Plog #19| Pokemon vangen, Verjaardag opa, Homie

Plog #19| Pokemon vangen, Verjaardag opa, Homie

Ik heb dit keer een korte plog voor jullie! Mijn opa was jarig geworden dus gingen we daar lekker eten met een paar familieleden. Ik weet niet hoe het komt maar het lijkt wel alsof ik mijn familie bijna elke weekend zie. Normaal gesproken is dat niet zo, maar mij hoor je niet klagen hoor! Ik vind het wel gezellig!

plog 02Mijn neefje heeft nu een fase dat hij niet meer normaal op de foto kan. Hij moet en zal een gekke bek trekken. Wij proberen hem nog over te halen met “Zeg maar cheese” “Ga maar lachen!”. Maar dat mag niet baten, hoe gekker hoe beter denkt meneer. Stiekem vind ik het ook wel een beetje komisch.

plog 01We hebben daar lekker chinees gegeten. Normaal ben ik er niet echt van, maar af en toe moet het wel kunnen.

plog 03Nog even snel een foto gemaakt van mijn oma en mijn jarige opa. En ja hoor kleine dreumes moest er toen ook even bij, want hij wou ook op de rug van opa. Ik vind de foto echt super schattig geworden! 

plog 04Vice en ik besteden “bijna” elk vrije minuut aan pokemons vangen haha. Het is een beetje ons dingetje geworden. Lekker op de scooter in het zonnetje op zoek naar pokemons. En af en toe nemen we even een stop bij een terrasje. Deze twee foto’s zijn in Schiedam gemaakt. Sinds we bezig zijn met dit spelletje komen we op zoveel plekken!

plog 05Ik vind dit echt een heel mooi plaatje. Mooie blauwe lucht, water, bootjes en molens. Hoe Hollands wil je het hebben? Ik ben zelf eigenlijk nog nooit in een molen geweest besef ik nu. Jullie wel? Ik ben best benieuwd hoe dat er van binnen uitziet. 

plog 06Op een andere “pokemon vangdag” gingen we richting de stad. Eenmaal aangekomen bij Pathe schouwburgplein hoorden wij allemaal muziek en zagen wij mensen salsa dansen. Ik vind dit echt leuk! Elke keer als ik in de stad ben is er hier op dit plein wel wat gaande. Ik vroeg nog voor de grap of Vice ook even met mij wou dansen aangezien we allebei op salsa gezeten hebben. Maar meneer had er even geen zin in, volgens mij vond hij het awkward haha. Daarna hebben wij onszelf op een cupcake getrakteerd bij de then to three bakery. Ik was er nog nooit geweest, maar mij zie je er ook niet meer terug. De cupcake was…ok. Eerder een deegbal. Nee ik hou het voortaan gewoon weer lekker bij het oude vertrouwde.

plog 07Na die cupcake kregen we trek in iets hartigs, Vice zei dat hij laatst zo’n lekkere hamburger had gegeten bij een nieuwe tent genaamd “Homie”. Ik ben altijd wel te porren voor hamburgers dus gingen we daar naar toe. Het was een klein zaakje, het eerste wat me opviel was dat de menu borden zo hoog hingen. Je kreeg bijna een whip less van het omhoog staren. Vice besloot om nu eens een andere hamburger te proberen, en ik volgde hem daarin. Het eerste wat ik dacht toen ik het papiertje open maakte “ieuw zaadjes!“. Ik hou daar niet zo van, maar ik ben een grote meid dus ik ging het gewoon proberen. Vice maakte nog een opmerking dat deze veel beter waren dan die van MacDonald, maar daar was ik het niet echt mee eens. Ik vond het maar een beetje smakeloos. Helaas, deze hamburger tent word niet een van mijn nieuwe Homie’s.

Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

27 Reacties

 1. 2 augustus 2016 / 06:32

  Gezellig al die dansende mensen. Heel bijzonder, zoiets zie je niet snel. Misschien eerder in een ander, warm land… Lijkt mij echt heel spannend om naar Pokemons te zoeken. Ik heb het geprobeerd om de app te vinden maar ik heb een Samsung en ik denk dat het alleen voor de IPhone beschikbaar is?
  Nog gefeliciteerd met je opa, je hebt zo een gezellige familie. Leuk!
  Babs onlangs geplaatst…Review: Sho (oog) make-up removerMy Profile

 2. 2 augustus 2016 / 10:17

  Ahh die foto’s van je opa&oma! Ik wou dat ik de mijne nog had! Lief!

  En ja dat Pokemon he.. wij zijn gisteravond nog even naar het bos geweest inderdaad om lekker te vangen! Haha! ik heb nog nooit zoveel met mijn 15jarige medemens gepraat 😉 Superleuk!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Kookinspiratie: favoriete blogs en websites #1My Profile

 3. 2 augustus 2016 / 12:06

  Wat een leuke plog! En wat een lieve foto van jou en je opa en oma, grappig he dat je zoveel mensen ziet lopen die pokemon spelen!
  Liefs,
  Evelien
  Evelien onlangs geplaatst…Summer in GreeceMy Profile

 4. 2 augustus 2016 / 13:38

  Tof weekendje zo te zien! Misschien moet ik toch eens doorzetten met dat Pokemon. Ik ben na 4 pokemons in de tuin weer gestopt, maar andere mensen hebben er zo’n lol mee, dat moet mij toch ook lukken.

  Ik had een weekendje familie, wat in mijn geval bijna nooit voorkomt. Mijn lieve peetoom werd zaterdag 65, dus daar zijn we naartoe geweest en daarna heb ik Project Runway All Stars seizoen 4 gebinged. Op zondag werd mijn knappe tante alweer 64 terwijl ze eruit ziet als 45 😉 , dus gingen we weer aan de Limburgse vlaai. Nu heb ik tot mijn eigen verjaardag in december weer alle familiefeestjes gehad.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Winnen : Een pakketje met mijn favorieten!My Profile

  • Marushi
   Auteur
   2 augustus 2016 / 18:08

   Hahah ja klinkt wel erg gezellig zoveel feestjes! Maar ik snap wat je bedoelt 😛

 5. 2 augustus 2016 / 13:41

  Je neefje, hahahahaha eigenlijk is het stiekem ook wel leuk die gekken bekken. Mijn kinderen doen alleen maar gekken bekken trekken. Die zijn nooit meer uit die fase gekomen hahhahaha.

  • Marushi
   Auteur
   2 augustus 2016 / 18:07

   Hahahha ja ik denk dat ik daar zelf ook stiekem wel last van heb! XD

 6. 2 augustus 2016 / 14:29

  Leuke plog! Hier thuis zijn we ook met Pokemon bezig, er zitten er zoveel rond mijn huis dat ik er vanuit de tuin al heel wat vang haha!

  • Marushi
   Auteur
   2 augustus 2016 / 18:07

   Dan heb je zeker geluk! Ik moet echt mijn huis uit om te vangen haha

 7. 2 augustus 2016 / 16:40

  MMM dat chinees eten ziet er lekker uit!
  Leuk dat je het zo fijn gehad hebt dit weekend.
  Elien onlangs geplaatst…GIVEAWAY TIMEMy Profile

 8. 2 augustus 2016 / 16:54

  Leuke plog! Hmmm, Chinees. Lekker hoor! Hartstikke leuk dat je je familie bijna elk weekend ziet 🙂

 9. 2 augustus 2016 / 17:56

  Die dansende mensen, wat leuk! Wij hadden een weekendje bij mijn schoonouders, biosje, aviodrome, leuk voor de kids! ( maar ik ben wel weer blij dat ik thuis ben…;-) )
  hilde onlangs geplaatst…Mijn nagellak stash!My Profile

  • Marushi
   Auteur
   2 augustus 2016 / 18:05

   Klinkt als een druk maar wel leuk weekend! 😀 -x-

 10. 2 augustus 2016 / 20:00

  Dat plaayje met de molen is echt mooi. Mijn oom had een van de molens op kinderdijk dus ben er vaak geweest. Wat een heerlijk weenekd heb je gehad. Helaas moest ik beide dagen werken.

 11. 5 augustus 2016 / 10:08

  Leuke plog! Gezellige foto’s! Nog gefeliciteerd met je opa 🙂
  Jammer dat Ten to Three tegen viel. Ik heb daar ooit in Delft een high tea gedaan en dat beviel mij wel goed.

  Liefs, Cindy
  Cindy onlangs geplaatst…B-daybash: High tea partyMy Profile

 12. 8 augustus 2016 / 14:59

  Echt heel leuk dat je, je familie zo vaak ziet, geniet ervan! Mijn familie zie ik niet zo heel vaak, wat eigenlijk wel jammer is. Nog gefeliciteerd met je opa, zo te zien heb je het erg gezellig gehad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: