Plog #16| Verjaardagen, Ikea, Uiteten

Plog #16| Verjaardagen, Ikea, Uiteten

Afgelopen week heb je geen plog van mij gezien dus vandaag heb ik weer een dubbele plog in de aanbieding. Ik zit er zelfs aan te denken om dit voorlopig zo te blijven doen. Ik werk fulltime dus de leukste dingen gebeuren in het weekend. Maar soms is dat ook niet zo veel, en dan vind ik dat veel te weinig om daar een artikel van te maken. 

Dus tenzij ik een super drukke week heb gehad zullen er om de twee weken een plog verschijnen met de samenvattingen van wat ik allemaal heb mee gemaakt. Ik heb de laatste tijd echt zoveel verjaardagen achter de rug, en er komen er nog veel meer aan! Lekker druk dus.

plog01In de vorige plog kon je zien dat mijn oma jarig was geweest, dit weekend was mijn opa aan de beurt. Ze gaven een tuinfeest voor ongeveer 27 personen. Dat was wel even proppen in de tuin maar het was goed te doen. Het was heerlijk weer dus ik zat lekker te genieten van de zon. Die pet die mijn opa op heeft, heb ik 6 jaar geleden in Griekenland gekocht omdat hij hem zo nodig moest hebben, en dit was de eerste keer dat hij het op had haha “Kapitein Iglo”.

plog02Ze hadden ook lekker chinees besteld normaal ben ik daar niet echt een fan van, maar dit vond ik best lekker. Ook hebben we nog even een familie kiekje gemaakt van alle kinderen en kleinkinderen.

plog03De dochter van mijn vriendin was vier jaar geworden! En dat werd gevierd met een rapunzel thema. De tekening die je daar aan de muur ziet hangen heeft haar man gemaakt. Echt super vet! Natuurlijk hebben we daar weer heerlijk gegeten. En na het eten gingen alle kinderen en mannen naar buiten om spelletjes te doen.

plog04Diegene die mij al langer volgen weten dat ik een tijd geleden een nieuwe krabpaal heb aangeschaft. Eentje met een grote mand en twee hang matjes, zodat ze allebei gebruik daarvan konden maken. Maar die etters gingen alleen boven in liggen dus lag er maar een kat in de krabpaal. Maar de laatste week zag ik Dash in het hang matje liggen! Superblij was ik, mijn vriend zei dat hij dat wel vaker deed maar dit was de eerste keer dat ik het zag. Ik moest de meneertjes ook nog even apart op de foto zetten en toen gingen ze gekke bekken trekken haha echt een stel clowns.

plog05Gezellig nog even met de familie uit eten geweest. Je kon kiezen uit biefstuk of roti, ik ging natuurlijk voor de roti yumyum! Mijn neefje vond het soepje volgens mij geen succes zo aan zijn snoetje te zien haha. 

plog06 verjaardagenIk ben zelf niet zo fan van snapchat, vind het eigenlijk maar een beetje nutteloos. Maar daar in tegen vind ik de app wel geweldig om tijd te doden en even wat gekke foto’s te maken met familie en vrienden. Hoe lelijker/gekker de foto hoe leuker het is! 

plog07 verjaardagenIk ging samen met Vice ook nog naar de Ikea. We zijn van plan om onze computers te verhuizen naar de huiskamer omdat ons kantoor altijd zo donker is en dat vinden we toch niet zo gezellig. Dus gingen we op zoek naar een leuk bureau. Maar helaas hebben we nog niks gevonden, maar we moesten natuurlijk wel even een hotdog scoren!plog08 verjaardagenOok ging ik nog gezellig met Denver een drankje in de stad toen. Alleen wist ik niet dat de Wednesday skate night bezig was. Dus ik heb 15 minuten staan te wachtten totdat ik eindelijk naar de overkant kon komen. Zitten we daar een drankje te drinken komt er een man: “Sambal?”. Hij was potten sambal aan het verkopen het duurde even voordat ik het begreep, ik zat echt daar met een verbaasde blik. Alleen weer in Rotterdam, ik heb me rot gelachen. En natuurlijk moesten we ook nog even een paar gekke snapchat foto’s maken hihi.

Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

24 Reacties

 1. 11 juli 2016 / 06:45

  Zo te zien een fijne week gehad met veel lekker eten! Nog van harte gefeliciteerd met je opa en oma! Ik ben dit weekend naar Kasteelpark Born geweest met de hondjes (komt nog een blogje over) en gaan lunchen bij de Mac. (Heel speciaal, dat doe ik maar eens per 2 jaar ofzo haha)
  Tamara TS onlangs geplaatst…Mijn favoriete tassen (+winactie t.w.v. €89)My Profile

 2. 11 juli 2016 / 08:05

  De hotdogs bij de Ikea zijn echt lekker, die nemen we ook altijd als we er zijn, haha! En lang leve alle snapchat filters :p
  Demi onlangs geplaatst…Fris en fruitig met methodMy Profile

 3. 11 juli 2016 / 09:33

  Hotdogs bij de Ikea! Yum yum, die blijven lekker. Leuke plog weer!

 4. 11 juli 2016 / 13:57

  Die hotdogs van Ikea zijn vies lekker, toen ik bijna door mijn knieën zakte heb ik er 2 achter elkaar naar binnen gewerkt!
  Nog gefeliciteerd met opa… kapitein Iglo, hahaha.
  Die katten van je,,, het blijven heerlijk eigenwijze beesten. 🙂
  Babs onlangs geplaatst…hannah Red Line, vanaf nu in vernieuwde 30 ml flaconsMy Profile

 5. 11 juli 2016 / 15:20

  zondag het zelfde als jullie, kan haast niet anders.
  het was weer super gezellig maar erg druk.
  op naar je opa’s zijn 75ste verjaardag.
  over precies 12 maanden.
  .

 6. Shiva
  11 juli 2016 / 18:10

  Wat een leuke plog meid! Super grappige foto’s!!

  • Marushi
   Auteur
   11 juli 2016 / 21:40

   whuhahahah hij vond deze foto al erg omdat hij hem te “echt” vond lijken. XD Ik vind dat hij het nog best kan hebben hahah. -x-

 7. 13 juli 2016 / 19:17

  Nog gefeliciteerd met je opa!
  Ik doe echt nooit een plog omdat ik gewoon niks mee maak, in het weekend moet ik soms werken en kan ik weinig leuke dingen doen 🙁
  Dinja onlangs geplaatst…Winactie LushMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   13 juli 2016 / 19:52

   Ja soms maak ik ook niet zoveel mee hoor haha dan doe ik gewoon om de twee weken een plog! 😉 -x-

 8. 15 juli 2016 / 16:37

  Wat super leuk om te zien !!! Gefeliciteerd nog met je opa! Leuke foto’s !

 9. 18 juli 2016 / 17:49

  Hey Marushi girll eindelijk kan ik even lekker ook naar de blogs van mijn volgers kijken! Wat een heerlijke plog weer! En dubbel nog wel lucky me! Grapppige foto’s hey!!! Jysk en leenbakker hebben ook leuke spullen maybe een optie om daar eens te kijken voor een bureau tenzij jullie al iets hebben gevonden off course. Girllll ik zag die roti en ik werd helemaal gek! Miss B is DOL op roti???! Van de week ga ik ook weer halen! Hihihi en jij bent er ook dol op zo te zien !
  Ik kan het zo als ontbijt lunch en tussendoortje en avondeten op eten! hahaha?? Echt erg i know maar ik ben er zooooooo dol op!
  Great Pics echt genoten van deze dubbele plog!
  Have a Nice week!

  Big Hug! Miss B.?
  BellamyzBlogzThingz onlangs geplaatst…Yay!!!! It’s Time for Miss B & Hubbie’s Q & A!♡My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: