een fotoboek maken nog op mijn lijstje! Mijn oma had mij namelijk een tijdje geleden gevraagd of ik haar kon helpen om zo’n fotoboek voor haar te maken.

Ik had haar er al een tijdje niet meer over gehoord. Maar omdat mijn oma binnenkort jarig was leek het mij een leuk idee om haar dat fotoboek cadeau te doen. Dit mailtje van fotoalbum kwam dus zeker als geroepen.

fotoboek01
Ik ging voor het Photobook Large liggend. De levertijd van dit boek is ca. 4 werkdagen, bij mij duurde het vijf dagen. Ik zat hem daarom ook een beetje te knijpen of hij wel op tijd binnen zou komen voor de verjaardag, maar dat was gelukkig wel het geval! Ik had het maandag ochtend verstuurd en zaterdag ochtend kreeg ik hem binnen. Het fotoboek was netjes verpakt in stevig karton. Een flink formaat met lekker dik papier wat bij dit type boek geen overbodige luxe is denk ik.

fotoboek03

De software
De software van HetFotoalbum.nl waarmee je een fotoboek maakt is alleen te gebruiken op een computer met Windows, dit vind ik wel een klein nadeel. Ik had hier ook wel problemen mee. Ik kon het niet op mijn eigen computer of laptop installeren maar wel op de computer van mijn vriend terwijl hij dezelfde software heeft. Via HetFotoalbum.nl kan je fotoboeken en fotoalbums maken. De fotoalbums hebben een spiraalbinding en de fotoboeken een harde kaft waar je foto’s op kan laten afdrukken.

Het ontwerpen was wel even wennen, maar eigenlijk is het heel makkelijk. Allereerst voeg je foto’s toe. Deze verschijnen aan de linkerkant van het scherm. Je kan nog mappen aanmaken en daar de foto’s over verdelen. Dit maakt het allemaal een stuk overzichtelijker.
fotoboek04In het software programma koos ik voor verschillende layouts. Er is een ruime hoeveelheid lay-outs waar je uit kan kiezen en het is dus erg makkelijk om snel een fotoboek in elkaar te flansen! Ik koos lay-outs waar ik veel foto’s in kwijt kon, maar ook weer een paar met een of twee foto’s omdat ik die dan weer leuker vond.fotoboek05Ik had ook gekozen voor een hoogglans over elke pagina. En ik ben heel blij dat ik dat gedaan had! Het geeft toch net even dat extra effect vind ik.
fotoboek06

Prijzen:

Naast fotoboeken kan je er ook agenda’s, kalenders en fotoslingers laten maken.

fotoboek07

Een aanrader
Al met al kan ik Het Fotoalbum zeker aanraden: de fotoboeken zijn goedkoop, en de kwaliteit van het boek is erg goed! De kleuren zien er super uit en de scherpte van de foto’s zijn ook net zoals aangeleverd! Wil jij ook een fotoboek maken, neem dan zeker eens een kijkje bij Het Fotoalbum.

Maak jij weleens fotoboeken?

 

 

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

30 Reacties

 1. 1 juli 2016 / 06:31

  Heyhey Girl! Very Nice en het kwaliteit komt ook echt over.
  Leuke foto’s!
  Nee zelf,,heb ik er nog niet eentje gemaakt. puur omdat Ik hebr ond de 3000 Pictures heb seriously !
  en ik heb geen flauw idee waar te beginnen. Hihihi ik denk dat ik zeker een boekenkast vol met foto’s boeken zal hebben.
  Hihihihi! But. ..,it sounds good! I wi’ ll defenitly keep it in mind Girl!

  Nice Review ik heb het met plezier gelezen,

  Big Hugggggg Darling!
  En alvast een fijn weekend!??
  Liefs, Miss B♡
  BellamyzBlogzThingz onlangs geplaatst…#43 Tea Time|Don’t try so hard to Please People..| Morning Quote & Vibe°| PepT@lkMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   1 juli 2016 / 18:16

   Thnx babe!! Ja ik snap wat je bedoelt ik heb ook miljoenen foto’s hahah.
   Maar af en toe is het wel leuk om van bepaalde momenten extra vast te leggen! 😉
   Fijn weekend girl! XxxX
   Marushi onlangs geplaatst…Fotoboek van hetfotoalbum.nlMy Profile

 2. 1 juli 2016 / 08:07

  mooi!! ik maak nooit meer fotoboeken sinds ik het digitaal heb, en toch wil ik dat wel weer gaan doen…. ik ga me er zeker in verdiepen.

 3. 1 juli 2016 / 11:39

  Leuk fotoboek, dat is een mooi aandenken en leuk om te delen.

 4. 1 juli 2016 / 11:53

  Ik maak eigenlijk nooit een fotoboek maar het fotoboek van jou ziet er wel super uit. Je hebt het zeker leuk samengesteld.

 5. 1 juli 2016 / 14:55

  Ik wil ook graag zo’n fotoboek laten maken met foto’s van mijn dochtertje. Leuk de foto’s die je erin hebt staan.
  Lonneke onlangs geplaatst…BlueSky Gel Polish SR11My Profile

 6. 1 juli 2016 / 15:24

  Heb ik ook nodig! Ik heb zoveel foto’s die alleen maar op mijn externe harde schijf terecht komen nu.. Echt zonde! Leuk dat je ook een paar foto’s zo grappig hebt bewerkt, ben ik nog niet eerder tegen gekomen in zo’n fotoboek 🙂

 7. 1 juli 2016 / 16:03

  Wauw! Ziet er mooi uit zo’n fotoboek. Ik ga het zeker eens onthouden.

 8. 1 juli 2016 / 21:03

  Wat een leuk boek. Niet heel erg duur, ga zeker eens kijken. Misschien dat ik een boek ga maken van onze stedentrip naar Berlijn.
  Jessica onlangs geplaatst…12 weetjes about JessMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   2 juli 2016 / 07:22

   Wat leuk! Ik ben benieuwd wat je ervan vind ^^

 9. 2 juli 2016 / 11:41

  Heel erg leuk dat je zo’n fotoboek mocht maken 🙂 Zelf doe ik dat eigenlijk nooit, bewaar altijd alles op m’n laptop of telefoon.
  Mariska onlangs geplaatst…Thebloglight.nl is een feit!My Profile

 10. Shiva
  2 juli 2016 / 14:51

  Erg leuke foto boek!

 11. 2 juli 2016 / 21:26

  Wat leuk!!! Een beetje humor mag zeker niet ontbreken in zo’n fotoboek?.Hier zal je oma vast heel blij mee zijn!

 12. 9 juli 2016 / 14:15

  sorry had nog niet gereageerd . maar het foto album is prachtig.
  de volgende foto’s zijn in aantocht van de high thea, en avb a’s zondag
  maar dat hoor je zondag wel , gr.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: