Happy Thoughts #9

Happy Thoughts #9

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van word. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk ook een soort van booster voor als ik een beetje sad ben. Dan open ik gewoon een happy thought’s en daar word ik dan weer blij van. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Augustus. Lees je mee?Met Vice pokemons vangen in Kijkduin. ♥  Een nieuwe samenwerking met Lucardi Naar Preston Palace geweest met Vice. ♥ Naar de film Suicide Squad geweest  ♥ Een nieuwe samenwerking met Hunkemöller.Naar de brocante markt geweest in Kijkduin ♥ Meer dan 500 volgers op bloglovin!! ♥  Met familie uit eten geweestEen nieuwe samenwerking met spartoo.nlEen winactie gewonnen. ♥ Leuke matte lipsticks op Alie express gekocht.  ♥ Met Vice naar de film “Ben Hur” geweest. ♥  Met Faroek uit eten geweest bij de ThaiMet Ceremco uit eten geweest bij VapianoLeuke nieuwe mensen ontmoet.Meer dan 1500 unieke bezoekers! ♥ Leuk gezellige toneel repetities gehadOude vrienden weer gezien  ♥


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

17 Reacties

 1. 31 augustus 2016 / 19:55

  Echt een leuke lijst om vrolijk van te worden! 🙂

 2. 31 augustus 2016 / 22:13

  Leuke dingen heb je gedaan. Ik heb een leuke moment meegemaakt vandaag. Ik mag er nog niet veel over zeggen maar het is zo megaleuk 😉

 3. 1 september 2016 / 10:12

  Leuk lijstje! Heb je twee keer een nieuwe samenwerking met Lucardi? Hij staat er 2x bij nml. Hihi
  🙂 En ik wist niet dat je toneel deed, wat leuk!
  Sandra onlangs geplaatst…HI HA Happy Moments #6My Profile

  • Marushi
   Auteur
   1 september 2016 / 10:59

   Haha nee dat moest er een zijn! Dankje! 😉

 4. 1 september 2016 / 10:31

  Leuk lijstje weer! Kijkduin lijkt me echt superleuk al ben ik de laatste dagen veel minder actief als Poketrainer :’)

 5. 1 september 2016 / 11:32

  Ik ben sinds enkele maanden overgestapt van blogger naar mijn eigen site. Het was een beetje terug van bij af beginnen. Ik moet eerlijk toegeven dat mijn blog terug een beetje te zien groeien (na al het harde werk) wel het hoogtepunt van mijn maand was. Ook wat leuke vriendinnen leren kennen met de zelfde passie als ik, bloggen, hoort bij mijn leuke momentjes van de maand!

 6. 2 september 2016 / 12:54

  Super leuk!! Mijn happy moment van afgelopen maand was denk ik dat ik eindelijk een kat kreeg! En kleine dingen zoals bloggen, leuke reacties van mensen onder mijn artikelen, gemotiveerd zijn voor school, enzovoort 🙂

 7. Simone
  7 september 2016 / 21:30

  Leuke momentjes! Daar word je zeker vrolijk van.

 8. Shiva
  8 september 2016 / 18:48

  Erg leuke lijst weer! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: