Happy Thoughts #8

Happy Thoughts #8

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van word. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk ook een soort van booster voor als ik een beetje sad ben. Dan open ik gewoon een happy thought’s en daar word ik dan weer blij van. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Juli. Lees je mee? 
Lekker roti wezen eten met de familie.  Met Vice naar de film “finding Dory” geweest.  Met Vice naar Ikea geweest om bureau’s uit te zoeken.  Naar walibi geweest met Vice en vrienden Met Vice in de nacht pokemon vangen tot 3 uur. Met familie naar delft gegaan op de scooter  ♥ De verjaardag van mijn opa gevierd Gezellig met Shannon wezen eten bij vapiano  De verjaardag van Keren gevierd  ♥  Uit eten geweest met familie Mijn blog die een jaar bestaat!!!Nieuwe samenwerkingen gehad  Wat wezen drinken in de stad met Denver Met Vice naar de film Tarzan geweest Twee paar super mooie schoenen gekocht Met Vice naar de film “Lights out” geweest ♥ Met Vice pokemons wezen vangen ♥ De verjaardag van mijn opa gevierd  ♥ Sneakers gekregen van mijn ouders Winactie gewonnen ♥  Geld gekregen van mijn ouders voor schoenen  twee paar nieuwe schoenen gekocht.


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

31 Reacties

 1. 31 juli 2016 / 08:57

  Dat is een mooie maand geweest! Mijn mooiste momenten van July waren dat in het ziekenhuis bleek dat ik niet echt superhard achteruit ga en bbq en met vrienden! Maar eigenlijk ben ik iedere dag wel ergens dankbaar voor!
  Nancy onlangs geplaatst…HIGH LOW HEM DRESS & LINKUPMy Profile

 2. Lieselot
  31 juli 2016 / 09:11

  Leuk om te lezen. Wat me opvalt, je schrijft namen van mensen niet met een hoofdletter.
  Lieselot onlangs geplaatst…Lievelings #7My Profile

  • Marushi
   Auteur
   31 juli 2016 / 13:51

   Klopt, ik doe dat wel altijd maar normaal neem ik in de avond mijn artikelen door op schrijffouten etc. Alleen was ik dat gisteren vergeten. Maar het is al aangepast! 😉 -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Happy Thoughts #8My Profile

 3. 31 juli 2016 / 10:24

  Wat een leuk idee om het bij te houden! Ik ga hier ook eens mee beginnen, kijken of het me wat lijkt! En wat een leuke en happy dingen die je hebt meegemaakt deze maand!
  Demi onlangs geplaatst…BOHO // SUNCORDSMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   31 juli 2016 / 13:51

   Dat zijn natuurlijk ook echt super leuke momenten! Die blijven je heel lang bij! 😀 -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Happy Thoughts #8My Profile

 4. Marjolijn
  31 juli 2016 / 13:55

  Mis ertussen. Blij met me collega’s die ik heb ????

 5. Shiva
  31 juli 2016 / 14:01

  Gotta Catch them all! Pokemons all the way haha!

 6. 31 juli 2016 / 17:46

  Gefeliciteerd met je 1-jarige blog 😉 Bij is ‘t ook bijna zover :p
  My happy moment was vorige week, toen had ‘k een week verlof & heb ‘k leuke dingen gedaan zoals een date met een verre vriendin, op de koffie bij tante, lunch met ouders & vrienden & quality-time voor mezelf 😉

 7. 31 juli 2016 / 19:22

  Wat een leuke dingen heb je gedaan! De Pokemon app durf ik niet eens te downloaden.. maar meer om mezelf te beschermen voor dit soort momenten, haha…Wat mij happy maakte..Mijn nieuwe Zara tassen en lekker veel meidenavondjes en etentjes, haha <3

  • Marushi
   Auteur
   31 juli 2016 / 19:57

   Leuke dingen doen met de meiden en etentjes zijn altijd gezellig natuurlijk! 😀

 8. 31 juli 2016 / 21:29

  Mijn happy moments: de voorbije 2 weken (vakantie) had ik quality time met mijn zoon & vriend.

  • Marushi
   Auteur
   31 juli 2016 / 22:07

   Ja echt verslavend he! Wat voor level ben jij? -x-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: