De brocante markt in Kijkduin.

De brocante markt in Kijkduin.

Dit weekend waren wij eigenlijk alleen maar in kijkduin. In het artikel van gisteren “Pokemon go gekte op Kijkduin“, kon je lezen dat wij zaterdag daar waren om pokemon’s te vangen. Maar toen wij daar aankwamen waren ze allemaal bezig om kraampjes neer te zetten. Dus ik had gelijk gegoogeld en toen las ik dat er de volgende dag een brocante markt was.

Dat leek mij wel heel erg leuk om te zien. Ik wist dat vice dat ook leuk zou vinden want dan kon hij namelijk ook weer pokemon’s vangen haha. Twee vliegen in een klap! De volgende dag was ik helaas niet zo lekker toen ik opstond. Ik heb last van een blaasontsteking en de medicijnen die ik daarvoor krijg hebben best wel heftige bijwerkingen. Maar na een ibuprofen ingenomen te hebben ging het al wat beter, en gingen wij op weg naar Kijkduin. Het was prachtig weer en ook ontzettend druk! Ik hoorde kraamhouders zeggen dat het nog nooit zo druk geweest was, hmm…hoe zou dat nou komen? 😛

Kijkduin Brocante Markt 01 Kijkduin Brocante Markt 03Het was weer aardig vol met pokemon spelers.

Kijkduin Brocante Markt 04Dream catchers! Ik vind ze toch zo ontzettend mooi he met al die kleurtjes. Ik ben er altijd wel een beetje bezeten van geweest.

Kijkduin Brocante Markt 05En herken je deze blaffende hondjes nog? Die heb je zeker wel eens gehad/gezien toen je klein was.

Kijkduin Brocante Markt 06Het is dat ik er veel te oud voor ben, maar ik vind deze haar versieringen zo ontzettend cute!

Kijkduin Brocante Markt 07 Kijkduin Brocante Markt 08Wij hebben vier chocolade kokos makronen gekocht, en ze waren echt heerlijk! Ik kon ze gewoon niet weerstaan.

Kijkduin Brocante Markt 09 Kijkduin Brocante Markt 10 Kijkduin Brocante Markt 11 Hmm..allemaal lekkere nougat! Ik wou er wel wat van kopen maar Vice trok me snel verder!

Kijkduin Brocante Markt 12Ik vind dit er zo schattig uitzien! Maar dan had ik het kastje liever in het wit gezien.

Kijkduin Brocante Markt 13Op een gegeven moment was er weer een stormloop en ging iedereen achter elkaar aan. Want er was weer een bijzondere Pokemon aanwezig, en iedereen wilt die natuurlijk vangen!

DSC_5724Dit was echt het grootste mensen massa die ik ooit gezien heb qua Pokemon gebied. Wat was het druk! Je ziet het niet meer, maar dit was een fiets en looppad. De fietsers konden er op dit moment niet echt langs fietsen natuurlijk. Een man fietste tegen een kindje op en begon hem uit te schelden voor lul omdat hij niet voor zich keek. Ik dacht bij mezelf wie is hier nou de lul? Het is niet alsof het hier elk minuut zo vol staat. Je ziet toch dat het druk is stap dan even af. Dan ga je niet een klein kindje uitschelden die gewoon lekker aan het spelen is.

Kijkduin Brocante Markt 14Zo fout allemaal, maar toch ook weer schattig!

Kijkduin Brocante Markt 15 Kennen jullie deze bandjes nog? Wat heb ik er vroeger veel van deze versleten zeg. Heel mooi al die felle kleurtjes!

Kijkduin Brocante Markt 16 Kijkduin Brocante Markt 17 Kijkduin Brocante Markt 18 Kijkduin Brocante Markt 19 Kijkduin Brocante Markt 20Op het strand zelf heb je ook verschillende terrasjes en dat ziet er allemaal zo ontzettend leuk uit! Volgens mij moet je hier wel vroeg bij zijn anders is alles bezet. Ik zou er echt makkelijk heel de dag kunnen zitten.Kijkduin Brocante Markt 21Let niet op mijn hoofd, ik voelde me niet echt optimaal die dag.

Kijkduin Brocante Markt 22Wat een cheat weekend was dit zeg. We gingen lekker eten bij Tios burgers, aangezien Vice echt een burgerliefhebber is. En buiten op het bord zag ik dat ze ook milkshakes hadden! Dat was voor mij ook weer een pluspunt.

Kijkduin Brocante Markt 23Ik bestelde een chocolade milkshake. Zeg nou zelf dit ziet er toch onwijs lekker uit?! En laat me je vertellen, hij was ook heerlijk! Een van de beste die ik ooit gehad heb. De volgende keer als ik weer naar Kijkduin ga weet ik wel wat ik ga bestellen!

Kijkduin Brocante Markt 24 Kijkduin Brocante Markt 25Ondertussen moet meneer wel nog even alle Pokemon vangen he! 😛

Kijkduin Brocante Markt 26Ik ben zelf niet een ontzettende burger fan, maar ik vond deze erg lekker! Ook de patat vond ik zeer smakelijk. Niet te hard en niet te zacht.Kijkduin Brocante Markt 27Het was weer een gezellig weekendje vol met zon, strand, terrasjes en Pokemon vangen!

Wanneer heb jij voor het laatst op een terrasje gezeten?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

28 Reacties

 1. 16 augustus 2016 / 07:34

  Wat een gezellige markt zeg! En wat een leuke dingen allemaal. Ik ben dol op markten, zwarte markt Beverwijk? Zet mij er maar neer, ik vermaak me wel! Mmm, ik zie pulled pork staan, heerlijk!
  Nancy onlangs geplaatst…GREEN CREAM SKIRT & LINKUPMy Profile

 2. 16 augustus 2016 / 08:07

  Wat gezellig daar! Ik ben nog nooit op een Brocante markt geweest.. ben ook dol op foute leuke dingen. Ook leuk die hoeden en haha, die hondjes!
  Verse kokosmakronen, heerlijk! Vroeger was ik niet zo een fan van kokos, maar tegenwoordig lust ik er wel pap van.
  Babs onlangs geplaatst…Faking a crease for bigger eyes :Holy Grail or Fail?My Profile

 3. 16 augustus 2016 / 08:20

  Oh, wat ziet dat er gezellig uit! Leuke foto’s! 🙂

  Love,
  Dascha

 4. 16 augustus 2016 / 11:12

  Ik wil ook echt een keer naar Kijkduin! Eerst alleen vanwege de Pokémon, maar nu ook naar de markt. Heel grappig om dat kinderspeelgoed te zien, brengt me echt helemaal terug haha.

 5. 16 augustus 2016 / 11:34

  Wat super leuk om zo’n weekendje weg te gaan! Haha ik moet echt een keer naar Kijkduin gaan om pokemon te gaan vangen… ik woon redelijk dichtbij … 🙂
  We zaten nog vorige week op het terras…. Helaas is het weer niet helemaal lekker deze zomer om vaker op het terras te gaan zitten..
  En wat een toffe en leuke markt zeg!! Leuk om het te gaan bezoeken!

 6. 16 augustus 2016 / 13:54

  Het marktje was inderdaad erg schattig, ben er zelf ook nog even over heen gelopen. Wij aten die dag ervoor ook bij TIOS, wat een heerlijke burgers hebben ze daar!
  Kelly onlangs geplaatst…Urban Decay Vice 4 Eyeshadow PaletteMy Profile

 7. Shiva
  16 augustus 2016 / 15:19

  Aaah 2 dagen achter elkaar kijkduin. Super gezellig ziet het eruit en wat krijg ik trek in die milkshake als ik hem zie!! Heeeeerrlijkkkk!! 🙂

 8. 16 augustus 2016 / 17:28

  Dankjewel voor je lieve reactie! Ik ben echt dol op marktjes, vooral van dat oude servies vind ik leuk! x

 9. 16 augustus 2016 / 18:46

  mooi hoor marsha je heb het naar je zin gehad dat zie je wel.
  maar nougat daar kan ik echt niet afblijven wil dan wel door lopen zeg opa moet je niet wat nougat kopen.
  dan is de val gezet dan is het welke vooral als er zoveel keuze is.gr.

 10. 17 augustus 2016 / 12:49

  Zo hé, wat een drukte, en dat allemaal om maar een spelletje. Ik ben blij dat ik geen draadloos internet heb, ik probeer mijn verslaving aan Pokémon Go nog zo lang mogelijk uit te stellen.
  Liefs,
  Elles
  Elles onlangs geplaatst…Supernaturals 100% Pure Arganolie 120 mLMy Profile

 11. 19 augustus 2016 / 20:38

  Al die spulletjes zijn zo schattig! Ik moet ook zo naar zo’n markt. En die pokémon menigtes haha, wauw.
  Quirine onlangs geplaatst…Smartphone fotografieMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: