Nieuwe sneakers in mijn collectie

Nieuwe sneakers in mijn collectie

Vorig weekend vroegen mijn ouders of ik mee ging naar Zuidplein, maar ik was veel te druk met het huis schoonmaken. In de avond ging ik bij hun eten en lieten ze mij zien wat ze die dag allemaal hadden gekocht. Mijn pa had nieuwe sneakers (nikes) gekocht, en ze zagen er echt gaaf uit. Toen zei ik dat ik eigenlijk ook wel weer toe was aan nieuwe sneakers. Ja zei mijn moeder dan had je mee moeten gaan. 

Na dat antwoord gedroeg ik me gelijk als een verwend klein kind “Wat?! Had je dan nieuwe schoenen voor me gekocht? Dat had ik moeten weten dan was ik zeker meegegaan haha”. Het was eigenlijk bedoeld als een grapje maar mijn moeder ging er verder op in. Ze zei tegen mijn vader dat hij me geld moest geven omdat zijn kind nieuwe schoenen nodig had haha. Mijn moeder bleef maar vragen en vragen en na een paar minuten gaf mijn vader het op. Hij pakte zijn portemonnee en gaf mij geld om nieuwe sneakers te kopen. Ik was weer dolgelukkig (en dankbaar) als een kind, want als je eenmaal op jezelf woont komen dit soort momenten niet vaak meer voor. En de volgende dag ging ik gelijk shoppen voor nieuwe schoenen.

We waren een paar winkels afgegaan maar ik had nog niet echt mooie sneakers gevonden. Toen gingen we de footlocker in en vond ik een paar sneakers. Ik vond deze echt super mooi ! Maar nu was de vraag zouden ze ook lekker lopen? Ik heb namelijk steunzolen en hele moeilijke voeten. Ik heb het liefst dikke zolen zodat mijn voeten een beetje ontzien worden. Ik had twee paar uitgekozen die ik echt heel mooi vond. Dit was het eerste paar waar ik verliefd op werd.

sneakers00 sneakers01 sneakers02Ze liepen heerlijk! Deze waren helemaal goed gekeurd. De kleurencombinatie vond ik ook geweldig, beige met goud. Echt iets voor mij! Ik heb nog nooit beige schoenen gehad maar deze zouden waarschijnlijk de eerste paar in mijn leven worden. Toen ging ik het tweede paar passen. Witte air max Nikes. Ik heb ook nog nooit witte sneakers gedragen omdat ik altijd bang was dat ze zo snel vies zouden worden. Deze sprongen bij mij in het oog omdat ze zo’n lekkere dikke zool hebben. De opvallende reflecterende stukken vond ik ook erg mooi.

sneakers03 sneakers04 sneakers05En ja hoor deze zaten ook heerlijk! Maar nu kwam toch echt het moeilijkste gedeelte. Ging ik voor de beige schoenen, of toch voor de witte? Ik had eigenlijk maar geld gekregen voor een paar. Helaas voor mezelf ben ik echt een persoon die op dit gebied echt geen keuze kan maken. Dus heb ik ze lekker allebei gekocht! Een paar had ik toch van mijn ouders gekregen. Zo kan ik er in ieder geval weer een tijdje tegenaan hihi.

Wat vinden jullie van deze sneakers?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

25 Reacties

 1. 30 juli 2016 / 09:13

  Wat een toffe sneakers! 😉 Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben 😀

 2. 30 juli 2016 / 10:39

  Vind ze allemaal wel heel erg mooi 🙂 vooral die met de gouden details! De hogere modellen vind ik sowieso altijd net wat mooier dan de standaard Air Max.
  Mariska onlangs geplaatst…Mijn eigen pennen met logo ♥My Profile

 3. 30 juli 2016 / 12:14

  Ooh dat tweede paar vind ik echt geweldig! Heb al op de site gekeken maar kon ze niet vinden, heb je misschien een linkje? x

 4. 30 juli 2016 / 13:06

  Ik vind ze heel gaaf! De witte versie heb ik in het donker blauw :-).

 5. 30 juli 2016 / 13:27

  Allebei mooie sneakers. Ik vind die met het goud wel het leukst!
  (ik koop bijna altijd zwarte, omdat ik schrik heb dat witte zo snel vuil zullen worden…)
  Falderie onlangs geplaatst…Het mooiste land van Europa?My Profile

  • Marushi
   Auteur
   30 juli 2016 / 13:35

   Dat heb ik ook hoor! hihi we zullen zien! 😉

 6. 30 juli 2016 / 15:44

  Zie zo het gesprek voor me. En logisch dat je niet kon kiezen. De beige zijn apart maar de reflectie op de witte is ook gaaf.
  Cindy onlangs geplaatst…Bluesky Neon 16My Profile

 7. Marjolijn
  30 juli 2016 / 16:57

  Wouw wat een gave schoenen. Love the nikies

 8. 30 juli 2016 / 19:31

  Ooooh echt heel mooi! Ik vind de laatste het mooist, past bij mijn smaak.

 9. 30 juli 2016 / 20:25

  ze zijn mooi hoor . maar verwend kind nou weet niet .maar wel een dankbaar kind.. en als je op zuidplein ben kan je ook wel even langs komen .knuffel,

 10. Simone
  10 augustus 2016 / 18:54

  Die eerste vind ik echt super tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: