Een badpak als onderdeel van je outfit?

Een badpak als onderdeel van je outfit?

De zomer is dit jaar in Nederland wel echt om te huilen. Een paar dagen zon en dan weer regen en onweer. Maar van die paar daagjes dat het wel warm weer is moeten we het er maar van nemen. Iets wat ik vaak doe met mooi weer in Nederland is op een terrasje zitten…of lekker naar het strand gaan. Nu heb ik er echt een hekel aan als je op het strand lekker in het water bent geweest en vervolgens daar moet gaan omkleden.

Dat is echt niets voor mij, daar een beetje onhandig gaan doen met een handdoek, nee hoor. Normaal gesproken hou ik dan gewoon mijn bikini aan en gooi ik daar een jurkje overheen. Voor het eerst in jaren heb ik een badpak gekocht bij de Hunkemöller. Vroeger droeg ik eigenlijk alleen maar bikini’s, maar voor de verandering ben ik dit jaar voor een badpak gegaan. En ik ben er erg blij mee want hij zit heerlijk! Vandaag heb ik dus drie outfits in elkaar geflanst waarmee je lekker mee naar het strand kan gaan. Je hoeft je hierbij ook geen zorgen te maken dat je je daar moet omkleden. Jou badpak is namelijk een onderdeel van je outfit!

badpak outfit 01

1# Casual Beach look.

Het fijne aan deze badpak is dat je de bandjes eraf kunt halen. Dus dan kan je ook een mooie strapless look creëren. Al zou ik dan niet adviseren om een bommetje in het zwembad te gaan doen, want dan zit je badpak waarschijnlijk op je knieën. Deze outfit is super simpel. De top heb je al, het enige wat je aan/uit hoeft te doen is je rokje.

badpak outfit 02

2# Fashion style

Misschien wil je nog even langs de boulevard voordat je naar het strand gaat, of ga je daarna met vrienden een terrasje pakken. Dan snap ik dat sommige meiden er gewoon nog even lekker fashionable uit willen zien. Deze outfit kan je natuurlijk helemaal naar je eigen smaak combineren. Ik ben voor een lange broek gegaan omdat ik het in de avond op het strand toch nog wel een beetje fris krijgt.

badpak outfit 03

3# Denim Look.

Van de drie outfits is deze toch wel mijn favoriet. Ik hou van matching, dus ik vind het fijn dat het jasje en het broekje qua kleur en stof met elkaar overeen komen. De badpak had ik hier liever in het wit of in een andere kleur gezien, maar so be it. Deze outfit kan je ook zonder jasje aan en je kan er natuurlijk gelijk weer een strapless outfit van maken!

Draag jij liever een bikini of een badpak? En combineer je dat wel eens met een outfit?

Dit artikel is in samenwerking met Hunkemöller.

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

36 Reacties

 1. 25 augustus 2016 / 07:13

  Je staat er heel leuk mee!
  Ik heb al jaren geen badpak meer gekocht. Ik draag het liefst bikini’s.
  Falderie onlangs geplaatst…As We Speak # 14My Profile

 2. 25 augustus 2016 / 07:23

  Ik heb niet eens een badpak, dus kan ik het ook niet combineren. Ik denk zelfs niet dat ik het uberhaupt zou combineren. Misschien op het strand ofzo, maar niet gewoon op straat.

 3. Henrieke
  25 augustus 2016 / 07:32

  Wat leuk dat je hier outfits van hebt gemaakt. Ik draag alleen nog bikini’s maar vind dit wel een heel leuk idee. 🙂 Als ik ooit weer een badpak zoek ga ik ook op zoek naar eentje die in een outfit verwerkt kan worden.

 4. 25 augustus 2016 / 14:37

  Ja, super leuk! Vooral de denim staat je geweldig! Ik trok ook altijd mijn bikini/badpak eronder aan. Veel handiger dan dat gehannes op zo een strand.
  Babs onlangs geplaatst…Review- Make-up van jane iredaleMy Profile

 5. 25 augustus 2016 / 14:52

  Als je een mooi badpak hebt is het zeker leuk om er een onderdeel van je outfit van te maken! Je hebt leuke outfits gemaakt. Vooral de 3e. Zelf heb ik alleen bikini’s en daar zou ik het niet zo snel bij doen. Wel doe ik altijd makkelijk een jurk aan houd ik mijn bikini gewoon aan. Ook al is ie nog een beetje nat, geen probleem. Meestal ga ik toch op de fiets naar huis en dan ga ik gelijk douchen en me omkleden. Het is vandaag wel perfect strandweer trouwens!:-D
  Dalinka onlangs geplaatst…10 heerlijke simpele ijsreceptenMy Profile

 6. 25 augustus 2016 / 14:56

  ik ben wel echt een bikini draagster maar de badbakken van tegenwoordig vind ik ook erg leuk, dus zit wel te overwegen om er nog 1 aan te schaffen. Deze is ook heel erg leuk!

 7. 25 augustus 2016 / 15:28

  Ja eigenlijk heel leuk! Had ik niet verwacht. Ben meer van de bikini’s maar idd dan gooi ik er snel een jurkje over.
  Cindy onlangs geplaatst…Bluesky A47 MintMy Profile

 8. 26 augustus 2016 / 11:20

  De denim look is echt gaaf! Ik gooi er inderdaad vaak een jurkje overheen. Vind ik ook makkelijk. Heel mooi badpak trouwens.

 9. 28 augustus 2016 / 16:59

  Love all of the outfits, the top is perfect! You have a really lovely blog and seem so lovely too, I would love to keep in contact it is always nice to make new blogger friends, let me know! x

  adelelydia.blogspot.com

 10. 29 augustus 2016 / 10:47

  Nooit over nagedacht maar dit is wel heel erg leuk gedaan!

 11. 29 augustus 2016 / 14:24

  hoe jij hem zo draagt is het wel leuk! ik heb een zwarte bikini dus zou raar staan als ik die met bijvoorbeeld een spijkerbroek draag 😛

 12. 31 augustus 2016 / 19:57

  Wauw wat geweldige looks heb je er van gemaakt! Super leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: