Marushi’s Drawings #2 | Outfits

Marushi’s Drawings #2 | Outfits

Vandaag wil ik het tweede artikel met jullie delen van Marushi’s Drawings. Mensen die mij al langer volgen weten dat tekenen een van mijn grootse hobby’s/passie’s is. Maar op dit moment heb ik het te druk met andere dingen. Tekenen is er hierdoor een beetje bij ingeschoten. Dit vind ik wel heel erg jammer, omdat ik het erg leuk vind om te doen! 

In de komende artikelen wil ik jullie graag mijn artwork laten zien. Dat kunnen schetsen zijn, illustraties comics noem maar op. Door het plaatsen van mijn tekeningen hier, hoop ik wat positieve feedback te krijgen die mij kan inspireren om weer te gaan tekenen. Als je mijn blog al wat langer bezoekt dan weet je dat ik een aantal jaar geleden een opleiding heb gedaan voor Mode Design. Hierbij moest ik heel veel ontwerp schetsen maken en dat vond ik echt super om te doen! Vandaag laat ik jullie een paar van deze tekeningen zien.

1# Het leukste van kleding ontwerpen vind ik dat je echt je fantasie erin kan stoppen. Je kan het zo mooi/gek maken als dat je zelf wilt. Ga je voor een sjieke galajurk of een vleesjurk van Lady Gaga? Je kan het zo gek niet bedenken. Wat ik meestal deed als ik outfits tekende was het op meerdere poppetjes plakken in verschillende kleuren. Ik vond het heel leuk om verschillende kleuren uit te proberen. Zou jij deze jurk dragen?

2# Dit is een sexy winterse outfit. Wat eigenlijk nergens op slaat want wie gaat er zo in de winter lopen? haha. Maar dat is wat ik bedoel je kan het zo gek maken als dat je zelf wilt. Ik zie deze outfit al helemaal voor me op de rode loper. Gedragen door een of andere r&b zangeres.

3# Dit jurkje doet me een beetje aan Spanje/Mexico denken. Ik vind het een beetje lijken op de outfit van een flamenco danseres. Ik ontwerp het liefst jurkjes, en van mij mogen ze best wel een beetje sexy/uitdagend zijn.

4# Ik was een tijdje bezig om een leren jas te ontwerpen en hem dan ook echt laten maken. Maar ik ben er eigenlijk niet echt verder mee gegaan. Toen der tijd zag je dit soort jasjes bijna overal en ook nog voor een goedkope prijs. En om zo’n soort jasje te laten maken ben je toch weer wat centen verder.

5# Ook dit jurkje had ik graag in het echt willen laten maken. Al ben ik dan nog niet helemaal eens over het printje hoor haha. Dan zou het waarschijnlijk het eerste jurkje worden. Houden jullie van jurkjes met drukke printjes? Ik ben eigenlijk meer van neutrale kleuren en als het een printje moet zijn dan ga ik voor een bloemenprint.

Welke outfit tekening en kleur vonden jullie het leukst?

Lees hier het eerste artikel van Marushi’s Drawings.

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

30 Reacties

 1. 3 augustus 2016 / 06:59

  Wat goed gemaakt zeg! Ik vind dit zo knap getekend. Het Spanje/Mexico jurkje heeft ook iets Egyptisch lijkt wel! Heel apart!
  De laatste jurken vond ik het mooist… ik zie het zo voor mij..dat op het lijfje allemaal pailletten of diamantjes zitten, chique hoor!
  Babs onlangs geplaatst…Review: Rodial SUPER ACIDS x-treme acid rush peelMy Profile

 2. 3 augustus 2016 / 07:45

  Oh wat mooi zeg! Echt te gek als je zo creatief bent! Ik ben helemaal gek van het jasje!
  Nancy onlangs geplaatst…CROCHET DRESSMy Profile

 3. 3 augustus 2016 / 08:41

  Echt tof dat je dit allemaal zelf hebt gemaakt! Vind het wel leuk als je dit kan 🙂 ik vind het jasje denk ik het mooiste (voor mezelf tenminste)
  Simplynspecial onlangs geplaatst…My Summer EssentialsMy Profile

 4. 3 augustus 2016 / 09:06

  De tweede reeks tekeningen en daarvan de blauwe vind ik het leukste. Een beetje een mix tussen Frozen en Rihanna 😉
  Je tekent erg leuk! En wat tof dat je een opleiding hebt gedaan tot mode design! Mag ik vragen waar je die opleiding hebt gevolgd? Ik ben zelf nu ook een tijdje bezig met tekenen van mode en ik vind het heerlijk om te doen. En idd, als je geen tijd hebt om te tekenen…. dat is altijd zo jammer~ Ben benieuwd naar je komende artikelen over je illustraties!
  Eva onlangs geplaatst…Zonsondergang in ZeelandMy Profile

 5. 3 augustus 2016 / 09:09

  Wat leuk, ik teken ook heel erg veel 🙂 jammer is dat als je de tijd er niet echt voor kan vinden (I know the struggle haha!)
  Mooi hoor! Ik vind die complete outfits heel gaaf 🙂
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Foto- en shoplog AntwerpenMy Profile

 6. 3 augustus 2016 / 09:25

  Wauw wat prachtige tekeningen! !!! Echt mooi!!!

 7. 3 augustus 2016 / 09:51

  Wat ontzettend leuk om te zien! Ik ben pas geleden ook weer begonnen om het illustreren op te pakken, alleen doe ik het dan nog met een potlood/pen haha. Maar je creaties vind ik super mooi, ook heel leuk om te zien dat je een eigen stijl hebt
  Maaike onlangs geplaatst…Hello AugustMy Profile

 8. Bodil
  3 augustus 2016 / 11:03

  Jeej, meer drawings! Vooral nr 5 en nr 1 vind ik geweldig! 😀

 9. 3 augustus 2016 / 16:24

  Wow, wat een mooie art maak jij! Mijn medeblogster Marleen kan ook onwijs mooi tekenen. Ben daar zo jaloers op! Ik vind het jasje onwijs cool, zou ik zo kopen in de winkel 🙂

  Ben beniewd naar je aankomende blogs
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Foto- en shoplog AntwerpenMy Profile

 10. 4 augustus 2016 / 23:09

  Mooi gedaan. Ik houd ook erg veel van tekenen. Ik teken nog vaak met de hand. Maar nu heb ik eventjes geen tijd meer. Best jammer. Ik had voor het laatst een half jaar geleden een oog gemaakt voor een mascara.

 11. 5 augustus 2016 / 10:22

  Mooi hoor! Jammer dat je er de laatste tijd geen tijd voor hebt gehad om te tekenen. Mijn voorkeur gaat uit naar de eerste reeks 🙂

  Liefs, Cindy
  Cindy onlangs geplaatst…B-daybash: High tea partyMy Profile

 12. 6 augustus 2016 / 14:02

  Tof zeg! lijkt me gaaf dat wat in je hoofd zit er zo weer uit komt! Doe je dit op een teken tablet?

 13. 9 augustus 2016 / 21:10

  Wat gaaf gedaan zeg! Ik snap dat wel, dat je het te druk hebt met andere dingen en dat dit dan op een laag pitje komt te staan… Daar heb ik zelf ook last van 😉
  Teddy onlangs geplaatst…Misslyn – pop it up powder blushMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   10 augustus 2016 / 18:54

   Nee niet echt eigenlijk haha. Ik heb ook geen flauw idee hoe je zoiets maakt. Ik vond het vroeger wel erg leuk om zelf te doen.

 14. 10 augustus 2016 / 15:46

  Wat tof! Ik vind de derde echt wat voor Beyonce tijdens een optreden 😀

 15. Simone
  10 augustus 2016 / 18:53

  Ik vind ze allemaal geweldig maar die eerste springt er voor mij echt wel tussen uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: