Marington.nl | Orelia Sieraden

Marington.nl | Orelia Sieraden

Sieraden, ik kan er niet genoeg van krijgen! Ik kan onderhand zelf wel een winkeltje beginnen met alle sieraden die ik thuis heb liggen. Maar toch blijf ik ik er mijn geld aan uit geven. Onlangs kreeg ik een mailtje van Marington.nl met de vraag of ik misschien iets uit hun webshop wou reviewen. 

Naast sieraden verkopen ze ook nog meer mode gerelateerde producten zoals tassen, portomonnees, horloges etc. Maar ook verschillende producten voor in huis! Ze hebben ook gratis verzending in NL & BE. En als je het voor 16:00 besteld dan krijg je het de volgende dag in huis!

Marington.nl is een webshop, verrassend, eigenzinnig, veelzijdig en actueel. Deze eigenschappen zijn leidend bij de keuzes die gemaakt worden in het assortiment, de services, de prijsstelling en de communicatie en komen in alle onderdelen van de winkelformule terug. Het assortiment bestaat uit zo’n 3.000 artikelen in het segment mode & wonen.

orelia sieraden01orelia sieraden04Orelia Open Wing Bangle Pale Gold

Ik had twee producten uitgekozen die ik goed bij elkaar vond passen. Armband Open Wing van Orelia is een open armband met 2 kleine vleugels met glazen steentjes aan de uiteinden. Deze armband is gemaakt van metaal met goudkleurige plating. Ik vind de armband er lief eruit zien, maar misschien iets te klein voor mijn smaak. Ik had de vleugeltjes graag iets groter gezien. Wel een voordeel van deze armband is dat hij heel licht is, en dat je hem daarom niet voelt zitten.

orelia sieraden02 orelia sieraden03Orelia Wing Cluster Necklace Pale Gold

Voor mijn tweede product koos ik voor een ketting. Ketting Wing Cluster van Orelia is een fijn zittende ketting met 3 hangertjes: een schijfje met steentjes, een staafje met steentjes en een vleugeltje. Deze ketting is gemaakt van metaal met goudkleurige plating. Het kettinkje is ongeveer 60 cm lang en kan op verschillende lengtes worden gesloten. Toen ik deze ketting uit de verpakking haalde schrok ik. Hij was echt heel lang, daar had ik overheen gelezen. Maar ik vind dat persoonlijk zelf wel fijn, dan kan je de juiste lengte instellen bij verschillende outfits.

DSC03081Als je nu iets op de website van Marington koopt krijg je ook nog eens 10% korting met kortingscode: SUMMER2016

Wat vinden jullie van deze sieraden?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

31 Reacties

 1. 28 juli 2016 / 11:45

  Ik vind de armband het mooist, ik hou namelijk juist van wat ‘kleinere’ sieraden haha. Ik draag ook elke dag wel sieraden en voel me ‘kaal’ als ik niks draag. Leuk geschreven artikel!
  Merel onlangs geplaatst…13 raarste gewoontes van een katMy Profile

 2. 29 juli 2016 / 10:22

  Aaah, zulke leuke sieraden zeg! Ik ben echt verliefd op van die subtiele gouden! Ik ben fan!
  Liefs,
  Elles

 3. Shiva
  29 juli 2016 / 18:11

  Wauw echt mooi weer!

 4. Angela
  29 juli 2016 / 18:13

  Ik vind ze heel mooi! Vooral de ketting.

 5. Simone
  29 juli 2016 / 18:15

  Simpel maar toch erg mooi.

 6. 29 juli 2016 / 18:26

  Wat een prachtige sieraden zeg, vooral het kettinkje vind ik erg mooi. En prachtige foto’s heb je gemaakt.

 7. 29 juli 2016 / 22:11

  Wauw wat ben je een beauty! De sieraden zijn ook echt stunning (net als je blog!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: