Plog #18 | LaCubanita, Vapiano, Delft

Plog #18 | LaCubanita, Vapiano, Delft

Het is weer tijd voor een nieuwe plog! En wat heb ik toch weer veel dingen gedaan zeg. Ik had het maar druk! Echt mijn petje af voor alle bloggers die gewoon elke dag wat weten te posten hoor. Alsof fulltime werken nog niet genoeg was, nu met dat mooie weer heb ik bijna elke avond ook nog plannen! 

Ik vind het aan de ene kant wel een beetje jammer dat ik niet meer elke dag post, maar aan de andere kant vind ik het ook fijn om leuke dingen te doen met vrienden en familie. En ik moet het ook gewoon een beetje laten gaan, want anders zou ik me nog schuldig gaan voelen. Ik kan er ook niet echt veel aan veranderen ik heb nou eenmaal weinig tijd, als het aan mij lag dan zou ik gewoon elke dag posten. Maar soms gaan andere dingen gewoon even voor.

plog 01Ik was gezellig met mijn familie een dagje wezen scooteren. Het was eerst de bedoeling dat we naar Scheveningen zouden gaan, maar het weer was niet echt super geweldig dus besloten we om naar Delft te gaan rijden. Ik kom eigenlijk bijna nooit in Delft, dus toen we daar aan kwamen zagen we dat er een markt was. Het zag er allemaal heel leuk uit dus hebben we daar even over de markt gelopen, en gingen we ook nog wat eten en drinken daar.

plog 02Nog even een foto met vice gemaakt. Op dat moment begon het opeens heel hard te waaien en je kan wel zien aan de foto wat dat met zijn haar deed haha. Hij lijkt wel een haai! We gingen nog gezellig op een terrasje zitten om wat te eten, ik had kibbeling besteld. En kijk mijn neefje nou aan die bloemetjes ruiken, zo schattig!

plog 03Op de terug weg naar huis reden we een groepje mensen voorbij die ergens naar aan het kijken waren. Nieuwsgierig als wij zijn, stopten we en gingen wij ook even kijken wat er nou aan de hand was. Wat bleek, er was een koe de sloot in gevallen en die kon er niet meer uit! De reddingswerkers kwamen eraan maar de koe besloot om nog een stukje verder te gaan zwemmen/lopen. We zijn niet lang gebleven maar hopelijk hebben ze haar snel eruit weten te halen.

plog 04Op het werk hebben wij een fooienpot, en die zat nu weer behoorlijk vol! Het was dus tijd om weer eens gezellig met mijn collega’s uit eten te gaan. We gingen naar La Cubanita, wat hebben hun toch heerlijk eten zeg. Vooral dat brood met tapenade! Heerlijk! En een lekkere cocktail kon ook niet ontbreken natuurlijk!

plog 05Ook moesten we natuurlijk nog een toetje nemen, ik ging voor de cheesecake! Op de weg naar huis moesten er ook natuurlijk nog een paar gekke foto’s gemaakt worden haha. Horen, zien en zwijgen maar dan net andersom haha.

plog 06En daar stopt het niet! Ik ging ook nog eens gezellig met blogvriendinnetje Shannon van mamavandedag uit eten bij Vapiano. Wat een heerlijke cheat days heb ik gehad zeg. Het was weer super gezellig, ook al moesten we een uur op ons eten wachtten! Die drukte daar is wel een beetje minder.

plog 07Ook heb ik nog quality time door gebracht bij mijn ouders, toen vice met vrienden ging shoppen bij Roermond. Na het eten gingen we even een stukje wandelen met de honden. Mijn pa zat eerst een beetje mij uit te lachen omdat ik pokemon go speelden. Maar nu heeft hij het ook zelf geïnstalleerd haha ik denk dat hij toch wel nieuwsgierig naar de hype was geworden. Hij heeft zelfs nog een paar pokemons gevangen!

Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

24 Reacties

 1. 25 juli 2016 / 08:16

  Wat leuk! Ik zag de foto met Shannon en herkende haar direct.
  Vice de haai, hahaha! Groot gelijk, het is ook heerlijk weer om nu naar buiten te gaan en dingen te ondernemen!
  Babs onlangs geplaatst…Summer proof met essence mini’s to goMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   25 juli 2016 / 20:34

   Er zijn inderdaad nog veel meer leuke en belangrijkere dingen die ook moeten gebeuren. Maar ik denk dat jij een van de mensen bent die mij daar totaal in begrijpt! Ik hoop het ook voor de koe, maar ik denk het wel hoor. ^^ -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Plog #18 | LaCubanita, Vapiano, DelftMy Profile

 2. 25 juli 2016 / 11:33

  Lacubanita is mijn favoriete eet tent geworden, snelle service, worden goed geholpen en de carpaccio is ZO LEKKER! onwijs.. ik kom er erg graag, bijna een strippenkaart nodig
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…Allekabels Externe HardeschijfMy Profile

 3. 25 juli 2016 / 13:22

  Wat zielig voor die koe, het klinkt wel een beetje grappig.. Oeps, niet lachen!

 4. 25 juli 2016 / 18:29

  Leuke foto’s weer! Dat minder bloggen snap ik wel. Ik werk ook fulltime en een gezin dus elke dag wat posten gaat niet lukken. Het is zomer daar moet je ook gewoon van genieten toch? Xx
  Monica onlangs geplaatst…Unboxing Styletone box | Juli 2016My Profile

 5. 26 juli 2016 / 19:56

  Genieten van het leven, genieten van vrienden en familie is zo belangrijk! Het is goed dat je ervan geniet! Groetjes

 6. Angela
  29 juli 2016 / 18:12

  Leuke foto’s heb je gemaakt! Lekker hoor al dat eten!

 7. Shiva
  29 juli 2016 / 18:13

  Levensgenieter ben je! Echt leuke dingen gedaan! Ga zo door!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: