Plog 20# | Gezellig een dagje naar de kinderboerderij.

Plog 20# | Gezellig een dagje naar de kinderboerderij.

Gisteren zouden mijn nichtje en ik gezellig naar het strand gaan, alleen vonden wij het weer toch niet echt optimaal om nu te gaan lopen bakken. Toen kwam ze met het idee om gezellig naar de kinderboerderij de Bokkesprong te gaan. Want mijn kleine neefje wou graag naar de beestjes. 

Dat leek mij eigenlijk ook wel een leuk idee! Het was voor mij een hele lange tijd geleden dat ik daar heen geweest was. En het is altijd leuk natuurlijk om quality time met je familie te maken. We gingen eerst boodschappen doen bij de Plus, want we moesten natuurlijk wel eten voor de beestjes kopen. Sla, peentjes en andijvie, dat mochten we aan de dieren geven. Ik zat eerst aan brood te denken maar dat mag je daar blijkbaar dus niet geven, groenten is wel toegestaan.

kinderboederij 01Als eerste moesten alle konijnen voorzien worden van een lekker peentje.

kinderboederij 02Na het voeren moest er natuurlijk wel even gespeeld worden, wat een lol had hij haha.

kinderboederij 03 kinderboederij 05Denley vond de grote koe toch wel een beetje eng, dus moest tante Marsha de koe maar voeren. Wat een grote tong heeft dat beest zeg, hij lebberde heel mijn hand af.

kinderboederij 06 kinderboederij 07Zodra we bij de geitjes liepen waren we niet veilig. Oh wee als ze dachten dat je iets te eten bij je had, dan werd je aan alle kanten bestormd. Eentje ging nog wel, maar met zijn drieën moest ik toch even terug duwen anders zou ik op de grond gelegen hebben.

kinderboederij 09kinderboederij 13Toch wel een beetje eng hoor al die geitjes om ons heen, maar in de hoogte ben ik lekker veilig dacht hij.

kinderboederij 10Geitjes zijn best lief als ze niet op je springen, dan wilt Denley ze wel aaien.

kinderboerderij 11Maar ik kan ook heel goed gekke bekken trekken hoor tante Marsha, kijk maar!

kinderboederij 12In rust even eten was er niet bij, ze keken het eten gewoon uit je mond die vreetzakken haha.

kinderboederij 14Wat een lol op de tractor.

kinderboederij 15Het was een leuk maar toch wel een wat vermoeiende dag. We hebben het lekker afgesloten met een terrasje en een heerlijke smoothie!

Kinderboerderij 16

Wanneer ben jij voor het laatst naar de kinderboerderij geweest?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

23 Reacties

 1. 2 september 2016 / 06:46

  Wat leuk zo’n dagje kinderboerderij! Ik ben er een maandje geleden nog geweest met de kids maar het was 10 minuten naar de dieren en de rest in de speeltuin haha. Maar goed we komen er ook regelmatig.
  sandra onlangs geplaatst…http://www.sanshine.euMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   2 september 2016 / 10:15

   Ja mijn neefje vond de speeltuin volgens mij ook interessanter dan de dieren haha.

  • Marushi
   Auteur
   2 september 2016 / 10:15

   Ja dat was het voor mij ook hoor! :’) haha

  • Marushi
   Auteur
   2 september 2016 / 10:14

   Oh echt dat klinkt ook wel erg leuk! Ik kom zo langs! 😉 -x-

 2. 2 september 2016 / 08:37

  Wat een leuke foto’s! Je neefje is echt cute hahaha! 🙂 Ik was toevallig laatst nog op de kinderboerderij, daar zitten een paar Pokestops :’)

  • Marushi
   Auteur
   2 september 2016 / 10:14

   Oh echt? Hahaha nee ik was zo druk met mijn neefje dat ik ben vergeten om daar naar te kijken haha.

 3. 2 september 2016 / 11:14

  Haha, de geitjes waren enthousiast zo te zien 😉 Wij zijn een week of 8 geleden nog met Noor naar de kinderboerderij geweest, toen was ik jog hoogzwanger en mocht niet bij de geitjes. Hoog tijd om dat eens in te gaan halen, het us er perfect weer voor!
  wendy onlangs geplaatst…Peuter paniek. Deal with it.My Profile

 4. 2 september 2016 / 14:37

  Ik vind het zo leuk de kinderboerderij! Haha. Echt zo schattig al die dieren, geitjes zijn mijn favoriet. Wat lijken jullie op elkaar zeg!

  • Marushi
   Auteur
   2 september 2016 / 18:13

   Haha vroeger dachten ze altijd dat wij zusjes waren 😛

 5. 2 september 2016 / 15:52

  Wat een prachtige foto’s zeg! Een bezoekje aan de kinderboerderij stond in de vakantie al gepland.. Je raadt het al: de vakantie is inmiddels voorbij en we hebben nog geen kinderboerderij gezien. Wel ga ik regelmatig hier in het dorp naar het parkje om de geitjes en herten te voeren 🙂
  Desiree onlangs geplaatst…SUITSUIT – African Blue ZebraMy Profile

 6. 2 september 2016 / 18:57

  jij wilde altijd op die beesten zitten toen je een klein ukkie was.
  wel heel leuk die gezichten die danley trek. das lachen.

 7. Simone
  7 september 2016 / 21:30

  Leuke foto’s meid! En wat is je neefje een schatje zeg.

 8. Shiva
  8 september 2016 / 18:50

  Wat een leuke foto’s! Ziet eruit als een geslaagde dag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: