Marushi Lifestyle is met vakantie!

Marushi Lifestyle is met vakantie!

en lekker genieten! Ik heb het al zo druk met fulltime werken en daarnaast ook nog eens bloggen. Dus nu wil ik gewoon even heerlijk ontspannen!Ik ga met vakantie! Vanaf vandaag zit ik lekker met mijn kont, drie weken in het buitenland! Ik ga met Vice naar Lanzarote! Ik zat er eerst over na te denken om daar ook nog te gaan bloggen of misschien te gaan vloggen. Maar daar ben ik snel weer van af gestapt. Vakantie is gewoon rust

Dus jullie gaan de aankomende drie weken geen activiteit op Marushi Lifestyle zien (killer voor mijn statistieken, Ughh). Wel kunnen jullie mij gaan volgen op instagram. Ik was er de laatste tijd niet erg actief meer op, maar daar hoop ik deze vakantie weer verandering in te brengen. Jullie zien mij weer over drie weken terug, hopelijk dan in een bruinere versie!

Marushi Lifestyle is met vakantie!

Tot na de vakantie!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

  1. 15 september 2016 / 00:39

    Een hele fijne vakantie meid. Ik zal je blogposts missen. Hopelijk krijg je een mooi kleurtje.
    ?

  2. 17 september 2016 / 16:16

    Fijne vakantie! Wij vertrekken zometeen vanuit Lanzarote na tien dagen. Als je tips wilt reageer dan zeker even onder mijn Instagram foto’s miekkvdsande liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: