Shoplog, Sieraden & Zomer jurkjes

Shoplog, Sieraden & Zomer jurkjes

Afgelopen weekend ging ik gezellig weer met vriendlief shoppen dit keer gingen wij naar Prins Alexandrium. Ik ging daar eigenlijk speciaal heen omdat ze daar een Kiko hebben. Maar natuurlijk moest ik nog even heel de plaza aflopen, want je weet immers nooit wat voor leuke dingen je nog tegen kan komen!

En ik zag genoeg leuke dingen! Ik heb daar veel leuke sieraden en jurkjes gekocht! Want ja wij vrouwen hebben nooit genoeg spullen toch? Kijk je mee met wat voor leuke dingen ik allemaal thuis kwam?

shoplog 01Ik ben weer helemaal op de ringen tour! Jaren geleden zat er bijna om elke vinger een ring (hoe bedoel je overdreven). Maar na dat het uitging met mijn eerste vriendje heb ik eigenlijk nooit meer echt ringen om gehad. Nou schitterde deze pareltjes zo erg dat ik ze echt niet kon laten liggen. Ik ben benieuwd of ik weer aan ringen kan gaan wennen. En nog belangrijker dat ik er geen uitslag van krijg.

shoplog 11Ik heb iets met dit soort oorbellen, de vorm ervan vind ik gewoon erg gaaf! Ik heb al twee grotere varianten van deze, alleen hier zitten er ook nog steentjes op. Maar omdat deze een stuk kleiner zijn vind ik ze soms beter passen dan die grote.

shoplog 02Nog een setje ringen! Ook deze vind ik zo super gaaf. Goud of zilver ik vind het allebei mooi, maar als ik zou moeten kiezen dan zou ik toch sneller voor goud  kleur gaan. shoplog 03Ook moest ik nog even langs de kiko want mijn eyebrow marker was aan het doodgaan. Dus heb ik een nieuwe gekocht, en hij was nog in de aanbieding ook! De laatste keer dat ik bij kiko was hebben ze mij geholpen met het uit zoeken van de juiste foundation. Eenmaal thuis geprobeerd bleek dat hij veel te donker was. Dus deze keer heb ik het op eigen gevoel uitgezocht. Hopen dat deze nu wel goed is.

shoplog 04Ook heb ik deze leuke korte broek gescoord, hij is echt super zacht! En ik heb ook bijna geen broekjes in deze kleur. Dus het was wel even out of my comfort zone.

shoplog 05Van deze had ik er thuis al een maar het werd hoog nodig tijd voor een tweede! Dit soort bakjes zijn echt super handig!

shoplog 06Mijn kledingkast hangt vol met jurkjes die ik deze “zomer” nog niet veel heb kunnen dragen omdat ik het gewoon te koud vind. Daarom heb ik maar maar even een legging aangeschaft voor onder mijn jurkjes. Hij is gewoon zwart hoor, door de zon lijkt het bruin haha.

shoplog 07Bij de New Yorker heb ik twee super leuke jurkjes gekocht voor de zomer (mocht die ooit nog komen). Ze zijn lekker fel en opvallend precies waar ik van hou! Dit jurkje heeft een kleurrijke bloemenprint, ik word er gewoon vrolijk van als ik ernaar kijk.

jurkjes shoplog 09Vergeef me trouwens voor de slechte kwaliteit van deze foto’s! Het werd al schemerig buiten maar ik moest toch even snel foto’s maken omdat ik dit artikel gewoon online wou hebben.

 jurken shoplog 08Deze jurk is iets langer, normaal gesproken droeg ik het altijd kort zoals het jurkje hierboven. Maar naarmate ik ouder word vind ik het toch wel fijn om ook wat langere jurkjes in de kast te hebben hangen. En de kleur vind ik ook prachtig! 

jurkjes shoplog 10

Draag jij graag jurken?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

32 Reacties

 1. 9 juli 2016 / 06:14

  Ik ben tegenwoordig ook steeds meer van de jurkjes! Die gebloemde is erg leuk!

 2. 9 juli 2016 / 09:18

  Leuk om te zien en erg mooie ringen. Wat ik vaak doe met goedkopere sieraden van bijvoorbeeld de Primark. Met transparante nagellak een laagje erop smeren. Ik kan niet tegen nep sieraden en krijg daar uitslag van maar zo heb ik geen last van. Je sieraden blijven en langer mooi en je vingers worden niet groen.
  Tessa onlangs geplaatst…Mijn teken en schilder favorietenMy Profile

 3. 9 juli 2016 / 10:06

  De jurkjes staan leuk bij je!
  Hopelijk kan je ze binnenkort gewoon dragen, het zou weer beter weer gaan worden :’)
  Dinja onlangs geplaatst…Favorites #3My Profile

 4. 9 juli 2016 / 11:45

  Primark kan je ook niet overslaan he 😛 ik ook niet xD jurkjes staan jou zo goed! Deze ook. Ik vind ze mezelf niet zo super staan, ik draag eigenlijk altijd broeken.

 5. 9 juli 2016 / 13:47

  Wat een leuke aankoopjes! Dat bruine broekje is heel leuk 🙂

 6. 10 juli 2016 / 15:41

  Altijd fijn zulke shopdagjes! Die beauty organiser van primark heb ik ook, heel blij mee!

 7. 10 juli 2016 / 22:42

  Wat een mooie items heb je gekocht! Ik vind vooral de ringen erg leuk en de rode jurk. Ik vind dat de lengte je erg mooi staat en de kleur ook! Ik hou zelf erg van jurkjes dragen maar wel alleen in de vakantie. Thuis durf ik het niet zo goed ! 🙂
  Quinty onlangs geplaatst…∆ MAC CAPTIVEMy Profile

 8. 11 juli 2016 / 15:42

  Dat rode jurkje staat je echt superrrr! <3 hele leuke en voordelige shoplog! Ik draag zelf geen jurken, heb namelijk super dikke kuiten vanwege het voetballen ):
  An Dang onlangs geplaatst…Instagram week 27My Profile

 9. Shiva
  11 juli 2016 / 18:10

  Wat een mooie outfits! Staat je echt super sexy! Mooi Mooi Mooi!

 10. 15 juli 2016 / 17:11

  Wauw wat een leuke dingen heb je gekocht!!! En wat een toffe jurkjes!! <3 Mooie foto's heb je gemaakt!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: