Plog #21 | All you can eat cupcakes!

Plog #21 | All you can eat cupcakes!

Gisteren was er een evenement bij Alice in cakeland! Omdat ze 6 jaar bestonden hadden ze een All you can eat cupcake dag! Vorige jaar kon ik er helaas niet bij zijn, en dat vond ik zo ontzettend jammer! Dit jaar moest ik er zeker heen gaan! Vice was vorig jaar wel gegaan en had toen 8 cupcakes gegeten.

Je moest €8,- euro betalen en kon dan onbeperkt cupcakes eten inclusief onbeperkt thee, koffie of water. Normaal gesproken kost een cupcake € 2,80,-. Na drie cupcakes heb je je geld er al uit. Ik ben al heel mijn leven gek op cupcakes en ik heb er ook heel veel gegeten. Maar die van Alice in cakeland vind ik tot nu toe echt de beste!alice in cupcakeland 15Ik zou er eerst met Vice heengaan, wij hadden er speciaal voor vrij genomen. Maar toen kwam Vice erachter dat hij werkoverleg had, daar moest hij dus wel bij zijn. Dus ik zou in de middag met Denver gaan en eind middag zouden hij en Ryan er ook bij komen.

alice in cupcakeland 14alice in cupcakeland 01 cupcakesWat ziet er dat er allemaal heerlijk uit he! Mijn favoriet is toch echt de Red Velvet!

alice in cupcakeland 03Onze eerste cupcake van de dag!

alice in cupcakeland 02 cupcakes alice in cupcakeland 05De belichting in de winkel was niet echt super, daarom zien wij er een beetje gelig uit. Maar ik had ook geen zin om constant te gaan flitsen.

alice in cupcakeland 06 alice in cupcakeland 08Ons vriendinnetje Naomi werkt in deze winkel, maar ik wist niet of ze ook op die dag aan het werk was. Maar toen we de winkel inliepen zagen we haar al achter de kassa staan. Wat een super leuke baan heeft ze! Heel de dag omringd door cupcakes hihi.

alice in cupcakeland 07 alice in cupcakeland 09 alice in cupcakeland 10Deze cupcakes zijn niet echt hoor! Ze staan als decoratie in de etalage. Maar ook al zijn ze nep, ze zien er ook echt heerlijk uit!

alice in cupcakeland 11 alice in cupcakeland 13Overal in de winkel vind je elementen van de film Alice in Wonderland voorbij komen. Het is er erg vrolijk en kleurrijk.

alice in cupcakeland 12alice in cupcakeland 16 alice in cupcakeland 18Ja hoor, doe ons er nog maar een!

alice in cupcakeland 17Toen rond een uur 0f 4 moest Denver weg dus besloot ik om ook maar naar huis te gaan. We hadden er allebei 4 op en waren echt super misselijk. Maar toen ik eenmaal thuis was zei Vice: “Kom we gaan! Ik wil cupcakes eten!” Dus toen gingen wij weer terug naar de winkel, en ik kon geen cupcake meer zien haha.

alice in cupcakeland 19Eenmaal weer bij de winkel gearriveerd was Ryan er ook. En de boys gingen gelijk diehard aan de cupcakes!

alice in cupcakeland 20 alice in cupcakeland 21Maar na 3 cupcakes werd Vice toch ook wel een beetje misselijk. Hij zou dit jaar zijn record niet verbreken haha.

alice in cupcakeland 22 alice in cupcakeland 23Daar kwam Naomi weer met een nieuwe batch. In totaal heb ik 5 cupcakes op en ben ik ook gelijk weer 5 kilo aangekomen haha. Gelukkig is dit evenement maar een keer per jaar. Dit is namelijk niet echt goed voor de lijn haha. Ze hadden die dag in totaal 500 cupcakes gebakken!

alice in cupcakeland 24

Hou jij van cupcakes? En welke smaak is jouw favoriet?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

26 Reacties

 1. 3 september 2016 / 13:04

  Omg zo lekker!! Wat een leuke foto’s ook! En dat Naomi niet twintig kilo zwaarder is is mij een raadsel, haha!

 2. 3 september 2016 / 13:51

  IK HOUD VAN CUPCAKES ik wil hier ook een cupcake winkel. En m’n gezicht verstoppen in red velvet cupcakes en eten tot m’n maag scheurt. Zo, dat is eruit.
  Mariska onlangs geplaatst…Make-up holy grails per merkMy Profile

 3. 3 september 2016 / 14:31

  Wauw ze zien er heerlijk uit!! Ik zag de titel van je blogbericht en moest het gewoon direct lezen 😀 Al die cupcakes ? Ik krijg er meteen zin in! Wat een leuk evenement!
  Memyselfandcocktails onlangs geplaatst…VMA’s 2016!My Profile

 4. 3 september 2016 / 18:22

  Ik houd van cupcakes. Chocolate het liefst!

 5. 6 september 2016 / 14:24

  Oh wat ziet dat er allemaal lekker en vrolijk uit! Ik heb gelijk weer zin om zelf een paar cupcakes te bakken 😀

 6. Simone
  7 september 2016 / 21:29

  Hele leuke foto’s heb je gemaakt! Ik krijg er gelijk trek van zeg!

 7. Shiva
  8 september 2016 / 18:52

  Wat ziet dat er lekker uit! Ik ben helemaal jaloers haha. Krijg spontaan trek in cupcakes!! Aaah

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: