Plog #17 | Walibi, Hittengolf, Attracties

Plog #17 | Walibi, Hittengolf, Attracties

Wij zijn gisteren gezellig met vrienden (Daniel & Naomi) naar Walibi geweest. Toen Vice en ik laatst gingen eten bij La Cubanita hadden wij een menu gekozen waarbij je gratis Walibi kaartjes kreeg. Ja zo’n kans konden wij natuurlijk niet laten lopen! Het was voor mij al weer een hele lange tijd geleden dat ik naar dit pretpark was geweest. 

We moesten een dag uitkiezen, en dat kon alleen maar op een paar woensdagen. Dus op goed geluk hadden wij zomaar een random dag uitgekozen. Nou en wat hadden wij geboft zeg, wat een stralend weer! Het was wel echt een beetje te warm, af en toe had ik het gevoel dat ik aan het smelten was. Maar in de middag kwamen er (gelukkig) toch een paar wolkjes tevoorschijn waardoor het wat koeler werd.

walibie 02walibie 03Het viel echt reuze mee met de drukte, door de schoolvakanties en het weer dacht ik dat we echt uren in de rij zouden staan. Maar de meeste rijen gingen gelukkig echt snel!

walibie 06walibie 07walibie 08De jongens moesten weer even gek doen bij dit beeld natuurlijk haha.

walibie 10Omdat het zo super warm was besloten we om maar even in de El Rio Grande te gaan. Een waterattractie, misschien zouden we op deze manier even kunnen afkoelen? De wachtrij viel gelukkig mee en was ook beschut, dus we stonden lekker in de schaduw.

walibie 01 walibie 11 walibie 12En ja hoor verkoeling kregen we! Onze broeken waren helemaal zeiknat, dat was dan wel weer minder haha. Gelukkig was het zo warm dat alles snel weer was opgedroogd.walibie 13 walibie 14Uhh…en waarom lijken mijn ogen hier grijs?

walibie 15 walibie 16Deze houten achtbaan gaat heel snel, maar is ook erg pijnlijk! In het begin is het leuk maar zodra de achtbaan gaat schokken voel je telkens die beugel in je buik en dat is een minder fijn gevoel. We moesten daarna gelijk ook allemaal naar de wc haha.

walibie 19We hadden nog een lekkere Frozen Fanta slush genomen. Ik had geen flauw idee wat ik hier van moest verwachten. Maar hey, het was koud, ik had dorst, dus ik moest het hebben haha. Ik moest wel even aan de smaak wennen. Ik weet nog steeds niet of ik het nou echt lekker vond of niet.

walibie 17 walibie 18 walibie 22De nieuwste achtbaan in Walibi (Lost Gravity). Hier wouden we ook nog ingaan, maar er stond een medewerker die zei dat er op dat moment een technische storing was. Later deed hij het weer, maar we twijfelde toch nog of we het moesten doen. Uiteindelijk hebben we het niet gedaan. Dat betekend dat ik weer snel terug kom om deze achtbaan uit te testen. Hij lijkt me gaaf maar ook super eng!

walibi 24Het podium van Walibi, het was de bedoeling dat mister Polska op zou treden, maar wij hebben hem niet gezien. Waarschijnlijk kwam hij pas laat in de avond, en wij waren na 6en alweer opweg naar huis.

walibie 20walibi 25De Goliath, man, man, man, wat heb ik hier doodsangsten uitgestaan zeg. Vroeger hield ik echt van achtbanen maar tegenwoordig vind ik het allemaal best eng. Eenmaal op de weg naar boven kreeg ik zo erg kriebels dat ik er het liefst uit wou. Maar ik moest me van mezelf beheersen en gewoon ermee doorgaan. De heuvel is het engst, als je eenmaal naar beneden gaat is het echt een te gek gevoel! De tweede keer had ik ook nergens meer last van.

walibi 26En toen gingen we alweer naar huis, het was een super gezellige dag met prachtig weer. Maar wat was ik blij toen ik eenmaal thuis was en een ijskoude douche kon nemen! 😀

Wat vinden jullie van Walibi?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

26 Reacties

 1. 21 juli 2016 / 08:27

  Oh ik hou van pretparken, vooral walibi vind ik erg leuk!
  Zo leuk al die achtbanen en andere attracties. <3
  Ziet eruit als een onwijs gezellige dag!

  Liefs,
  Evelien
  Evelien onlangs geplaatst…Hotspot | Barista café GoudaMy Profile

 2. 21 juli 2016 / 09:21

  Walibi is hartstikke leuk! Ik vind het jammer dat ik er deze zomer niet heenga, haha. Het lijkt me trouwens wel super heet om daar nu rond te lopen, maar gelukkig koelde het in de middag af!
  Maaike onlangs geplaatst…Outfit of the Day – Summer StripesMy Profile

 3. 21 juli 2016 / 11:05

  Oh gaaf! Het is al een eeuwigheid geleden dat ik naar een pretpark ben geweest. Ik vond de Goliath super, en ben je ook in die paal die zo hoog is geweest. Ik weet niet meer hoe ie heet.
  nancy onlangs geplaatst…MAXI SKIRT OR STRAPLESS DRESSMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   21 juli 2016 / 11:09

   JA de space shot, daar ben ik ook in geweest. En die was ook frikking eng haha. Ik wist niet waar ik me vast moest houden haha.

 4. 21 juli 2016 / 11:28

  Ooh super leuk, nu wil ik ook! Die Goliath durf ik ook nooit. Ik vind hem zooo hoog. Al die anderen die achteruit gaan en over de kop, geen probleem. Maar Goliath is zo hoog :’)

 5. 21 juli 2016 / 16:04

  Ik ben er nog nooit geweest! Shame on me! Maar mijn kids willen er ook graag een keer heen, dus gaat zeker een keer gebeuren.
  hilde onlangs geplaatst…The Beautyblog TagMy Profile

 6. Shiva
  21 juli 2016 / 18:10

  Erg leuke dag zo te zien! Ik ben jaloers hahaha!

 7. 22 juli 2016 / 18:16

  Ziet eruit als een leuke dag Walibi! Snap wel dat het net wat te warm was woensdag haha, maar gelukkig toch nog een leuke dag gehad!

 8. 23 juli 2016 / 22:57

  Wat hadden jullie mazzel met het weer zeg! En zo’n waterattractie is inderdaad wel fijn met zulk warm weer. Als je nat word dan droog je toch wel weer snel op door de warmte.
  Ik ben ooit eens in Walibi geweest maar weet er niet zo veel meer van – waarschijnlijk omdat ik niet in achtbanen durf haha :’)
  Dinja onlangs geplaatst…Bestelling Boozyshop 25-06My Profile

 9. Angela
  29 juli 2016 / 18:12

  Walibi is echt leuk! Ik ben gek op achtbanen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: