S.Oliver ketting van Lucardi.

S.Oliver ketting van Lucardi.

Een tijdje geleden kon je zien dat ik een samenwerking voor Lucardi had voor de Tassled horloge. Die samenwerking is zo goed bevallen dat ze mij vroegen of ik misschien nog iets uit hun shop wou reviewen! Alleen dit keer mocht ik iets uitzoeken wat persoonlijk bij mij past. 

Jullie weten ondertussen allemaal wat voor raaf ik ben en hoe gek ik ben op glitter en glamour. Normaal gesproken ga ik altijd voor de goudkleurige sieraden, maar dit keer wou ik eens wat anders. Ik wou nu graag een zilveren ketting uitzoeken met zilveren simpele oorbelletjes. Iets totaal anders dan wat ik normaal gesproken altijd draag.

lucardi 01Ik had gekozen voor het s. Oliver collie. Het pakketje was al heel snel bezorgd en de ketting kwam in deze witte doos met s. Oliver erop. Op de foto is het misschien een beetje moeilijk om te zien doordat het wit op wit is.

lucardi 02Dit is hem geworden, is hij niet prachtig! Deze ketting is gemaakt van het materiaal staal, en bewerkt met kleine sprankelende diamantjes! 

lucardi 05oorbellen01Naast de ketting heb ik ook een paar zilveren oorbellen uitgekozen. Ik ging voor deze zilveren creolen met zirkonia. Deze zilveren dames oorbellen creolen hebben 6 zirkonia stenen. De oorbellen hebben een diameter van 10 mm.

lucardi 04Ik ben echt super blij met dit setje want ik ben echt gek op sieraden! Naast hun prachtige collecties van oorbellen en kettingen verkopen ze ook verschillende soorten horloges. In mijn vorige post van Lucardi kon je zien dat ik de Tassled horloge gereviewd had. Maar ook hebben ze bijvoorbeeld horloges van het merk Festina en Seiko.

kinderboederij 15Dragen jullie liever goud of zilverkleurige sieraden?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

35 Reacties

 1. 7 september 2016 / 06:20

  So pretty… ik hou ook zo van zirkonia’s, diamantjes en dergelijke. Ik ga altijd voor zilver. Past meer bij mij vind ik!
  Babs onlangs geplaatst…Beauty Kitchen- Het Event!My Profile

 2. 7 september 2016 / 06:47

  Mooie sieraden! Ik droeg nooit sieraden tot ik mijn eerste ring kreeg van mijn vriend die nu mijn man is en toen begon ik met de Pandora armband en nu draag ik ook weer oorbellen. Het maakt je toch wat vrouwelijker vind ik haha. Ik hou van simpel maar het moet wel ‘iets’ hebben, deze sieraden had ik daarom ook wel uit kunnen kiezen ?
  Kelly onlangs geplaatst…Sneak Peek of my week #3My Profile

 3. 7 september 2016 / 08:29

  Echt een mooie ketting :O blijft me verbazen wat Lucardi allemaal heeft. Ik vind zilver eigenlijk mooier staan bij mezelf maar ben ook niet vies van een beetje goud.

 4. Marushi
  Auteur
  7 september 2016 / 10:34

  Dat vind ik ook! Ik ga op mijn vakantie ook veel goud dragen hihi ^^

 5. 7 september 2016 / 10:55

  Oh wat een mooi sieraad zeg! Heel gaaf vind ik hem!

 6. 7 september 2016 / 16:44

  Wauw echt heel mooi! Lucardi heeft altijd van die leuke sieraden vind ik. Ik koop er ook graag mijn sieraden altijd.

 7. 7 september 2016 / 20:59

  Mooie ketting, ik draag zelf altijd goud!

 8. Simone
  7 september 2016 / 21:29

  Ik vind hem echt heel mooi! En wat een mooie foto’s heb je gemaakt zeg!!

 9. 7 september 2016 / 22:05

  Dat is een mooie ketting en een leuke samenwerking. Ik houd niet zo van goud, liever zilver en jij?

 10. 9 september 2016 / 08:25

  Jij maakt altijd zulke mooie product foto’s ! En de ketting is prachtig 🙂
  Esmee onlangs geplaatst…Outfit | HistoryMy Profile

 11. 9 september 2016 / 08:34

  Prachtig! Ik draag allebei erg graag. Je weet dat ik natuurlijk zelf sieraden maak maar af en toe een prachtige ketting of blingbling armband van een juwelier daar hou ik ook wel van!
  Sandra onlangs geplaatst…Koko armbanden, leuk voor een workshop?My Profile

 12. 13 september 2016 / 12:16

  Wat een mooi setje heb je gekozen. Ik hou er wel van. Zelf draag ik zilver, staal of witgoud, alles in dezelfde kleur. Vroeger droeg ik altijd goud omdat ik dat mooier vond staan bij mijn huid. Tegenwoordig draag ik alleen nog witgouden ringen met diamanten, mijn Buddha to Buddha armbanden en witgouden oorbelletjes. Dit alles bij elkaar vind ik nu bij mij wat eleganter staan.
  blogenbeauty onlangs geplaatst…Utsukusy Tatiana’s Week | Aardbeien masker en scrubMy Profile

 13. 6 november 2016 / 21:10

  Wauw wat een prachtige set! Sinds ik van mijn vriend een goudkleurig horloge heb gekregen ben ik om en draag ik een mix van goud en zilver! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: