Marushi Lifestyle 1 jaar!!!

Marushi Lifestyle 1 jaar!!!

Ik kan het bijna niet geloven maar mijn blog bestaat alweer 1 jaar! Wat is de tijd toch ontzettend snel gegaan zeg. Ik kan me nog herinneren dat ik vorig jaar een hobby zocht. Maar ik kon bijna niks combineren met mijn baan omdat ik fulltime werkte. En ik had ook geen zin om in de avond nog op pad te gaan.

Toen moest ik opeens aan een meisje denken die ik jaren lang volgde. Zij was een blogger, en ik vond het zo ontzettend leuk om haar blog te lezen. Ooit zou ik dat ook gaan doen had ik toen besloten. En vorig jaar was toen het moment dat ik mijn eigen blog had gecreëerd. Maar zoals de perfectionistisch die ik ben moest ik natuurlijk wel alles gelijk in een keer goed doen. Gelijk een domein gelijk een mooie layout. Maar daar moest wel natuurlijk voor betaald worden En toen begon ik een beetje te twijfelen.

Het was best veel geld voor een keer, en wat nou als ik het niet leuk zou vinden? Dan was het wel zonde. Maar gelukkig heb ik een hele lieve vriend die mij in alles steunt en mij toch overhaalde om het gelijk te doen! En wat was dat een goede stap!

Mijn blog bestond, ik was artikelen aan het schrijven, maar op mijn vriend na had ik geen bezoekers op mijn blog. Ik had er nooit echt onderzoek naar gedaan, ik ben eigenlijk gewoon maar in het diepe gesprongen. Na een paar weken begon ik een beetje te twijfelen, want ik had (op mijn vriend na) nog steeds geen/weinig bezoekers op mijn blog. En artikelen schijven is leuk, maar als er mensen op reageren is natuurlijk veel leuker! Dus ik zat alweer te janken dat ik er mee ging stoppen want er kwam toch niemand kijken! Maar daar kwam mijn lieve vriend in beeld en zei dat ik er gewoon verder mee moest gaan.

Na een paar maanden zag ik mijn bezoekers aantallen steeds hoger worden, en ook meer mensen gingen steeds meer reageren. De eerste samenwerkingen kwamen binnen, en ik kreeg steeds meer en meer plezier in het bloggen! Ik ben zo blij dat mijn vriend hier mij steeds in steunde en mij steeds wist over te halen! Bedankt voor dat babe! <3

Untitled-1

Na een jaar bloggen zijn dit nu mijn cijfers:

Opgestart: 19/07/15
Unieke bezoekers per maand: 1450+
Maandelijkse Page views: 4767+

Instagram: 2149+ volgers
Pinterest: 5058+ volgers
Persoonlijke FB: 3207+ volgers
Facebook: 535+ likes
Bloglovin: 430+ volgers
Mail blog: 130+ volgers
Google+ 11+ volgers
Youtube: 7+ volgers

Doelgroep: Vrouwen tussen de 18 en 40

Ik heb in een jaar verschillende mails gehad van bedrijven die met mij wouden samen werken. En elke mail is natuurlijk weer een  complimentje voor mij. Maar sommige bedrijven paste helaas niet bij mij of mijn blog. Maar in totaal heb ik maar liefst 20 samenwerkingen gehad! En daar ben ik echt trots op!

2014-02-10-sochi-vodka-cocktails-01-680x324Natuurlijk heb ik nog heel veel doelen staan voor mijn blog, hieronder een lijstje met de dingen die ik in ieder geval volgend jaar nog wil behalen!

☐ 1500 unieke bezoekers behalen per maand.
☐ 2000 unieke bezoekers behalen per maand.
☐ 2500 volgers op instagram.
☐ 3000 volgers op instagram.
☐ 500 volgers op facebook.
☐ 500 volgers op bloglovin.
☐ 200 volgers op mijn blogmail.
☐ PR bureau’s benaderen.
☐ Verdere plannen voor mijn blog uitwerken.
☐ Met 50 bedrijven samenwerken.
☐ Meer doen met tekenen op mijn blog.
☐ Een meeting organiseren met bloggers.

Ik wil ook al mijn lezers bedanken! Voor het liken & delen, voor al jullie lieve en leuke reacties! Voor het feit dat jullie op mijn blog komen, ook al ben je een stille volger. Jullie maken het bloggen een stuk leuker! Natuurlijk horen bij een verjaardag ook cadeautjes! Dus hou zeker mijn blog in de gaten want deze week komt er een grote win actie!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

39 Reacties

 1. 19 juli 2016 / 06:10

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ga zo door zou ik zeggen, je hebt een leuke blog! Fijne dag! ?

 2. 19 juli 2016 / 09:15

  Wauw echt leuk om te zien wat je allemaal in een jaar hebt bereikt! Goed van jou, ga zo door!

 3. 19 juli 2016 / 09:33

  Grappig dat je dan toch voor het bloggen hebt gekozen en het dus niet eenmalig was 🙂 Heel veel succes nog, je doet het goed!
  Mariska onlangs geplaatst…Khroma Beauty BlazeMy Profile

 4. 19 juli 2016 / 10:11

  Wauw gefeliciteerd! Op die cijfers mag je trots zijn hoor!! X

 5. 19 juli 2016 / 11:40

  Gefeliciteerd! Leuk om te lezen hoe je blog tot stand kwam 🙂

 6. 19 juli 2016 / 11:47

  Gefeliciteerd! En tof dat je gewoon door bent gegaan! 🙂 Liefs x

 7. 19 juli 2016 / 12:56

  Gefeliciteerd! Super goed zeg! Heerlijk is dat he, als het zo lekker met je blog gaat. geniet er maar fijn van.

 8. 19 juli 2016 / 13:02

  Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! En wat een heerlijke statistieken!

 9. 19 juli 2016 / 13:08

  Wauw wat super leuk meid! Gefeliciteerd!!!

 10. 19 juli 2016 / 13:56

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Hieperdepiep! Ik vind dat je het echt supergoed doet. Geniet van wat je bereikt hebt en veel plezier met bloggen

 11. 19 juli 2016 / 14:49

  Yay, wat een mooie mijlpaal! Gefeliciteerd! Mooie cijfers, daar mag je heeeel trots op zijn hihi. 🙂

 12. 19 juli 2016 / 19:43

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag en dat er nog vele mooie blog jaren mag bij komen 🙂
  X

 13. 19 juli 2016 / 20:48

  Gefeliciteerd meid wat super gaaf! Ook zo leuk om te zien hoeveel je al bereikt hebt in een jaar. Daar mag je echt trots op zijn. Ik hoop nog lang je blogs te lezen, Super leuk!
  melikebeauty onlangs geplaatst…Engineering Happiness en EspañolMy Profile

 14. 19 juli 2016 / 22:30

  Gefeliciteerd!! Mooie behaalde cijfers en zeker ook mooie doelen die je wilt gaan bereiken. Gaat je vast lukken!
  hilde onlangs geplaatst…Mijn Body Shop Stash!My Profile

 15. 20 juli 2016 / 12:27

  Super leuk!! Gefeliciteerd, ik hoop dat je volgend jaar alles kan afstrepen!!
  Eva onlangs geplaatst…PikachuMy Profile

 16. 20 juli 2016 / 20:27

  Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog!

 17. 23 juli 2016 / 22:52

  Nog gefeliciteerd met je blogverjaardag! Je blog is echt heel erg gegroeid zeg *jaloers haha*!
  Als je een bloggersmeeting gaat organiseren dan doe ik heel graag mee ^^ lijkt me leuk!
  Dinja onlangs geplaatst…Bestelling Boozyshop 25-06My Profile

 18. Angela
  29 juli 2016 / 18:11

  Van harte gefeliciteerd met je 1 jarige blog verjaardag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: