Uitslag enquête & winnaar Monchichi

Uitslag enquête & winnaar Monchichi

Vorige week konden jullie mijn enquête invullen en kans maken op een leuke monchichi sleutelhanger. Vandaag laat ik de uitslagen aan jullie zien, en ik was zeker positief verrast!

In totaal hebben er 40 mensen deelgenomen aan deze enquête. Dat vond ik er best veel! Heb je hem nog niet ingevuld dan mag je dat natuurlijk altijd nog doen! Alle hulp is welkom! Klik hier voor de Enquete van Marushi Lifestyle. We beginnen met de eerste vraag.

enquete01

Ik vind het grappig om te lezen dat het grootste procent van mijn lezers jonger is dan mij. Maar ik vind dat alleen maar positief! Ik voel me namelijk zelf nog niet zo oud, misschien kan ik het daarom wat beter vinden met de lezers van deze leeftijd.

enquete02

Het grootste gedeelte van de mensen bezoekt mijn blog 1/3 keer per week. Dat is best redelijk, maar daar wil ik toch liever dagelijks van gaan maken. Dus dat betekend meer artikelen plaatsen! En natuurlijk onderzoeken wat mensen nou echt leuk vinden om te lezen.enquete03

Vier van de 40 mensen vond mijn site iets te roze haha. Ik zeg eerlijk, ik ben er nu ook al weer een beetje op uitgekeken maar ik mag van mezelf niet gelijk een nieuwe layout kopen. Ik zal het voorlopig hier mee moeten doen. Ik wil het eigenlijk wat strakker hebben maar elke keer eindig ik met de kleur roze :P.

De enigste tip die ik over mijn site heb mogen ontvangen:

“Verder niets op aan te merken hoor, ziet er fantastisch uit. Ik zou misschien alleen de rechterkant voorzien van iets minder info/reclame, zodat het iets rustiger wordt.”

Ik heb eigenlijk nul reclame op mijn site staan, maar ik heb het qua informatie wel iets rustiger gemaakt. Zelf hou ik wel van wat drukker omdat ik dan het gevoel heb dat de blog leeft.

enquete04

Ik heb hier een top vijf gemaakt met wat het best gelezen wordt. Ik vind het ook fijn om te lezen dat het deze vijf onderwerpen zijn want daar schrijf ik gewoon het graagst over.enquete05

Ook hier weer een top vijf. Film reviews vond ik heel erg leuk om te maken maar het werd bijna niet gelezen. Dit onderwerp ga ik er helaas uit halen. En dat interviews liever niet hier gelezen worden vind ik best grappig want ik heb nu nog helemaal geen interview geplaatst. Maar dat ga ik stiekem toch doen want ik heb daar nog een paar leuke ideetjes over! En dan maar afwachten of mensen dat leuk vinden.enquete06

Nou hier valt eigenlijk niks op aan te merken. 93% vind het merendeels ruim voldoende. Dus daar ben ik heel tevreden over.enquete07

Heel leuk om te lezen dat 63% van de lezers echt op mijn blog komt voor de persoon zelf. Dat houd voor mij in dat ze een klik hebben met Marushi Lifestyle en daarbij mijn persoonlijke leven. Want dit is immers ook echt een persoonlijke blog.

enquete08

Dit was eigenlijk meer een een vraag voor mezelf want ik wist niet wat ik aan mijn “aankomende” winactie moest koppelen. Ik had eigenlijk verwacht dat MAC producten boven aan zouden staan. Maar die staat op de befaamde derde plek.

99% van de mensen die mijn enquête hebben ingevuld hebben ook deze vraag beantwoord. Ik kan ze helaas niet alle 39 laten zien dus heb ik er hier een paar uitgekozen die er voor mij echt uit sprongen.

 

Wat maakt Marushi Lifestyle leuk, en zorgt ervoor dat je terug blijft komen?

 

 • “De schrijfstijl en de onderwerpen. De lay-out vind ik ook fijn. De site is mooi ingedeeld en je blog is divers.” – www.madebyleine.nl
 • “Een gezellig persoon, die leuke interessante artikelen schrijft met een mix van van alles wat!” – www.worldofsanhine.nl
 • “Ik vind dat je erg fijn schrijft, en dat over vrolijke onderwerpen. Daar word ik zelf ook een beetje vrolijk van. 🙂 Bovendien ben je  (voor zover ik weet) een erg lieve, sympathieke meid!” – www.jessicajay.eu
 • “Ik vind je blog echt leuk! De foto’s zijn helder, je lay-out oogt heel professioneel en je hebt een mooie schrijfstijl.” – http://xgraciously.com/
 • “Je bent een leuke persoonlijkheid en je bent Rotterdams, dat vind ik leuk! je bent een knappe meid en je foto’s zijn erg mooi. “- http://www.brilliantnails.nl/
 • “Leuke artikelen, een kijkje achter de schermen (gezellig, die familiefoto’s!) en soms heb je een ‘band’met een blogger. Alsof je die persoon die al jaren kent. En dat gevoel heb ik bij jouw blog en persoon. Gefeliciteerd alvast en ga zo door! “- http://www.beautybybabs.com
 • “Leuke, gezellige foto’s, artikelen die fijn weglezen, en de hele site heeft gewoon een leuke sfeer 🙂 ” – www.matteandshimmer.nl

enquete09

Een acht krijg ik voor Marushi Lifestyle, daar ben ik echt super trots op!! Dank jullie wel voor het invullen van mijn blog. Jullie hebben mij hier echt heel veel mee geholpen.

 


En dan nu natuurlijk de winnaar van de sleutelhanger!

De winnaar van de sleutelhanger is….. Pandora en zij ging voor de roze Monchichi. Van harte gefeliciteerd! Stuur mij even een mailtje op marshavw@hotmail.com met jouw gegevens en dan wordt deze sleutelhanger zo snel mogelijk naar je opgestuurd!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

17 Reacties

 1. 5 augustus 2016 / 10:16

  Handig dat je een enquête hebt gehouden. Fijn dat je rekening wilt houden met de interesses van je volgers!

  Liefs, Cindy
  Cindy onlangs geplaatst…B-daybash: High tea partyMy Profile

 2. Marjolijn
  5 augustus 2016 / 12:39

  Super leuk om al de uitslagen terug te lezen. Helaas geen sleutelhanger gewonnen. Gefeliciteerd voor diegene die de sleutelhanger gewonnen heeft

 3. Pandora
  5 augustus 2016 / 12:50

  Yeeee gewonnen!! Leuk zeg 🙂

 4. 5 augustus 2016 / 13:03

  Leuk dat je alles met je lezers deelt. Pandora gefeliciteerd!

 5. 5 augustus 2016 / 13:34

  Leuk om de uitslag te zien! Ik denk dat je wel heel tevreden kunt zijn met deze mooie uitslag, iedereen is eigenlijk heel positief en dat snap ik helemaal want je hebt een hele leuke blog 🙂
  Kirsty onlangs geplaatst…My Week in Photos Augustus 1My Profile

 6. 5 augustus 2016 / 17:16

  Wat leuk dat er zoveel mensen hebben meegedaan! En naturlijk handig dat je nu zo’n overzichtje hebt om eventueel dingen anders te doen.

 7. 5 augustus 2016 / 22:34

  Wat ontzettend leuk om je op mijn Fancy Friday link up te zien! Dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: