Divaderme Fiber Wings Mascara

Divaderme Fiber Wings Mascara

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag van hairworldshop of ik misschien een aantal van hun producten wou reviewen. Dat vond ik zeker erg interessant! Dus mocht ik een lijstje maken met producten die ik graag wou testen. Op het lijstje stond ook deze Fiber Wings Mascara van Divaderme. Vandaag heb ik hierover een review voor jullie. 

Maar eerst een klein stukje over Divaderme Cosmetics:

Divaderme is een unieke cosmeticalijn met producten die ontwikkeld zijn in Italie. De 100% natuurlijke make up is geraffineerd met een heldere textuur en bestaat uit een palet met chique, ultravrouwelijke kleuren die in elke vrouw de diva naar boven halen. Divaderme biedt verbluffende oplossingen om er voor te zorgen dat uw ogen in de spotlights komen te staan.

 

fiber mascara 01

OMSCHRIJVING

Met een enkele beweging van de Divaderme Fiber II Wings Mascara hechten zich honderden kleine argan olie-verrijkte natuurlijke vezels zich aan uw wimpers en creëren meteen lange, gezonde en fantastisch ogende wimpers.  Divaderme Fiber II Wings Mascara verhoogt de lengte, dikte en het volume van uw wimpers en voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan uw ogen.

Actieve ingrediënten voeden, versterken en hydrateren uw wimpers voor een indrukwekkend resultaat voor een lange tijd. Laat uw wimpers schitteren in een ander licht met Divaderme Fiber II Wings Mascara 
fiber mascara 03Ik vind de verpakking er erg mooi uitzien. Een heldere blauwe kleur met zwarte letters en ook andersom. Het eerst wat me opvalt als ik het doosje open, is dat het flesje niet even lang is als de verpakking. Daar was ik wel even verbaasd over. Het borsteltje ziet eruit als een standaard mascara borstel.

PRODUCT EIGENSCHAPPEN

Fiber Wings Mascara is een natuurlijke vezel Argan Treatment Mascara. Met een enkele slag Fiber Wings Mascara neemt de lengte, dikte en het volume toe van je wimpers. Actieve ingrediënten voeden, versterken en hydrateren tot indrukwekkende resultaten op lange termijn. Extreme fladderende wimpers met Wings direct. Gebruik Fiber Wings Mascara samen met Lash Extender Extreme voor een super resultaat.

Divaderme fiber mascara 04

INGREDIËNTEN

• Cellulose, • Cera Alba • Cynara Scolymus Leaf Extract • Copernicia Cerifera Was • Cocos Nucifera Extract • Argania Spinosa Kernel Olie • Panthenol, kaolien • Urtica Dioica Extract • Rosmarinus Officinalis Extract • Keratine • Xanthaangom • Glycerine.

Divaderme fiber mascara 05

TOEPASSING

Plaats de borstel aan de wortel van de wimpers en “veeg” naar boven en naar buiten. Doe dit in een keer zonder hapering. Met een beweging voegen zich honderden kleine met argan verrijkte vezels aan uw wimpers. Divaderme Mascara is hypo-allergeen, parabenen vrij, gluten vrij, dermatologisch getest en niet getest op dieren! Daar hou ik van.

DivadermeTen eerste, ja! Ik moet echt een wimper kruller gaan aanschaffen want dit kan echt niet! Deze mascara zorgt ervoor dat mijn wimpers aanzienlijk langer en donkerder worden. Ik moet wel twee langen gebruiken, en of het erdoor echt voller word ben ik nog niet zo zeker van. Al met al vind ik dit een prima mascara! Ik had eigenlijk wel gewild dat het flesje even lang was als de verpakking, want ik vind dat een beetje loze ruimte voor zo’n “klein flesje”. Je kan de Divaderme Fiber Wings Mascara nu kopen in de webshop van hairworldshop voor € 34,95,-

Kende jij het merk Divaderme al?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. 6 juli 2016 / 09:01

  Leuk review! Zelf had ik nog nooit van het merk gehoord.
  Liefs,
  Yara
  Yara onlangs geplaatst…New booksMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   6 juli 2016 / 12:41

   Bedankt voor de tip! Die ga ik onthouden! 😀 -x-

 2. 6 juli 2016 / 15:27

  Het merk kende ik nog niet! Ben benieuwd na een tijdje hoe je wimpers dan zijn!
  Joyce onlangs geplaatst…Shein wishlistMy Profile

 3. 6 juli 2016 / 20:23

  Ik kende het merk nog niet (webshop ook niet eigenlijk) maar leuk dat je de mascara mocht uittesten! Ik vind het resultaat niet echt verbluffend, vooral niet voor die prijs.
  Dinja onlangs geplaatst…Een vakantie met AirBnB [TIPS]My Profile

 4. 6 juli 2016 / 21:14

  Ik vind het een mooi effect geven. Wel jammer dat het flesje zo klein is en dat hij erg duur is. Dat zou ik het eerlijk gezegd niet waard vinden
  Quinty onlangs geplaatst…∆ MAC CANDY YUM YUMMy Profile

 5. Angela
  7 juli 2016 / 20:18

  Ik vind het resultaat niet echt super bijzonder om eerlijk te zijn. En de prijs vind ik ook veels te duur!

 6. Shiva
  11 juli 2016 / 18:11

  Ziet er goed uit helaas iets boven mijn prijs klasse!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: