Enquête Marushi Lifestyle + Winactie

Enquête Marushi Lifestyle + Winactie

Zal ik jullie een geheimpje verklappen? Deze maand bestaat Marushi Lifestyle een jaar! Het word nog allemaal bekend gemaakt op de dag zelf, dus jullie zullen het vast wel voorbij zien komen. Een jaar is echt zo voorbij, ik heb ontzettend veel geleerd, en ik vind het nog steeds ontzettend leuk om te bloggen! 

Maar nu ben ik eigenlijk wel benieuwd wat jullie van Marushi Lifestyle vinden. Wat jullie wel, en niet zo leuk aan mijn blog vinden, en misschien nog wel tips of ideeën hebben. Ik heb twaalf vragen voor jullie klaar staan. En omdat ik weet dat enquêtes niet altijd de leukste bezigheden zijn heb ik er daarom ook een win actie aan gekoppeld!

sleutelhanger 01 enquête

Je kan een van deze twee super schattige Monchichi tassen/sleutel hangers winnen. Als je de enquête ingevuld heb kan je een comment achterlaten met dat je de enquete gedaan heb en naar welke kleur jouw voorkeur gaat. Klik hieronder om de enquête te maken! 

Powered by Typeform

sleutelhanger 02 enquêteVoor iedereen die de moeite neemt om deze enquête in te vullen, hartstikke bedankt! Ik vind het heel fijn om te horen hoe mijn lezers nou precies over Marushi Lifestyle denken. En wat ik eraan kan doen om de blog nog beter en nog leuker te maken!

Heb jij de enquête al ingevuld?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

54 Reacties

 1. 12 juli 2016 / 06:28

  Leuk, ik volg je blog nog niet zo ontzettend lang en ben er zelf een tijde uit geweest, maar ik vind het er allemaal super uitzien en heb natuurlijk ook even het formulier ingevuld.

 2. 12 juli 2016 / 06:36

  Wat een ontzettend leuke sleutelhangers! Helemaal omdat ik die monchichi’s in geen jaren meer gezien heb. Toen ik een kind was, was dat een rage en sindsdien heb ik ze nooit meer ergens gezien. Blijkbaar zijn ze terug van weggeweest?
  Wat de enquête betreft…
  Heel leuk idee om aan je lezers te vragen wat ze van je blog vinden. En ook alvast gefeliciteerd met je blogjubileum! Zelf bezoek ik je blog eigenlijk niet vaak genoeg om er een zinnig woord over te kunnen zeggen, maar ik wens je veel succes bij de enquête (benieuwd wat eruit komt!) en bij de win-actie.
  sunny mama onlangs geplaatst…WAT ZEGT JOUW PARFUM OVER JOU… (EEN LEUK TESTJE!)My Profile

 3. 12 juli 2016 / 07:59

  Wat leuk dat je ook een enquête laat invullen. Ik heb dit en tijd geleden ook gedaan, en het is echt leuk om de resultaten te zien. Aan de antwoorden heb ik echt wat gehad om verbeteringen toe te voegen. En die sleutelgangers OMG …. I want!

 4. 12 juli 2016 / 09:59

  Ik heb je enquête ingevuld! Super handig z’n vragenlijstje. Als ik deze leuke sleutelhanger zou winnen zou ik ‘m aan m’n nieuwe tas van Ted Baker hangen.
  Chantalle onlangs geplaatst…Personal – Gezond(er) Leven?!My Profile

 5. 12 juli 2016 / 17:42

  Zo heb het met plezier ingevuld! Je doet het goed zoals je nu bezig bent :)! Wat een schattige sleutelhanger, ik heb er zelf ook 1 maar een tweede zou leuk zijn voor in mijn auto te hangen en mijn keuze gaat naar de witte Monchichi :).
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Dior Addict Lipstick / After PartyMy Profile

 6. 12 juli 2016 / 18:53

  Yes ingevuld! Vind beide kleuren zo leuk dat als ik er een zou winnen de kleur me niet uitmaakt.

  • Marushi
   Auteur
   12 juli 2016 / 21:32

   Ow echt! Haha dat is leuk! Dat antwoord heb ik inderdaad nog niet gehad! Bedankt voor het invullen! -x-

 7. Hilde VE
  12 juli 2016 / 19:25

  Ook ingevuld ! Ik kan niet kiezen… misschien de roze, die blijft langer mooi denk ik :-).

 8. 12 juli 2016 / 19:44

  Ik ga je enquête invullen hoor! De sleutelhanger mag je onder de andere reacties verloten, da’s niet echt mijn dingen 😉 Maar ik vul de enquête met liefde gratis voor je in 😉
  Astrid onlangs geplaatst…Review: Les Couleurs De Noir BronzerMy Profile

 9. Shiva
  12 juli 2016 / 21:36

  Ik heb hem ingevuld hoor! 😀

 10. 12 juli 2016 / 22:52

  Yes ingevuld. Ik ben benieuwd wat er uit zal rollen. Ik vind de sleutelhangers zo schattig. Te leuk gewoon. Ze zijn allebei leuk. Ik kan niet echt kiezen, mocht ik winnen dan mag jij kiezen.

 11. Chantal
  13 juli 2016 / 09:18

  Geweldige website natuurlijk ingevuld 🙂

 12. 13 juli 2016 / 09:53

  ik heb de enquête voor je ingevuld, ik hoop dat je hier wat aan gehad heb. Ik hoop ieder geval dat je zo door gaat want ik kom regelmatig even lezen bij jou. Liefs Soraya
  aboutsbstyle onlangs geplaatst…Ik ben een zuster.My Profile

 13. 13 juli 2016 / 19:23

  Ik heb de enquette ingevuld voor je 😀
  Moet ik misschien ook eens een keer proberen…
  Ik doe heel graag mee aan je winactie en zou voor de roze variant gaan!
  Dinja onlangs geplaatst…Winactie LushMy Profile

 14. 14 juli 2016 / 10:57

  Hoewel ik niet meedoe voor de winactie, heb ik de enquête wel voor je ingevuld. Wat tof ook dat je alweer bijna een jaar blogt!
  Kirsty onlangs geplaatst…AppeltaartMy Profile

 15. 16 juli 2016 / 14:24

  Ik heb je enquete ingevuld 🙂 Was leuk om te doen

 16. Angela
  29 juli 2016 / 18:10

  Ik hem hem ingevuld voor je hoor!

 17. Bodil
  31 juli 2016 / 23:10

  Ook maar even ingevuld. Leuke vragen! (Teveel roze, die is grappig 😉 )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: