The unsuccessful adulting tag.

The unsuccessful adulting tag.
Een hele lange tijd geleden kwam ik deze leuke tag tegen op de site van Daisy. Ik vond hem zo leuk dat ik hem gewoon ook een keer in moest vullen. Ik mag dan wel volwassen zijn op papier, maar ik kan op zijn tijd ook aardig onvolwassen zijn…

Animaties kijken, gekke bekken trekken, pokemon spelen (kuchkuch) of mij gewoon lekker verwend gedragen. Af en toe moet het wel kunnen vind ik. Volwassen zijn is soms al erg genoeg, dus af en toe mag je wel een beetje gek doen in je leven! 😉

1. Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
Hmm…de laatste tijd let ik heel erg goed op mijn voeding omdat ik af wil vallen. Maar af en toe heb ik wel eens cheat days en laatst had ik een cupcake op. Ik vind dat niet heel erg onvolwassen maar op iets anders kan ik even niet komen haha.

2. Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?
Ehh…nooit? Haha ik kan me niet eens meer heugen wanneer ik voor die tijd naar bed ben geweest. Dat was zeker nog op de basisschool. Ik ben vroeger altijd wel moeilijk geweest met slapen. Ik ben gewoon echt een avond mens. Zelfs wanneer ik in de middag moe ben krijg ik in de avond weer genoeg energie.

3. Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
Mogen het ook tekenfilms zijn? Dat is voor mij niet echt bijzonder want ik ben gewoon gek op animaties! De laatste die ik zag was Secret lives of pets. Maar die vond ik helaas niet zo erg bijzonder. Maar ik kijk heel vaak naar tekenfilms.

onvolwassen 01

4. Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Wat niet?! haha. Ik ben echt heel vergeetachtig, dat heb ik al jaren. Echt bloed irritant is het, soms vergeet ik al wat ik de dag ervoor gedaan heb. Dan moet ik ook echt diep en diep nadenken. Ik gebruik daarom ook een digitale agenda, zodat ik de belangrijke dingen daarin op kan slaan.

5. Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
Jazeker, vroeger toen ik nog thuis woonde moest ik af en toe de honden uit laten. Soms was ik dat helemaal vergeten en dan deed ik wel even snel een broek aan met een jas erover heen en dan ging ik gewoon naar buiten.

6. Wat is je meest ranzige gewoonte?
Ik adem altijd door mijn neus, en als er iets mijn ademhaling blokkeert dan moet dat er ook gelijk uit anders word ik helemaal gek haha. Daarom heb ik altijd zakdoekjes bij de hand. ^^

onvolwassen 03 tag

7. Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Sinds ik samen woon met Vice lijkt het wel alsof al onze sokken een eigen leven lijden en verdwijnen, geen idee waar dit aan ligt. Ik geef gewoon stiekem hem de schuld, want toen ik alleen woonde had ik daar geen last van haha.

8. Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?
Lelijke emoji? Bedoel je dan die drol of zo? Haha geen idee ik gebruik eigenlijk altijd wel dat poppetje dat zo hard moet lachen dat er traantjes uit zijn ogen komen. Of gewoon deze ——> XD

9. Wat is je meest nerderige eigenschap?
Ik kan blind typen, en dan ook erg snel. Op de middelbare school was ik hierin de beste van de school. Toen voelde ik me toch best wel een beetje trots. Twee negens en een tien had ik hiervoor! En ik ben ook mega snel in lezen. Ik vind het echt vervelend als ik met met iemand anders een stukje aan het lezen ben en die persoon is nog niet eens op de helft.

onvolwassen 02 tag

10. Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?
Ik kook niet heel veel want ik heb een hele lieve mama en schoonmama die vaak voor mijn vriend en mij koken. Maar de keren die ik wel kook is er eigenlijk nooit wat verkeerd gegaan. Okeej toen ik net begon met koken waren er weleens een paar aardappelen niet goed gaar, dus braken je tanden bijna af als je een hap wou nemen maar dat is alweer zooooo lang geleden 😛

11. Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Ik krijg niet echt een tik. Ik voel me namelijk ook niet echt snel ongemakkelijk, maar als het gebeurd dan word ik gewoon stil, en ga ik een beetje verveeld voor me uit kijken. Geen idee of mensen dat dan aan mij kunnen zien.

12. Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?
Ik heb nog nooit een rekening verstopt haha, ik moet ze toch zelf betalen dus voor wie zou ik ze moeten verstoppen? En ik heb nooit erge boetes gehad waarvoor ik me schaam. Soms krijg ik wel eens rekeningen binnen die ik wel voor mezelf wil verstoppen omdat ik dan weer zo veel moet betalen. Maar ja that’s life!

 

En hoe volwassen zijn jullie?


Neem gerust deze tag over! ^^

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

27 Reacties

 1. 23 augustus 2016 / 06:54

  zo onvolwassen zijn deze vragen niet hahahaha, kom op ! je kunt vast nog wel iets ergers bedenken 😀
  Ik voel mij soms net een puber en dan met name omdat ik zo melig als de pest kan zijn. Mijn dochter kan dat beamen overigens.. zij wilt al niet meer naast mij lopen als we in de stad lopen hahahahaha
  Leuke tag, die moet ik gaan opslaan 🙂

 2. 23 augustus 2016 / 07:47

  Ik ben ook best volwassen, maar er zitten ook zeker nog de nodige kinderstreken in mij. En gelukkig mag je mét een kind ook best vaak kinderlijk gedrag vertonen. Ik schommel nog steeds!

 3. 23 augustus 2016 / 08:20

  Wat een super leuke tag!!! 🙂 haha sinds ik pokemon go speel voel ik me nog kind 😛

 4. 23 augustus 2016 / 09:24

  Leuke tag en leuk om te lezen! 🙂
  Ik heb onlangs een paar disneyfilms gezien, toen voelde ik me toch weer wat kind… 😉
  Falderie onlangs geplaatst…BluesetteMy Profile

 5. 23 augustus 2016 / 19:09

  Heyhey Marushi ! Girl how are u doing Dear?
  Leuke Tag ik vind hem superleuk ingevuld! Een keer wat anders!
  Ik hou ook van gekkigheid! We hebben altijd de grootste lol! Volwassen zijn is inderdaad boring genoeg! Daarom trek ik mezelf daar niet zoveel aan van het volwassen zijn. Ik ben eigenlijk gewoon mezelf gebleven alleen op sommige punten is mijn kijk defenity veranderd en snap ik dingen net iets beter dan zo’n drie jaar geleden. I Guess, dat dat stukje defenitly een part is van volwassen worden . But Girl we have to have Fun! En Gek doe is defenitly een must! We have to enjoy Life!??
  Ps: Hahaha, ik moest echt lachen toen je dat vertelde ..”aardappelen waar je tanden in kon afbreken”, don’t worry girl! Mijn kookkunst was in het begin ook niet best mijn vlees was net elastiek superstijf zelfs steak is makkelijker om te eten OMG???? hahaha! Inmiddels gaat het wat beter ik krijg kookles van hubbie.

  Het was fun om te lezen! En met die pictures erbij geweldig!!!
  Hugz & Kisses, Miss B.?
  BellamyzBlogzThingz onlangs geplaatst…#69|Tea Time|Morning Quote: Yes Girl,Sometimes we Need To Regain Strength|PepT@lk| Mah Morning VibeMy Profile

 6. 23 augustus 2016 / 19:33

  Haha, wat een leuke vragen zitten er in deze tag! Ben hem ook nog nooit eerder tegengekomen, dus dat is extra leuk. 🙂 Dat over snel bind typen heb ik ook! Ik had mijn typediploma al in groep 6 gehaad dmv een cursus thuis, waardoor ik op de middelbare school dit vak niet mee hoefde te doen en ik nu als een malle type haha.
  Sandra onlangs geplaatst…15x Herkenbare gedachten in de IkeaMy Profile

 7. 27 augustus 2016 / 10:05

  Wat een leuke vragen! Herkenbaar van die sokken 🙂
  Ik kan vooral nog steeds graag lekker onvolwassen disneyfilms kijken en er nog van genieten ook, haha

 8. 28 augustus 2016 / 08:31

  Soms is volwassen zijn gewoon niet leuk! Als je onder de 18 jaar bent, dan heb je eigenlijk nog niet echt zorgen, je kunt alles doen en laten. En zodra je 18 bent geworden, komen de rekeningen en verantwoordelijkheden. Dat vind ik soms wel eens jammer. Maar er zijn ook genoeg voordelen als je volwassen bent, haha.
  LiefsCarolien onlangs geplaatst…Voorbereidingen stedentrip #3My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: