Een overnachting bij Preston Palace

Een overnachting bij Preston Palace

Dit weekend ben ik samen met Vice naar Preston Palace geweest. Omdat Vice onlangs was afgestudeerd wou ik iets leuks met hem doen, maar het moest wel een verassing blijven. Dat was nog best moeilijk want vice kan heel goed aan mij zien wanneer ik lieg. Hij had hierdoor wel iets door maar wist nog niet precies wat er nou ging gebeuren. Ik zei alleen dat hij zijn koffer moest pakken en gaf hem de route naar onze bestemming. 

Eenmaal onderweg begon ik hem vragen te stellen of hij al wist wat we gingen doen, maar hij had geen flauw idee. Ik ging hem expres nog om de tuin leiden dat we iets op het water gingen doen, dat we misschien vies konden worden en dat we daarom extra kleding mee moesten nemen. Ik vertelde hem ook dat we waarschijnlijk moesten overnachten indien het te laat zou worden.

Toen we eenmaal in de buurt waren reden we langs een bord met Preston Palace erop. Er was even een doodse stilte in de auto toen vice opeens droog reageerde: “Hey, ik zag daar wel een bord met Preston Palace erop”. Shit! Ik moest zo hard lachen ja nu kon ik het niet meer geheim houden. Ik vertelde dat we daar twee daagjes zouden blijven en dat we daar ook gingen overnachten. Hij was er nog nooit geweest dus hij was wel heel benieuwd.

Over Preston Palace

Preston Palace is een veelzijdig en verrassend all-inclusive hotel en uitgaans centrum met talloze mogelijkheden. Er is een zwem- en saunaparadijs, een indoor-kermis, een spelotheek voor de kinderen, een uitgaanscentrum met diverse faciliteiten voor spel en ontspanning, een feestzaal met elke avond live muziek, een vergadercentrum en een bioscoop. Ook zijn er diverse restaurants, barretjes en een koffiecorner, waar een ruim aanbod aan culinaire heerlijkheden geserveerd wordt.

prestonpalacehhIn de auto onderweg naar Preston Palace.

prestonpalace01prestonpalace-We zijn gearriveerd! En wat doet meneer als eerste, zijn pokemon go app opstarten! Jammer genoeg was er maar een punt in de omgeving. Hoe bedoel je iemand is hier verslaafd haha.prestonpalace02Ik was er al een paar jaar eerder heen geweest maar er was nu wel heel veel veranderd. Dit is de koffiehoek. Hier kan je koffie, thee en chocolademelk pakken. Ook kan je er verschillende soorten gebak, koeken en muffins pakken.

prestonpalace03 prestonpalace04In het hotel heb je ook een paar cafeetjes zitten. Wij waren op een zondag gekomen dus waren er maar een aantal open. Maar ze draaide er alleen maar Nederlandse muziek, echt verschrikkelijk haha. We hebben wel een paar drankjes gedronken, maar we bleven er niet lang zitten.

prestonpalace05 prestonpalace06Je hebt verschillende plekken in het hotel waar je kan eten en drinken. Het is echt onwijs groot, dus je moet wel een paar keer een rondje lopen om nou precies te zien waar je nou bent. We gingen hier gezellig een drankje doen. Lekker knus, maar toch wel een beetje warm met dat haardvuur.

prestonpalace07Op bijna alle foto’s heb ik geen mascara op omdat we deze dagen ook gingen zwemmen, dus dat leek me een beetje nutteloos. Daarom zie ik er misschien een beetje vermoeid uit. Long live mascara!

prestonpalace08 prestonpalace09Er stond een vriezer met verschillende waterijsjes erin die je gewoon kon pakken. Maar op een bepaald uur kon je er ook schepijs krijgen. Je kon zoveel bollen kiezen als je wou! En ze waren ook echt groot.

prestonpalace10De bowlingbaan! Ik ben dit weekend drie keer met Vice wezen bowlen, en ik had alle drie de keer gewonnen! Dat vond Vice niet zo leuk haha normaal gesproken wint hij met alles. Dus je kan je voorstellen dat ik erg blij was! 

prestonpalace11Ik ben niet zo van het gokken maar deze badboys kunnen toch aardig wat geld uit mijn zakken kloppen. Man, man, man wat is dit spannend, verslavend, zenuwslopend. En elke keer gooi je er weer wat in, want jaaa, ze gaan nu echt bijna vallen!

prestonpalace12 prestonpalace13Je hebt er verschillende soorten attracties in de kermis. Helaas zijn het wel attracties die rond, en rond gaan, dus niks voor mij. Als ik er alleen al naar kijk word ik misselijk.

prestonpalace14 prestonpalace15Er is ook een kleine wok gedeelte, en ik vind dat echt heerlijk! Allemaal verschillende soorten groenten, vis en vlees kan je daar pakken. En ze maken het zo waar je bij staat klaar.prestonpalace16 prestonpalace17 prestonpalace19Preston Palace heeft ook meerdere gedeeltes waar je lekker even buiten in de zon kan zitten. Ook hebben ze een aparte “buitenruimte” speciaal voor rokers.

preston palace18De Preston Special. Ik heb geen idee wat ze er nou precies allemaal in hadden gedaan maar hij smaakte erg goed!

preston palace21Deze foto’s heb ik van de site gehaald, want ik ben zelf niet met mijn camera het zwembad ingegaan. Wat ik erg apart vind is dat er midden in het zwembad een aquarium staat waar echte piranha’s in zitten! Ik vond het zelf wel een beetje zielig voor de visjes, ze hadden maar zo’n kleine ruimte om te zwemmen.

preston palace22preston palace20En toen was het alweer tijd om naar huis te gaan, maar natuurlijk moesten we nog wel een bananen gebakje eten. Het was echt een super gezellig weekend, met heel veel eten en drinken. Ik wil niet eens weten hoeveel kilo’s we zijn aangekomen haha. Maar het was zeker voor herhaling vatbaar,

Zijn jullie ooit naar Preston Palace geweest?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

30 Reacties

 1. 11 augustus 2016 / 06:06

  Wat leuk, ik hou van mensen die anderen weten te verrassen! Ziet er top uit daar. Dat zwembad is wel bizar, zeg!
  Ik ben er nooit gewest.. maar ehm….kan je daar ook gewoon zo een bananengebakje eten? Smul! Smul!
  Babs onlangs geplaatst…Een dagje Scheveningen- fotoverslagMy Profile

 2. 11 augustus 2016 / 07:14

  Lijkt me best leuk om daar met een hele groep naartoe te gaan. Maar het zijn inderdaad wel ontzettende eet weekenden! Maar dat moet af en toe kunnen toch?
  Nancy onlangs geplaatst…BABY BLUE LEATHER PENCIL SKIRTMy Profile

 3. 11 augustus 2016 / 08:06

  Nog gefeliciteerd met Vice! Leuk dat je daar heen bent geweest! Ik had het er toevallig laatst nog met mijn vriend over dat ik daar graag weer naartoe wil gaan. Ik ben er 3x eerder geweest. Je komt daar echt tot ontspanning en het is echt fijn dat het allemaal all inclusive is 🙂
  -X-

  • Marushi
   Auteur
   11 augustus 2016 / 09:00

   Dankjewel! ^^ Ja je kan je portemonnee gewoon thuis laten haha.

 4. 11 augustus 2016 / 08:30

  Ben er nog nooit geweest, vind het ook behoorlijk duur maar het ziet er wel heel leuk uit!

 5. 11 augustus 2016 / 08:34

  Leuk! Ik heb er al veel over gehoord maar nog nooit geweest. Het schijnt ook erg leuk te zijn voor kinderen?

 6. 11 augustus 2016 / 08:53

  Lang geleden ben ik er eens geweest, het was toen al overweldigend, maar het ziet er nu nog mooier uit. Ik ga zeker eens kijken op de site. Mooie review hierover..

 7. 11 augustus 2016 / 10:27

  Ik ben er nog nooit geweest, maar heb het wel vaak op tv voorbij zien komen. Ziet eruit als een leuke plek 😀
  Demi onlangs geplaatst…Berlijn 2016My Profile

 8. 11 augustus 2016 / 11:51

  Wat een prachtige foto’s!! Zag er echt heel mooi uit! Ik ben er nog niet geweest maar lijkt me wel een echte aanrader 🙂

 9. 11 augustus 2016 / 14:08

  Wauw wat super leuk dat jullie naar Preston Palace zijn geweest!! Leuk hé ? Ik vond het echt geweldig daar! En het zwembad vond ik ook zo geweldig! Haha die kermis met al die ronddraaiende attracties ik werd een beetje misselijk van een aantal attracties 😛 Leuk om te zien dat jullie een toffe tijd hebben gehad in Preston!

 10. Shiva
  11 augustus 2016 / 20:25

  Aaah super leuk ziet het er weer uit! Lijkt erop dat jullie samen een top weekend gehad hebben! LEUK!!

 11. 11 augustus 2016 / 21:32

  Wat gaaf dat er ook kermisattracties waren! Enneh met die Pokemons… mijn vriendje zou precies hetzelfde doen, haha! Xx
  Anke onlangs geplaatst…Frankrijk 2016My Profile

 12. 11 augustus 2016 / 21:38

  Preston palace is echt zo tof! 2 erheen mogen gaan met speciale gelegenheden, keek m’n ogen uit met wat er allemaal was. En nu is er nog meer bij en veranderd haha, tijd om weer erheen te gaan haha! Wie weet als we 3 jaar getrouwd zijn 😉

 13. 12 augustus 2016 / 02:45

  Zo te zien hebben jullie het heel fijn gehad! Ik ben er nog nooit geweest. We zouden eigenlijk naar Preston Palace gaan als huwelijksreisje, maar mijn man had toen net een nieuwe baan en kon eigenlijk niet weg. We zijn nu bijna 4 jaar getrouwd en nog steeds niet geweest. Misschien toch eens als volgend uitje plannen. 🙂
  Tamara TS onlangs geplaatst…De Zomer in je Bol met Batiste Mini droogshampooMy Profile

 14. 12 augustus 2016 / 08:25

  Wat heerlijk zo een weekendje weg samen! Super lief dat je dat als verrassing had georganiseerd. En wauw, wat ziet het hotel er onwijs mooi uit <3

  • Marushi
   Auteur
   13 augustus 2016 / 07:27

   Wij waren natuurlijk in de vakantieperiode gegaan op een zondag. Dus het was wel drukker dan norm. Maar geen abnormale rijen ofzo alles ging lekker snel door 🙂

 15. 13 augustus 2016 / 07:24

  Ik had hier nog nooit van gehoord maar wat ziet het er leuk uit! Echt heel gaaf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: