Victoria’s Secret | Amber Romance

Victoria’s Secret | Amber Romance

De laatste tijd zie ik de producten van Vicoria’s Secret veel voorbij komen op blogs. Ik vind ze er altijd zo mooi uitzien, en was dan ook heel erg benieuwd naar deze producten. Nou had ik de afgelopen maand een win actie gewonnen bij glamview. Ik had een bodylotion en een body mist uit de Amber Romance lijn gewonnen.

En daar was ik dan ook erg super blij mee! Ik kon niet wachtten om ze uit te proberen. Ik heb ze nu een tijdje gebruikt en vandaag heb ik een review van deze twee producten van deze lijn klaar staan. Benieuwd wat ik van deze producten vond? Lees dan snel verder.

Amber romance 02De producten van Victoria’s Secret staan bekend om hun zoete verleidelijke geuren, Amber Romance is hier zeker geen uitzondering op. De hoofdbestanddelen van deze lijn zijn, zoals de naam al verklapt, amber en crème anglaise. Ik vind het een heerlijke zoete en warme geur! En had ook niet verwacht dat ik het zo’n fijne geur zou vinden. Ik gebruik eigenlijk nooit een body mist, dus ik was zeker verrast!

Amber romance 03

VERPAKKING

De verpakking van de body mist vind ik er mooi uitzien. Ik hou niet echt van oranje maar ik krijg een warm gevoel als ik hiernaar kijk. In deze plastic sprayflacon zit een inhoud van 250 ml. Hier doe je behoorlijk lang mee, omdat de spraydop een hele fijne nevel verspreid. Door het formaat zijn deze ideaal om mee te nemen in je tas.

AMBER ROMANCE BODYMIST

Victoria’s Secret Amber Romance Body Mist is een hydraterende huidspray. Deze body mist zorgt voor een sensuele omhelzing van zwoele amber en crème anglaise.  De verfrissende formule bevat aloë vera en kalmerende kamille. Victoria’s Secret Amber Romance Body Mist is de ultieme sexy sensatie dankzij haar verleidelijke, warme geur.

Deze geur is echt voor liefhebbers van zoete warme geuren, maar met een warme en kruidige ondertoon. Er zit kalmerende aloë vera en kamille in. Een hele dag blijft Amber Romance niet hangen, maar toch zeker wel een paar uur lang. Als je het net op sprayt is hij wel aanwezig, maar dit vervaagt al snel waardoor er een heerlijk zacht subtiel geurtje overblijft.

Amber romance 04

AMBER ROMANCE BODY LOTION

Victoria’s Secret Bodylotion Amber Romance is een voedende bodylotion met een frisse, verleidelijke geur.

VERPAKKING

Bij deze fles moet je de dop open klikken en vervolgens verschijnt er een opening, door te knijpen komt hier de body lotion uit. Amber Romance body lotion heeft echt een romantisch uiterlijk, een zachte beige kleur en een oranje kleur lopen mooi in elkaar over.

Amber romance 05

De snel absorberende formule bevat voedende aloë, haver en druivenpit extracten, plus anti-oxidant vitaminen E en C. Masseer de body lotion in voor een zijdezachte en met vocht aangevulde huid. De huid voelt zacht, glad en tastbaar.

Je huid zal dus zacht aanvoelen en gehydrateerd zijn als je de body lotion gebruikt. Ook trekt hij snel in, zegt de verpakking.

De substantie is licht geel en iets aan de dikke kant. Tijdens het smeren verdeeld het product super. De geur is vooral erg bloemig en inderdaad romantisch. Het product heeft even de tijd nodig om in te trekken, maar je voelt al meteen dat hij je huid geweldig verzorgd, je huid voelt na de eerste aanraking al zacht aan.

Gebruik jij producten van deze lijn?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

34 Reacties

 1. 4 juli 2016 / 08:10

  Lijken mij heerlijke producten! Ik ben altijd erg gek op de bodysplash van victoria secret, maar ben nu ook erg nieuwsgierig naar de bodylotions.
  Prachtige foto’s!
  Liefs, Evelien

 2. 4 juli 2016 / 08:13

  Ik vind vooral jou foto’s heel fris en fruitig haha, ik heb 1 body mist van victoria’s secret maar vond hem eerlijk gezegd een beetje tegenslaan .. Ik had wel totaal geen idee dat deze ook hydraterend zijn haha.

 3. 4 juli 2016 / 08:29

  Mijn moeder heeft een paar jaar geleden een Amber Romance Eau de Toilette meegebracht uit Amerika, dus ik ken de geur wel. Ik hou van het warme, maar voor mij is hij toch iets te zoet. De verpakkingen zijn inderdaad wel mooi!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Tangle Teezer Aqua SplashMy Profile

 4. 4 juli 2016 / 09:07

  Heb niet zoveel ervaring met de producten van VS maar die paar keer dat ik geroken heb aan de body mists, etc vond ik ze vééél te zoet 🙁

 5. 4 juli 2016 / 09:58

  Leuk dat je ze hebt gewonnen! Echt ideaal om nieuwe dingen uit te proberen 😉
  Het lijken me fijne producten, al heb ik eerlijk gezegd geen idee hoe of waarom ik bodymist zou gebruiken, haha :p
  Dinja onlangs geplaatst…OOTD Dress in ZürichMy Profile

 6. 4 juli 2016 / 11:53

  Ik vind de producten van Victoria’s Secret echt geweldig. Ik heb deze geur helaas niet. Maar ik ben zeker tevreden met alle andere geurtjes. Ik ben vooral fan van de body lotion, die trekt inderdaad snel in en m’n huid voelt erna heerlijk gehydrateerd aan.
  Chantalle onlangs geplaatst…Hotel tip: Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach.My Profile

 7. 4 juli 2016 / 13:50

  het klopt echt dat je ze veel voorbij ziet komen, zeker nu je ze veel makkelijker kan kopen in winkels natuurlijk. ik weet nooit wat ik van deze producten moet vinden maar misschien moet ik ze gewoon een keertje aanschaffen. bedankt voor je review. liefs soraya

 8. 4 juli 2016 / 18:27

  Ooohh ik ben er echt zooo dol op! Ik heb zelf een andere geur!

 9. 4 juli 2016 / 20:48

  Klinkt heerlijk, ik vind de Bodymist van VS zo heerlijk! Ik ben benieuwd naar deze geur 🙂
  X

 10. 4 juli 2016 / 21:13

  Ik ben dol op de bodyplashes & lotions van VS! Deze geur heb ik nog niet, maar hij klinkt enorm fijn!
  Joyce onlangs geplaatst…Marble sunnies!My Profile

 11. 4 juli 2016 / 22:09

  Deze lijn van Victoria’s Secret ken ik nog niet maar je hebt mij wel nieuwsgierig gemaakt! Ik gebruik wel twee andere geuren van Victoria’s Secret een donker paarse en een licht paarse.
  Lonneke onlangs geplaatst…Revlon Gel Envy | 300 All InMy Profile

 12. 5 juli 2016 / 09:45

  Ahhh ik ben zo gek op de sprays en lotions van Victoria’s Secret! Ik heb deze geur nog nooit geroken, maar hij lijkt mij lekker. Bij mij blijven ze helaas minder lang hangen dan een paar uur, dat is het enige nadeel vind ik. Van de body lotion wordt je huid inderdaad super zacht!
  Sandra onlangs geplaatst…Blijmakers | Leuke thee & koffie mokkenMy Profile

 13. 5 juli 2016 / 22:21

  Ik hou van de bodymist van Victoria’s secret. Ik heb zelf de roze variant maar deze klinkt ook erg lekker!
  Quinty onlangs geplaatst…∆ MAC CANDY YUM YUMMy Profile

 14. Angela
  7 juli 2016 / 20:18

  Wat een super mooie foto’s heb je gemaakt zeg! Lijken me hele fijne producten!

 15. Shiva
  11 juli 2016 / 18:12

  Nog nooit een product hiervan gebruikt, wellicht een keer dat ik het ga proberen!

 16. 7 oktober 2016 / 13:15

  volgende keer als ik nog eens op de luchthaven ben, ga ik ook eens een pitstop maken in de victoria secret winkel denk ik!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: