OOTD | Witte Cut out jurk.

OOTD | Witte Cut out jurk.

In de afgelopen artikels kon je lezen dat afgelopen weekend mijn oma jarig was en dat we haar meenamen voor een verassings high tea in het Zalmhuis. Natuurlijk was dit niet zomaar een high tea dus besloot ik om een leuke jurk aan te doen (terwijl het echt sh*t weer was maar ja). Mijn tante zou mijn oma ophalen terwijl wij al aan het wachtten waren op de locatie.

Nou waren mijn nichtje en ik de boel een beetje aan het verkennen en ik vroeg of zei wat foto’s van mijn outfit kon maken. Het is al weer een tijd geleden dat ik een Outfit van de dag heb gepost. Laten we eerlijk zijn, het is gewoon bijna altijd kut weer hier in Nederland! Mijn vriend werkt nu fulltime dus ik mis nu ook een fotograaf. En om nou altijd foto’s te gaan maken in de huiskamer vind ik ook weer zo saai. Dus dit was een perfect moment om weer eens wat leuke kiekjes te maken!

DSC02492Even een close up van mijn face, in love met deze lipstick! Binnenkort komt hier een artikel over en een leuke win actie, dus hou mijn blog in de gaten girls! 😉 Als je net als mij van felle lipsticks houd dan ga je dit zeker leuk vinden! 

jurkj02Ik vond deze illustratie zo mooi, daar moest ik echt even bij poseren hoor haha.

jurkj03Ik weet niet waarom maar de foto’s zijn helaas niet zo scherp *meh*. jurkj04 jurk 05Okeej volgens mij was ik hier even in trance of zo want dit is niet echt mijn “happy face” haha.

jurk 06Ik wou nog even heel leuk erbij schrijven waar ik het jurkje precies gekocht heb, maar ik zag dat ik de label eruit had geknipt *oeps*. Ik haat labels die zo kriebelen op je huid dus meestal gaat daar gelijk de schaar erin. Zo ook bij dit jurkje hihi. De schoenen zijn van Van Haren, dat wist ik nog wel. En ze lopen echt heerlijk!
jurk 07Thanks aan mijn lieve nichtje die even voor fotograaf wou spelen en deze leuke foto’s van mij heeft gemaakt. Thnx babe! <3

Dragen jullie weleens Cut-Out Jurkjes?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

34 Reacties

 1. 2 juli 2016 / 06:50

  Sexy jurkje hoor! En leuk nichtje 🙂 Ik durf zulke jurkjes niet aan, voel me dan te bloot haha.
  Astrid onlangs geplaatst…Mijn nagellak stashMy Profile

 2. 2 juli 2016 / 08:55

  Geweldig jurkje en mooie locatie om te poseren, zeg! 100 jaar geleden en met een gewicht van 45 kilo (serieus) droeg ik dit soort jurken ook. En dan ook nog in super glanzende stoffen.
  Die lipstick staat je ook goed, heftig kleurtje!
  En ik zie nu een sprankeltje zon… zou het … of niet?
  Babs onlangs geplaatst…De collectie van Antik Batik voor L’OCCITANEMy Profile

 3. 2 juli 2016 / 12:08

  leuke foto’s. en wat die labels betreft gewoon altijd uit knippen doe ik ook ,word er gek van in je nek.
  die stoelen vond ik wel mooi ,maar mog ze helaas niet meenemen ook sommege kastjes was ik weg van . denk maar zo blijven dromen . tot gauw.

 4. Shiva
  2 juli 2016 / 14:51

  Super mooie outfit! Staat je echt prachtig! Ik wou dat ik zulke jurken nog aan kon haha

 5. 2 juli 2016 / 17:09

  De locatie is echt mooi. Ik vind vooral de foto op de trap erg mooi. Het jurkje staat je prachtig en doet je figuur erg goed. Of jouw figuur doet het jurkje goed. Ik denk dat ik dit soort jurkjes beter niet kan dragen. Trouwens prachtige ogen heeft je nichtje.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…Gerookte zalm met avocado dressingMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   3 juli 2016 / 21:32

   Dankjewel lieverd! Ja mooi zijn ze he! Je kan echt verdrinken in haar ogen, die van haar zoontje zijn ook zo mooi blauw! -x-
   Marushi onlangs geplaatst…OOTD | Witte Cut out jurk.My Profile

 6. 2 juli 2016 / 21:19

  Mooie foto’s. Jurken… Ik haat ze.. Ik sta ook niet met een jurk. Leuke locatie !!!

 7. Angela
  2 juli 2016 / 22:00

  Wat een prachtige foto’s zeg! En ook een hele mooie jurk, dit zou ook echt in mijn kledingkast kunnen hangen!

 8. 3 juli 2016 / 12:07

  Ik draag alleen maar maxi jurken. Ik heb te dikke benen voor kort . De jurk staat je erg mooi en prachtige locatie.

 9. 3 juli 2016 / 15:37

  Wat een mooie locatie voor foto’s! Je jurk is echt supere, heb geen cut out jurkjes maar draag wel graag jurkjes.

 10. 4 juli 2016 / 11:26

  Jurkje staat je heel mooi! Je curves komen er mooi in uit 🙂 xx
  Clivi onlangs geplaatst…Algarve 2016My Profile

 11. 15 juli 2016 / 17:13

  wauw wat een geweldige mooie jurkje <3 staat je erg goed!!! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: