OOTD | Jurkje met opvallende bloemen.

OOTD | Jurkje met opvallende bloemen.

Na een lange tijd heb ik vandaag weer een outfit van de dag voor jullie. Dit jurkje zullen jullie vast wel voorbij hebben zien komen bij mijn laatste shoplog. Ik vind het zelf een heel mooi en kleurrijk jurkje, en daar hou ik ook echt van. Vooral het bloemen patroon vind ik erg gaaf.

Het jurkje zit wel echt strak om je lichaam, en daarmee laat het ook goed je vormen er in uit komen. Maar aan de andere kant zit het wel een beetje verstikkend als het echt een bloedhete dag is. Daar ben ik zelf ook op deze manier achter gekomen haha. Ik heb dit jurkje gecombineerd met een mouwloos vestje, en witte sleehakjes. En een witte schoudertas met een gouden hengsel, en dat ook weer gecombineerd met gouden sieraden. Mijn haar had ik opgestoken in een messy bun.

bloemenjurk 06 dubbelbloemenjurk 10bloemenjurk 07 dubbel bloemenjurk 07Normaal draag ik dit kapsel alleen thuis. Als ik bijvoorbeeld aan het schoonmaken ben of het warm heb. Ik vind dit kapsel eigenlijk niet echt bij mijn gezicht passen. En buiten merkte ik al snel dat het door de wind door elkaar ging. Maar af en toe voor de foto’s is verandering wel een keer leuk.

bloemenjurk 09bloemenjurk 08

Jurk: New Yorker
Vestje: Primark
Schoenen: Van Haren
Tas: Markt
Oorbellen: Primark
Ketting: Swarovski

Wat vonden jullie van deze outfit?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

33 Reacties

  • Anita
   26 juli 2016 / 13:09

   Ik heb het jurkje ook Ik vind hem heerlijk zite en voor de zomer is hij top om dat hij vrolijk is veel kleuren dus goed te combineren

 1. 26 juli 2016 / 08:38

  Ik herkende het jurkje direct van New Yorker. Staat je erg leuk. En ik vind je haarstijl zo omhoog juist wel mooi staan. Prachtige foto’s weer hoor.

 2. 26 juli 2016 / 08:55

  Mooie outfit, je haar vind ik juist mooi zo! Xx

  • Marushi
   Auteur
   26 juli 2016 / 12:02

   Dankjewel mop! Maar ik heb nog geen mailtje van je ontvangen? XxX

 3. 26 juli 2016 / 18:39

  Mooie outfit staat je goed. Erg kleurrijk kleedje 🙂

 4. Shiva
  26 juli 2016 / 18:50

  Wauw wat een outfit! Het staat je echt prachtig en je haar zo ook!

 5. Angela
  29 juli 2016 / 18:13

  Staat je echt prachtig! Echt een heel leuk jurkje !

 6. Simone
  29 juli 2016 / 18:15

  Dit zou ook echt een jurkje voor mij kunnen zijn. Ik ben zelf ook echt gek op bloementjes patronen.

 7. Darshini
  29 juli 2016 / 18:15

  Wat zie jij er tegelijk beeldig en sexy uit! Mooie outfit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: