Uitslag winactie Marushi Lifestyle 1 jaar!

Uitslag winactie Marushi Lifestyle 1 jaar!

Vandaag zou ik laten weten wie de winnaar was, voor het pakket wat ik had samen gesteld toen mijn blog 1 jaar bestond. Ik had niet verwacht dat er zoveel mensen aan mee zouden doen, dus daar ben ik ook erg blij mee!

Wat zat er ook alweer allemaal in het pakket?


– Rozen Kaars
– Deodorant Nivea+ nivea creme
– Oogschaduw Wet&Wild
– Mascara
– Masker – Passion peel off
– Masker Lemon Zest Peel Off
– Nep Wimpers
– Nail stickers
– French manicure
– Nagel Art Kit
– Boordje
-Lippenstick + Lipliner
– Masker Onyx
– Concealer brush
– Stippling brush
-Dove Body Wash
– Shower Foam Spa Secrets
– Twee muurstickers.

winactie 01 uitslag

En dan nu de bekendmaking van de winnaar. Er hebben echt ontzettend veel mensen meegedaan maar ik kan deze prijs helaas maar aan een persoon geven. De winnaar van de winactie van Marushi Lifestyle 1 jaar is geworden…….

————- Lucie!!!! ———–

Van harte gefeliciteerd meid! Heel veel plezier met dit pakket! Stuur me even een mailtje met je gegevens naar marshavw@hotmail.com Voor de mensen die niet gewonnen hebben, geen zorgen. Er komen weer genoeg leuke winacties aan!

Als er binnen 48 uur geen contact met mij opgenomen is, ben ik genoodzaakt een nieuwe winnaar te kiezen.

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

17 Reacties

 1. Simone
  20 augustus 2016 / 23:28

  Helaas niet gewonnen, maar Lucie van harte gefeliciteerd!!

 2. Shiva
  20 augustus 2016 / 23:33

  Ik heb niet meegedaan maar wat een leuke spulletjes! Veel plezier voor de winnares!

 3. Yessica leidner
  21 augustus 2016 / 05:19

  Helaas niet gewonnen gefeliciteerd lucie?

 4. Gonny
  21 augustus 2016 / 12:39

  Gefeliciteerd Lucie!

 5. Lucie
  21 augustus 2016 / 19:19

  Wat fantastisch! Dankjewel! En ook iedereen voor de felicitaties!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: